flessanto (04-10-18), giovanni#10 (04-10-18), panahs7 (04-10-18)
Οι της μάνας τοτενάμας δεν σχολιάζουν σήμερα. Είναι αργία...![]()
There is a Dude in town
flessanto (04-10-18), giovanni#10 (04-10-18), panahs7 (04-10-18)
Είμαστε σίγουροι πως δεν έχει πάρει κρυφά ο τίγρης την τότεναμ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
There is a Dude in town
panahs7 (04-10-18)
Πρωτον, δε σου μιλησε για το γκολ (που δεν μπηκε) αλλα για ολη τη φαση που μονος του εφτιαξε.
Δευτερον, ουτε μια μαγικη ενεργεια του κοντου δεν μπορουν να παραδεχτουν καποιοι λατρεις της Χριστιανας;το γατι ο Κροναλντο καλα το επαιζε μαΝγκας τοσα χρονια με τα λιμα της Ισπανιας. Τωρα στα ζορια του καμπιονατου φαινεται οτι κατι δεν ειχε υπολογισει καλα οταν επαιρνε ψηλα τον αμανε.
Τριτον (και ασχετον), ο κοντος φετος εχει τσακισει τα δοκαρια!!! Καμια δεκαρια πρεπει να εχει ηδη και ειναι ακομη Οκτωβριος.
Στο μονο που συμφωνω με τον εμπαθεστατο Φλεσαντουρα, σιγα την ομαδουλα την Τοτενα. Ας τα εκανε αυτα ο Μεσης με καμια μεγαλη αντιπαλο οπως πχ. τη Γιουνάιτεντ....
και το κραξιμο ξεκιναει σε 3...2...1...![]()
flessanto (04-10-18)
flessanto (04-10-18)
Το "φλεσάντουρας" είναι copyrighted θέλω λεφτά.
flessanto (04-10-18), giovanni#10 (04-10-18)
flessanto (04-10-18)
βαλβιδα μυτογκα γαμιεσαι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
giovanni#10 (05-10-18)
γεια σου ρε βαλβιδα εγγυηση..3-4 εχασε απο την μπετις
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Επειδη ξερω πως ο μπερτομεου μας διαβαζει: "Δεχομαι ανταλλαγη με μαρτινς".
flessanto (12-11-18)
Τη στιγμη που ο γκερερο τα καρφωνει μεχρι και μεσα στο Σαν Σιρο...
drizzt (20-02-19), flessanto (20-02-19), giovanni#10 (20-02-19)
Μιλησε τωρα ο παιχτης της δευτερης πιο κλαψομουνικης ομαδας -μετα την αεκ- που εχει υπαρξει στην ιστορια. Τι αλλο θα διαβασουμε ρε πουστη μου;
Εχεις καποιο θεμα με την Μπαρτσα κυριε Βραζηλια μας; Μιλα καθαρα...
Όχι, αντιθέτως μου είναι και πιο συμπαθής από την Ρεάλ. Όμως δεν γίνεται ο πικε να τους ειρωνεύεται για διαμαρτυρίες. Ας πει για τον φρανκο, ας πει πως τους ευνοεί το σύστημα. Αλλά για διαμαρτυρίες;
Μιλάμε για τις ανθρώπους που έχουν φτιάξει δίκη τους ξεχωριστή εθνική, θέλουν να αποσχιστούν από την Ισπανία αλλά παρόλα αυτά παίζουν στην εθνική Ισπανίας.
flessanto (23-02-19)
Ασχετο αλλά επρεπε να το βαλω.
Bookmarks