ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-09-18), kouzoulo (19-09-18), voskos_7 (19-09-18)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (19-09-18)
Τι μας νοιάζει τώρα τι έκαναν οι προηγούμενοι; Το point μου είναι ότι υπάρχει ένα σύστημα που δείχνει την κατάσταση των παικτών. Εκεί τελειώνει το θέμα, καθώς είναι γεγονός. Τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις. Ας μας αποδείξουν ότι ο Μαρτίνς δεν του δίνει σημασία όσοι το υποστηρίζουν για να κάνουμε και κουβέντα μετά.
Μήπως επειδή κανείς δεν ελέγχει τον προπονητή και όσο το αποτέλεσμα του βγαίνει δεν υπάρχει και λόγος;
Ετοιμάσου να δεις τον Γκιγέρμε βασικό στη θέση του Μπουχαλάκη (και μάλλον τον Μεριά στη θέση του Μιράντα - αν έχει ένστικτο αυτοσυντήρησης) την Πέμπτη και μακάρι να πάνε όλα καλά, ποντάροντας στο ότι θα ξέρει περισσότερο τον αντίπαλο από την ίδια του την ομάδα - μην διαβάσω μετά, "έπαιξε για πρώτη φορά".
Ρε είσαι καλά;;;
Εμείς λέγαμε να φρεσκάρει την "καλή" εντεκάδα, που του ρολλάρει με τον Αστέρα, με 2-3 νέα πρόσωπα, για να την έχει φρέσκια την Πέμπτη. Επειδή δε το έκανε αυτό, αν μας παρουσιάσει μία νέα εντεκάδα που δεν έχει παίξει μαζί, με τη Μπέτις, πρέπει να τον χειροκροτήσουμε;;;
Καλά πάω για ύπνο, βαρέθηκα. Εμείς ξέρουμε καλύτερα τι λένε τα κομπιούτερς και οι αριθμοί και πότε πρέπει να φρεσκάρει την ομάδα η Ρόζα.
Τα κομπιούτερ, δε λειτουργούσαν το Σαββατοκύριακο, μάλλον και δε του είπαν αυτό που και ο ίδιος μετά από το παιχνίδι παραδέχτηκε (ότι υπήρχε κόπωση και έλλειψη καθαρού μυαλού). Γιατί, μη ξεχνάμε ότι οι αιτιάσεις μας, εκεί εστιάστηκαν.
Το να κατηγορουμε καποιον πριν κανει το εγκλημα δεν ειναι και πολυ σώφρων. Η ομαδα τραυματισμους δεν εχει, αν αρχισουν οι θλασεις να το συζητησουμε.
Απο την αλλη δεν γινεται να τον εκθιαζουμε κιολλας. Σιγουρα ειμαστε σε καλυτερο σημειο απ'οσο πιστευαμε πριν αρχισει η σεζον, αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα. Υπαρχουν 27 παιχνιδια πρωταθληματος και τα τρια πρωτα, παρολο που τα κερδισαμε δεν ηταν και τα δυσκολοτερα που μπορουσαμε να εχουμε.
chainsaw (19-09-18)
Από την άλλη, είμαστε ήδη στο +5 από πέρυσι
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (19-09-18)
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Αλλά πιο σημαντική κόπωση η ετοιμότητα από αυτήν του κορμιού είναι αυτή του μυαλού. Και εκεί δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα. Το δύσκολο είναι ότι πάντα θα μιλάνε για ένα παιχνίδι και όχι για ένα επάγγελμα οπότε πάντα θα χρειάζονται κίνητρα καθαρό μυαλό εγρηγορση και όχι μόνο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μη το πας εκεί - θα τον πιούμε αλύγιστο... Θα αρχίσει να ρωτάει πού ξέραμε εμείς τις σκεφτόταν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης και αν ο Γκιγιέρμε σκεφτόταν το ίδιο...
flessanto (22-09-18)
Και αν είναι και τους φορτώνει το πρόγραμμα του Μάρκο Νε;
drizzt (19-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-09-18), panahs7 (19-09-18)
Bookmarks