flessanto (09-09-18)
Μα όπως το έγραψα, φαίνεται ότι τους θεωρώ ανώτερους. Αφού λέω ότι ο Σάλιακας δεν θα έπαιρνε θέση μόνο από τον Ομάρ, αλλά ακόμη και από τον ΜπακάκηΌχι απλά καλοί, οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Απλά ο Σάλιακας θα γίνει ο Μαρσέλο της δεξιάς.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (09-09-18)
drizzt (09-09-18)
flessanto (09-09-18)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (09-09-18)
Το τρολαρισμα είναι πλέον πασσέ. Πλέον δεν πουλάνε αυτά. Ο κόσμος θέλει αλήθεια, θέλει ανατροπές, θέλει ένταση, δολοφονίες, σεξ.
Ετοιμάζω ένα καινούργιο κίνημα, όποιος ενδιαφέρεται πμ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (09-09-18), giovanni#10 (09-09-18)
Αν δεν ενδιαφέρεται να μιλάει μμ;;;
Επί του θέματος.
Διάβασα πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο Μάρτινς και Τουρέ στην προπόνηση.
Αρχίσαμε μου φαίνεται....
BrazHlias (09-09-18)
Μη βιάζεσαι - δεν έχουν γνωριστεί ακόμα...
Τί να πεις; Ο καθένας με τις καύλες του...
consigliere (27-09-18), flessanto (19-09-18), kouzoulo (19-09-18)
Μιας και λέμε για το ποιος είναι έτοιμος και ποιος όχι, ποιος κουράστηκε κι έπρεπε να βγει και τα λοιπά, να θυμίσω κάτι που παραβλέπουμε εντελώς και το θυμήθηκα τώρα απ' τον Γρηγορόπουλο στο ράδιο. Έχουμε σκάσει ένα τσουβάλι λεφτά να αποκτήσουμε το APEX, το οποίο είναι το σύστημα που μεταφέρει live στο προπονητικό team όλες τις ενδείξεις των παικτών την ώρα που παίζουν. Μέχρι και προβλέψεις τραυματισμών μπορεί να δώσει. Συνεπώς, καταργούνται αυτόματα όλα όσα λέμε περί ετοιμότητας και για το πότε πρέπει να βγάζει ένα παίκτη ο Μαρτίνς γιατί πιστεύουμε εμείς ότι έχει κουραστεί. Ξέρει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση του κάθε παίκτη.
Και πέρυσι το είχαμε και πρόπερσι...
flessanto (19-09-18)
Να σου θυμήσω ότι έχουμε κόψει παίκτες στα ιατρικά και έχουμε πάρει τον Εμενίκε;
Τί να σου κάνει το μηχάνημα, όταν ο άλλος δε θέλει να το δει;
Στο κάτω - κάτω, αυτά, σου λένε "είναι σε μία κατάσταση περίπου που πιθανώς κινδυνεύει" και εσύ, ως προπονητής, είσαι κότα και θέλεις να τον βάλεις - αν πάθει κάτι θα βγεις να πεις "μας τα έλεγε το μηχάνημα";;;
BrazHlias (19-09-18), captain-cook (21-09-18), drizzt (19-09-18), flessanto (19-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-09-18), panahs7 (19-09-18)
Να σας θυμίσω τί απέγινε το pro - zone και ποιός ασχολήθηκε με τα αποτελέσματα που έβγαζε;;;
Σίγουρα θες να πας στο Σηάτλ;;;
Τί πού κολλάνε: Άντε να το κάνω για το δημοτικό.
Όλα τα μηχανήματα είναι χρήσιμα, αρκεί να θέλεις να τα δουλεύεις και στον Ολυμπιακό, έχουμε αποδείξει ότι με τα μηχανήματα, δεν είμαστε και "κώλος και βρακί" και θα παίζουν αυτοί που θέλουμε.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-09-18)
Bookmarks