chainsaw (26-08-18), consigliere (26-08-18), drizzt (26-08-18)
Στον Μπαγεβιτς χρωστάμε στο ότι μας έκανε ομάδα στα πέτρινα,τον θεωρώ σημαντικό μέρος της ιστορίας μας στην πρώτη του θητεία.
Στην δεύτερη τα έκανε σκατά,τσακώθηκε με όλη την κοινωνία και έβλεπε φαντάσματα παντού συν ότι ήδη είχε ξεπεραστεί απ το ποδόσφαιρο.
Οι τακουνακηδες που λέει ο φίλος ήταν ο 27χρονος Ζιοβανι απ την Μπαρτσελόνα και ο πριν 1,5 χρόνο κάτοχος χρυσής μπάλας Ριβάλντο,δεν νομίζω οι συγκεκριμένοι να κλαναν και μέντες απέναντι σε οποιονδήποτε αμυντικό.Και δεν νομίζω να κακοπεφταν σε άλλον προπονητή.
Ο Ζιο οκ,αργός,αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε και πότε σωστά,έναν γρήγορο επιθετικό δεν του έβαλαν ποτέ δίπλα του να αξιοποιήσει το ταλέντο του στις πάσες.
Επίσης ο Μπαγεβιτς με τον Ζιο συνυπήρχαν ούτε 1,5 χρόνο και στις 2 θητείες,πιο πριν είχε θεματάκια και με τον Ίβιτς ο Ντούσαν που δεν τον έλεγες κι αργό ποδοσφαιριστή.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (26-08-18), consigliere (26-08-18), drizzt (26-08-18)
Οτι βγαλαμε τον Μανιατη καλυτερη σε πασες απο τον Καρεμπε.... Μονο εδω!!!! Διαδοσται!!!1
Και ολα αυτα στο θεμα "τεχνικη ηγεσια". Ειλικρινα θα προτιμουσα να ψηφιζαμε "βυζια ή κωλος", που λεγαμε και χθες.
flessanto (26-08-18), Red&White-Nick-7 (26-08-18)
Το πρόβλημα της τεχνικής ηγεσίας ήταν πως δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το τεράστιο ταλέντο του μιλος Μάριτς.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (26-08-18)
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Χεστηκα για τον Μπαγεβιτς. Στο θέμα του Τζιοβανι επιτρέψτε μου να τον θεωρώ άουτ οφ σιριους φουτμπολ. Γούστα είναι αυτά. Σεβαστα όλων. Η τεχνική για μένα είναι αυτό που κάνει ο Μεσι και παλιότερα ο γνήσιος Ροναλντο. Να κάνεις τον ίδιο χρόνο στα σπριντ είτε με είτε χωρίς τη μπάλα. Σε αργή κίνηση κάνω κι εγώ τακουνακια αλλά αν πιάσω τέτοιες ταχύτητες θα σπάσω τα πόδια.
Με όλους είχε προβλήματα ο Ντούσαν. Όσους δεν ήταν στην κλίκα.
Δίπλα στον ζιο έβαλαν γρήγορο ποδοσφαιριστή. Τον Νέρι. Και βγήκε για πλάκα πρώτος σκόρερ με 22 γκολ. Σε μια ομάδα τραγική που έχασε το πρωτάθλημα και έφαγε 7 σε ένα ματς Ευρώπης
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (26-08-18)
Ο Ζιοβαννι έπαιζε πριν 20 χρόνια. Δεν νομίζω πως υπήρχαν πολλά φορ πιο γρήγορα από αυτόν. Παγκοσμίως. Έτσι ήταν το ποδόσφαιρο τότε. Εδώ θεωρούνταν παιχταραδες οι Πίρλο, ντελ Πιέρο Τότι Νιστελρου κλπ. Η μήπως αυτοί ήταν πιο γρήγοροι;
Επίσης δεν μου φάνηκε πολύ αργός όταν ξεφτιλιζε τους ντε Μπουρ μοντραγκον με κατοχή από το κέντρο η τους ΠΑΟΚ Ηρακλή όταν πρώτο ήρθε. (Πριν τον τραυματισμό του)
Και φυσικά δεν ήταν πιο αργός με την μπάλα από ότι χωρίς.
flessanto (26-08-18)
flessanto (26-08-18), giovanni#10 (26-08-18), sabar77 (26-08-18)
Δεν ειναι ολα ασπρα ή μαυρα παιδια. Υπαρχουν επιχειρηματα και απο τις δυο μεριες και στεκουν. απο κει και περα ειναι τι αρεσει στον καθενα.
Μωρέ Μέσι και Ρονάλντο να έρθουν στον Ολυμπιακό, πάλι άχρηστους θα τους βγάλουμε.
Α ρε Μαρινάκης που μας χρειάζεται...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (26-08-18)
flessanto (26-08-18), giovanni#10 (26-08-18)
Καλή χρονιά να έχουμε κόουτς!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Συμφωνώ. Στην περίπτωση του Ζιοβαννι είναι απλά τα πράγματα. Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ. Ο τραυματισμός του του έκανε μεγάλη ζημιά δυστυχώς παρόλα αυτά, και παρότι έχασε την εκρηκτικότητα του. (Όπως όλοι όσοι παθαίνουν τέτοια ζημιά) επανηλθε σε υψηλό επίπεδο και συνέχισε να κάνει πράγματα που δεν θα ξαναδούμε ποτέ. Όπως το γκολ με Γαλατά.
Και γενικά η κλάση του ήταν ανώτερη. Το ότι έπαιζε σε κακή ομάδα για πολλά χρόνια δεν αναιρεί τίποτα από όλα αυτά.
Αλλά φυσικά δεν περιμένω και να εκτιμήσουμε περισσότερα εδώ στην Ελλάδα που λέγαμε ότι ο Γκαλέτι διαλέγει παιχνίδια η οτι ο φουστερ είναι βύσμα του Βαλβέρδε η οτι ο Μανωλάς παίζει γιατί είναι ανηψιος η οτι ο Σπανούλης γέρασε κοκ
sabar77 (26-08-18)
Το ότι ο Τζιοβάνι ήξερε τρελλή μπάλα (μακράν η καλύτερη τεχνική που έχω δει αν και δεν μπόρεσα να δω ροναλντίνιο) δεν είναι ανάγκη πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με το ότι ίσως ένας άλλος παίκτης σε κάποιους αγώνες μπορούσε να είναι πιο χρήσιμος.
Προσωπικά αν και φαν του Τζιο πολλές φορές πίστευα πως η ομάδα θα ήταν πιο αποτελεσματική χωρίς αυτόν. Παρ' όλα αυτά για τα δικά μου γούστα προτιμούσα να βλέπω τις μαγείες του τζιοβάνι παρά την θεωρητικά πιο αποτελεσματική ομάδα. Γούστα είναι αυτά ρε παιδιά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (27-08-18)
Βρε πείτε τίποτα για τον Μαρτίνς και λέτε για τον Τζιοβάνι στο δικό του νήμα.
Τόλμησε το 4-4-2 ο Πορτογάλος, γενικά το έψαξε σήμερα. Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση μέχρι στιγμής. Πιστεύω ότι καλώς πήρε έναν παίκτη σαν τον Χασάν. Φαίνεται ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Μαρτίνς.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (26-08-18)
Bookmarks