BrazHlias (02-06-18)
BrazHlias (02-06-18)
Αλανιάρα κότα, ξυνό γαμήσι.
The Dude (02-06-18)
Οι αεκτζηδες, που ασχολουνται φουλ με το χαντμπολ απο τον καιρο της ανυπαρξιας τους οπουδήποτε αλλού, αν χασουν τον τιτλο θα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα. Σιγα το αθλημα θα μας λενε. Κατι σαν του βαζελους με το γυναικειο βολει.
BrazHlias (02-06-18)
Εγω δεν ειμαι κομψος, Τυπε. Σαςταλεγακιας κοντος και ασχημος![]()
Φτυστος ο Μενιος ειμαι αλλα με πιο πολυ λιπ γκλος.
estai (02-06-18)
Εμένα μου άρεσε πάντως το παιχνίδι. Είχα ξαναδεί λίγο χάντμπολ, αλλά ποτέ δεν έπαιζε ομάδα που υποστήριζαν. Κυρίως σε ολυμπιακούς αγώνες έχω δει, οπότε έβλεπα Δανούς, Πολωνούς, Κροάτες, Γάλλους, τέτοια φάση.
Είχε λοιπόν αρκετό άγχος, γιατί έμπαιναν συνέχεια γκολ και το σκορ ήταν συνεχώς πολύ κοντά. Προηγούμασταν σε όλο το ματς για 2-3 τέρματα. Κάποια στιγμή μας έφτασε η ΑΕΚ στο 15-15, αλλά τότε κάναμε ένα επί μέρους 5-2 και κάναμε το σκορ 20-17. Κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Το τελικό 21-22 έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα, χωρίς να ανησυχήσουμε για πιθανή ισοφάριση, δεν υπήρχε χρόνος.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κιλα;
Κούλα, στάει η βρυσούλα, στάει;
There is a Dude in town
Εχουμε Κολησει άσχημα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ντερμπαρα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Σκατα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΤΗΣ ΕΡΤ
~mxls~ (08-06-18)
Τελοοοοοος
Τρελή βδομάδα, ατέλειωτης ηδονής και εκσπερμάτωσης. Πάμε Θρυλάρα, να τα σηκώσουμε όλα. (εκτός από το δικό μου, φυσικά. Είμαι φυσιολογικό αγόρι εγώ...)
The Dude (06-06-18)
ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΣ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ!!!!!!
~mxls~ (08-06-18)
Bookmarks