Σε σχέση με αυτό το «θα σε στύψω!» που φέρεται να είπε ο Πορτογάλος στον Τουρέ. (αν φυσικά είναι αλήθεια και όχι αρδιά)
Δεν είναι ανάγκη ένας προπονητής να είναι διάσημος, να έχει επιτυχίες κλπ... για να επιβληθεί στους παίκτες του. Είναι καθαρά θέμα προσωπικότητας και ικανότητας κάποιου, να επιβάλλει τις απόψεις και τις θέσεις του. Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δείχνει πως ο προπονητής μας είναι καλός σε αυτό. Αν αυτή η επιβολή περιέχει και τον αναγκαίο αλληλοσεβασμό, που οδηγεί στο μέγιστο αποτέλεσμα που είναι η εμπιστοσύνη τότε ναι! μπορεί να στύψεις ακόμα και μια διασημότητα στα 35 της!
απλα περναμε φαση "αγαπης" με τον κοουτς και ο "κοκκινος πρωταθλητης" προσπαθει να τον αβανταρει, ωστε να φαινεται μαγκας στα ματια του κοσμου.
αν αρχισει να στραβωνει το κλιμα, το "θα σε στυψω", θα μετατραπει σε "δεν μπορει να διαχειριστει μεγαλες προσωπικοτητες" ή "του εφερε ο προεδρος δυο παιχταραδες σε καθε θεση και αυτος δεν μπορει να παρει αποτελεσματα" κοκ.
Εγώ θέλω να γράψω κάτι σημαντικό.
Πέρσι ως γνωστόν είμαι ο πρώτος που κατάλαβε τι θα επακολουθούσε, όπου μάλιστα από τα πρώτα φιλικά διέγνωσα τι εστί Χάσι και οι παίκτες που έφερε. Όι πιο πολλοί γράφανε στο στυλ έλα τώρα τον κρίνουμε από τα πρώτα ματς και πέρασε την Ριέκα και μαλακίες. Τέλοσπαντων.Είμαι συγκαταβατικός με τους άμπαλους. Τόσα ξέρουν τόσα λένε και γράφουν.
Ο αμυντικός χαφ και το 8ρι σου αν δεν μαρκάρουν έχεις τελειώσει. Πέρσι είχες Ζιλέ και Οφόε. Που τους έφερε ο Χάσι. Ποιος..ο Χάσι.
Ο Μοντέστο λοιπόν είναι ένας τύπος που ξέρει από μπάλα. Έχει φέρει πραγματικά καλούς παίκτες. Τρομέρος σκάουτερ.
Ο Καμαρά μαρκάρει και για Φορτούνη θα μαρκάρει και για Τουρέ.
Απίστευτα πνευμόνια. Έχει δέσει τις γραμμές ο καριόλης, είναι παντού. Τον αγαπάω.
Φανταστείτε οι αδερφές τι αντοχές θα έχει στο κρεβάτι.χιχιχιιχιχι
Σήμερα ο κόουτς δοκίμασε τον Πάρντο δεξί Μπακ. Άντε και στου Φετφατζίδη. Να δικαιωθώ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drizzt : 07-09-18 στις 02:36
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το διάβασα κι εγώ αυτό και μου έκανε εντύπωση που δεν σχολιάστηκε εδώ μέσα! Πολύ καλή περίπτωση για δεξιά μπακ ο Πάρντο. Αυτός μαζί με τον Σεμπά έπρεπε να είναι τα μπακ μας τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν βρέθηκε ένας προπονητής να τους αλλάξει θέση
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (07-09-18)
giovanni#10 (07-09-18)
Ο Παρντο δεν μαρκαρει επαρκως οταν παιζει εξτρεμ, θα μαρκαρει σαν μπακ; Για τον Σεμπα συμφωνω. Θα εκανε καλη καριερα σε αυτη τη θεση.
Δυστυχως ο Κολομβιανος εχει πιασει πατο. Τον βαζουν μονο σε φιλικα της πλακας και μαλιστα σε διαφορετικη θεση. Δεν υπεγραψε στο Καταρ;
consigliere (07-09-18), drizzt (07-09-18), flessanto (08-09-18)
Απλά ευελπιστώ να δοκιμάσουν το φετφατζίδη ακραίο μπακ για να ολοκληρωθεί η πορεία του στ' αχνάρια του Σαλπι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
O Πάρντο είναι εξαιρετική περίπτωση για back, αλλά όχι δεξί back. Για back to Colombia.
Και το άλλο το γιδι τι το θέλετε και το αναφέρετε,καλά έχουμε ησυχάσει...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Παρδος δε θα φυγει ποτέ, γατακια!!!!! Θα τον βλεπετε μεχρι να πεθανετε!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Με αυτά και με ετούτα, λογικά πάντα, τον Ιανουάριο, ψάχνουμε ομάδα στον Μασούρα...
Λέω εγώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (08-09-18)
Bookmarks