Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 81 έως 93 από 93

Θέμα: Νίκος Βέργος

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.224 φορές σε 20.558 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Νίκος Βέργος

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου και η ακαδημία αλλάζει υπεύθυνο και πλάνο σαν τα πουκάμισα τι να περιμένεις; Νομίζω έχουν χιλιοειπωθεί αυτά. Χρειάζεται ολοκληρωμένο πλάνο, τακτικό κλπ grooming των παικτών για να είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα και πάλι θέλει τύχη και επιμονή. Εδώ ολόκληρη Μασία έχει πόσα χρόνια να βγάλει παίκτη να σταθεί στη Μπαρτσελόνα. Στην ελλάδα το ζήτημα είναι αν θα πάρεις πρωτάθλημα u19.
    Τσιμίκας και Νικολάου δεν είναι απ' τις ακαδημίες; Και νομίζω κι άλλοι που μου διαφεύγουν, πχ Σιώπης;

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.389
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.186 φορές σε 11.939 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσιμίκας και Νικολάου δεν είναι απ' τις ακαδημίες; Και νομίζω κι άλλοι που μου διαφεύγουν, πχ Σιώπης;
    Κατα την άποψή μου και για τους τρεις απομένει να αποδειχτεί πως κάνουν για την πρώτη ομάδα.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παιδια, ελαχιστες ειναι οι ομαδες που βγαζουν παιχτες απο τις ακαδημιες τους σταθερα και συνεχεια. Αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια ειναι ενα βημα μπροστα για την ομαδα.

Δεν ξερουμε πως θα καταληξει η καριερα ολων αυτων των παιχτων που εχουν βγει εδω και λιγα χρονια, αλλα σε καθε περιπτωση ειναι τουλαχιστον κανονικοι ποδοσφαιριστες.

Οι τσιμικας, νικολαου, μανθατης, ανδρουτσος, σιωπης μπορει να μην κανουν μεγαλη καριερα στον Ολυμπιακο, αλλα κανονικοι ποδοσφαιριστες θα γινουν. Οι ρετσος και λυκογιαννης εγιναν και διεθνεις.

Καμια σχεση με την περιοδο κοκκαλη που βγαλαμε δυο κανονικους ποδοσφαιριστες (Ελε και φετφα) και καποιους αλλους μιας ή καμιας σεζον (Μενδρινος, Γιαννου, Κατσικογιαννης, Νικλητσιωτης, Ανθουλης κλπ)

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

drizzt (22-08-18)

Thanks
    20.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατα την άποψή μου και για τους τρεις απομένει να αποδειχτεί πως κάνουν για την πρώτη ομάδα.
    Καλά σίγουρα, απλά λέω ότι βγαίνουν με αρκετά ικανοποιητικό ρυθμό παίκτες απ' την ακαδημία. Πάντως -προσωπική γνώμη- επειδή έχω περάσει από ακαδημίες κι έχω δει τι γίνεται, αν είχαμε σοβαρή οργάνωση και υποδομές σαν χώρα, υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά με ταλέντο που θα έβγαιναν. Και δεν είναι μόνο αμυντικοί όπως λένε όλοι. Από τη γειτονιά μου μόνο έχουν βγει 2 παιδιά που έχουν πάει σε υψηλό επίπεδο, ο Αργύρης που είχε πάει Βέρντερ και ο Λημνιός του Μπάοκ.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (22-08-18)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.611
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.224 φορές σε 5.482 μηνύματα
    Ignore User

Ο Αργυρης πηγε Βερντερ;;; Ρε τον Αργυρη, δεν του το ειχα....

Ποιος ειναι ο Αργυρης ειπαμε; Αργυρης ειναι επωνυμο; Οπως λεμε ο Κυριακος της Λιβερπουλ;

Ή ονομα οπως λεμε ο Κυριακος ο Καραταϊδης; Ή ονομα και επωνυμο μαζι, οπως λεμε ο Κυριακος Κυριακος (ο γνωστος μαλακας);

Περα απο την πλακα, ο Λυκογιαννης τι απεγινε; Δεν ακουγοταν ολη τη χρονια οτι με ενα μικρο ποσο θα τον φερουμε πισω να του δωσουμε ευκαιρια; Οπως εγινε δηλαδη με Τσιμικα.

Αυτο που πρεπει να τους πουλησουμε πρωτα για να τους αγορασουμε μετα και να τους δωσουμε μετα ευκαιριες με ξεπερναει παντως.

Και τον Ανδρουτσο τον πιστευω πολυ. Δεν εχω καταλαβει το λογο αλλά πραγματικα τον πιστευω. Ελπιζω να μην φυγει κι αυτος δανεικος.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-08-18)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ποιος ειναι ο Αργυρης ειπαμε; Αργυρης ειναι επωνυμο; Οπως λεμε ο Κυριακος της Λιβερπουλ;

Ή ονομα οπως λεμε ο Κυριακος ο Καραταϊδης; Ή ονομα και επωνυμο μαζι, οπως λεμε ο Κυριακος Κυριακος (ο γνωστος μαλακας);
    Απλα ειναι τοσο κολλητοι φιλοι που τον αποκαλει με το μικρο του. Μαλιστα σε προσωπικες του εξομολογησεις ο παναης, μου εχει πει πως χαιδευτικα τον αποκαλουσε και Ρακη. Απο το Αργυρακη. Ειναι γιος της Μπεσσυ Αργυρακη το παλικαρι.

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά σίγουρα, απλά λέω ότι βγαίνουν με αρκετά ικανοποιητικό ρυθμό παίκτες απ' την ακαδημία. Πάντως -προσωπική γνώμη- επειδή έχω περάσει από ακαδημίες κι έχω δει τι γίνεται, αν είχαμε σοβαρή οργάνωση και υποδομές σαν χώρα, υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά με ταλέντο που θα έβγαιναν. Και δεν είναι μόνο αμυντικοί όπως λένε όλοι. Από τη γειτονιά μου μόνο έχουν βγει 2 παιδιά που έχουν πάει σε υψηλό επίπεδο, ο Αργύρης που είχε πάει Βέρντερ και ο Λημνιός του Μπάοκ.
    Κι εγώ ήμουν παικταράς μικρός.
    Αυτοί που θα κάνουν μια σχετική καριέρα είναι αυτοί που θα τους προωθήσουν οι προπονητές οι οποίοι και παίρνουν μίζες.
    Υπήρχαν παιδιά στα Γιάννενα που ήταν καλύτεροι από τον Σειταρίδη επειδή είμαι αυτής της γενιάς αλλά ο Γιούρκας είχε τον πατέρα του να τον στείλει στον ΠΑΣ και μετά στον Παναθηναικό.
    Οκ, αν είσαι Μέσι όποιος και να προσπαθήσει να σου κόψει τον δρόμο θα αποτύχει αλλά επειδή σε αυτές τις ηλικίες όλα τα παιδιά πάνω κάτω τα ίδια είναι οι γνωριμίες είναι το παν.

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Εγω παιδια, ειχα τα φοντα να γινω τεραστιος παιχτης αλλα ενας τραυματισμος μου στερησε μια καριερα που θα την ζηλευαν πολλοι.

Τελος παντων, τι να λεμε τωρα, οτι εγινε εγινε. Τουλαχιστον τωρα ως γκολντεν μποϊ παιρνω παρομοια χρηματα με τον κροναλντο.

Thanks
    20.034
    Ignore User

Γιατί τον Λημνιό τον ήξερες μέχρι πρόπερσι; Δεν τους ανέφερα ως "διάσημους" αλλά ότι βγαίνουν παιδιά απ' τις ακαδημίες. Ταλέντα υπάρχουν, οργάνωση και υποδομές να αξιοποιηθούν όχι (εκτός Ολυμπιακού πλέον). Αργύρης είναι το επίθετο πάντως.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παιδια, ειχα τα φοντα να γινω τεραστιος παιχτης αλλα ενας τραυματισμος μου στερησε μια καριερα που θα την ζηλευαν πολλοι.

Τελος παντων, τι να λεμε τωρα, οτι εγινε εγινε. Τουλαχιστον τωρα ως γκολντεν μποϊ παιρνω παρομοια χρηματα με τον κροναλντο.
    Fun fact (αν και το έχω ξαναπεί). Με ήθελε ο Ρότσα στην Κ15 του βάζελου και δεν με άφησε ο πατέρας μου να πάω.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων

Mίλα σοβαρά ρε γμτ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Μουαχχχαχαχα

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (22-08-18)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.611
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.224 φορές σε 5.482 μηνύματα
    Ignore User

Πραγματικα δεν ξερω ποιος ειναι ο Αργυρης....

Thanks
    20.034
    Ignore User

Πραγματικα δεν ξερω ποιος ειναι ο Αργυρης....
    Ούτε αυτός ξέρει εσένα, μην σκας.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (22-08-18)

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές