Τυχερός ο κόουτς που δεν έχει κόσμο το Καραϊσκάκης, οπότε δεν έχει και μουρμούρα. Θλιβερή εικόνα το δεύτερο ημίχρονο σήμερα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Τυχερός που δεν το ρουφήξαμε. Αλλιώς θα σου ‘λεγα εγώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (21-11-20)
Άντε ένα ελαφρυντικό γιατί έλειπε η μισή ομάδα άλλα τα έκανες μαντάρα κόντεψες να χάσεις βαθμούς από τον χειρότερο βαζελο εβερ.
Πρέπει να σοβαρευτεί η ομάδα.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oberon (21-11-20)
Πέντε ημίχρονα να παίζαμε γκολ δε τρώγαμε. Οι καλύτερές τους φάσεις ήταν η κόντρα πάνω σε κεφάλι (για αυτό βγήκε σωστή η σέντρα και ο Μακέντα την έβγαλε στα πουλιά - αλήθεια με τον κανονικό και όχι με τον Ευαγγέλου στο VAR, θα έπαιζε ακόμα; -) και η άλλη ήταν off-side που την άφησαν και εξελίχθηκε ώστε να καταγραφεί σαν τελική. Με τον Πορτογάλο να μας κρατάει μούτρα που δε του σφίξαμε τα παπάρια στο ημίχρονο και να προσπαθεί να μας κλείσει στο τέρμα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (21-11-20)
Εχει βαλει πολυ ψηλα τον πηχη ο Πορτογαλος. Ακομα και με τις χειροτερες προυποθεσεις κερδιζει και παρολα αυτα του "τη λεμε".
15 γκολ υπερ, 1 κατα, σε 7 αγωνες...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ποιες ήταν οι χειρότερες προϋποθέσεις; Ο χειρότερος βάζελος όλων των εποχών;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Oberon (21-11-20)
Ο χειρότερος βάζελος όλων των εποχών, ήταν πριν από τρεις αγωνιστικές. Με τον Μπόλονι δεν είναι τόσο χάλια και θα βελτιωθεί και λίγο ακόμα.
Α, OK. Αυτό τα εξηγεί όλα. Και για να τελειώνουμε, αν αυτό που είδατε σήμερα σας άρεσε, εμένα δε μου πέφτει λόγος.
Καλό βράδυ να έχουμε και τα λέμε με τη Σίτι.
Oberon (21-11-20)
Χωρίς επιθετικό, χωρίς αριστερό μπακ, χωρίς τον βασικό μέχρι τώρα play maker, έχεις δει πολλές φορές τον Ολυμπιακό να νικάει τα τελευταία 30 χρόνια;
drizzt (21-11-20)
Απο το 2010 ακουω πως ειναι ο χειροτερος παναθηναικος ολων των εποχων. Δηλαδη το 2018 που σωθηκε 3 αγωνιστικες πριν τη ληξη του πρωταθληματος ηταν καλυτερος ας πουμε;
Ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει βεβαια, αλλα ο Παναθηναικος ειναι ομαδα πενταδας. Οποιος θελει μπορει να σταθει στο γεγονος πως αυτη τη στιγμη ειναι 9ος, αλλα η θεση του ειναι πλασματικη, οπως και του Αρη αλλα απο την αναποδη.
Εγω δεν κραταω τιποτα απο το παιχνιδι. Ουτε μου αρεσε, ουτε ειμαι ευχαριστημενος, αλλα απεχω πολυ απο το σημειο να κρινω αρνητικα τον Μαρτινς για ενα ματς με τις συγκεκριμενες συνθηκες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (21-11-20)
Ο βαζελος αν τερματίσει μέσα στην πρώτη δεκάδα ευχαριστημένος να ναι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αν σας έλεγαν δηλαδή, πέρυσι, ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει φέτος ένα παιχνίδι με τον Μπουχαλάκη, το Μασούρα, δύο δεξιά μπακ βασικούς και τον Φορτούνη στο κέντρο της επίθεσης, χωρίς τον Βαλμπουενά και τον εξτρέμ που ήταν η "ποιοτική προσθήκη", θα λέγατε "άσσος ξερός, με μπαλάρα";
Μη ξεχνάμε ότι είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πρωταρχικός στόχος είναι το αποτέλεσμα και όχι τα καλλιστεία μπάλας. Φυσικά δεν άρεσε σε κανέναν η εικόνα. Δεν είδαμε όμως αδιαφορία από κάποιον. Δεν είδαμε έναν προπονητή να κατεβάζει εντεκάδα και να κάνει αλλαγές βάσει δικών του ανεξήγητων κολλημάτων.
Με τον Βρουσάι, δε πρέπει να το σκεφτείς λίγο αλλιώς; Δε ξέρω τί κάνει στην προπόνηση, αλλά από το λίγο που είδα, ήταν από τους ελάχιστους που μπορούσε να πάρει σπρίντ από αντίπαλο - πόσο χάλια να είναι στα υπόλοιπα;;;
chainsaw (26-11-20)
Στο 0:36 τελειώνει η καραμέλα για το αν έχουν κόντρα και κατά πόσο ο Μαρτίνς δεν γουστάρει τον Φορτούνη.
δυστυχως δεν μπορουσε να κανει και πολλα σημερα,δεν ξερω αν εδινε εντολη να μπαιναμε φουλ επιθεση ποσα θα ειχαμε φαει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κανόνισε να κατεβάσεις 3-4 αμυντικά χαφ και μεθαύριο θα σε κράξω μέχρι κι εγώ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (26-11-20)
Τα οποια λαθη του μαρτινς αν πουμε οτι ειχε τον πρωτο λογο στις μεταγραφες ηταν κυριως στην μεταγραφικη περιοδο. αλλα και παλι δεν θελω να του το ριξω πανω του ολοτελα γιατι ο μαρινακης κανει κουμαντο. εκει λοιπον επρεπε να ζητησει για εμε 2 εξτρεμ δεξια αριστερα ενδεκαδατους. δεν νομιζω οτι δεν θα βρισκαμε 2 καλυτερους απο μασουρα και ραντζελοβιτς(o μασουρας ειναι για αλλαγη. ο σερβος ουτε για παγκο) .ας μην ηταν τυπου μπουφαλ. και γι αυτους επρεπε να κινηθει κυριως ο ολυμπιακος. αντι γι αυτο πηραμε την τελευταια λυση των λυσεων τον μπρουμα. αμφιβαλλω αν ηθελε αυτον ο μαρτινς.
τωρα για τον πεπε που εφερε δεν ξερω.
θεωρω παντως οτι μπρουμα , βιναγκρε και ντρεγκερ και τιαγκο σιλβα δεν ηταν επιλογες μαρτινς. και θα επρεπε να πατησει ποδι εκει ο πορτογαλος.
Σε θεματα τακτικης με αυτους που εχει ως τωρα δεν εχει κανει τρομερα λαθη. ενταξει ισως να το παραεκανε λιγο με τον φορτουνη.μεχρι εκει.
ισως εκανα λαθος με την εντονη κριτικη μου προς σε αυτον για την εικονα της ομαδας τελευταια.
hang your demons
Όχι - απλά, μου αρέσει να ταΐζω τις φοβίες και τα ακραία σενάρια...
Bookmarks