Ποδοσφαιρο αλανας παει να γινει. Γουσταρω!
Εμεις ποτε θα μπουμε να παιξουμε; Θα φερω εγω μπαλα!
Έξαλλες οι ομάδες και η Λίγκα με την ΕΠΟ
Η Λίγκα και οι ομάδες είναι έξαλλες με την ΕΠΟ, μετά την ενημέρωση ότι θα πρέπει οι ίδιες να αγοράσουν μπάλες για να παίξουν στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας!
H ΕΠΟ ενημέρωσε τη Λίγκα και τις ομάδες ότι θα πρέπει οι ίδιες να αγοράσουν τις μπάλες που θα αγωνιστούν στο Κύπελλο Ελλάδας. Από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τονίζουν πως κάτι τέτοιο είναι αστείο και παράλογο, διότι από την στιγμή που υποχρεώνει τις ομάδες να παίξουν με μπάλες διαφορετικές απ' αυτές του πρωταθλήματος, θα έπρεπε και να τις παρέχει η ίδια και όχι αυτές να αναλαμβάνουν το κόστος αγοράς τους.
Στο πρωτάθλημα, οι ομάδες παίζουν με μπάλες adidas και είναι όλες... εξοπλισμένες, όμως για το Κύπελλο η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν άλλες μπάλες. Οι ΠΑΕ αντιδρούν έντονα και μάλιστα αναμένεται και επίσημη αντίδραση της Λίγκας προς την Ομοσπονδία για το συγκεκριμένο θέμα, διότι οι ομάδες το θεωρούν πέρα ως πέρα άδικο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ούτε στην Ουγκάντα αυτά!
Ποδοσφαιρο αλανας παει να γινει. Γουσταρω!
Εμεις ποτε θα μπουμε να παιξουμε; Θα φερω εγω μπαλα!
BrazHlias (07-08-17), Red&White-Nick-7 (07-08-17)
Ο πιο χοντρος, κλασσικα, τερμα.
![]()
BrazHlias (07-08-17), flessanto (07-08-17), Red&White-Nick-7 (07-08-17)
Και δεν μετρανε οι καραβολιδες.
flessanto (07-08-17), Red&White-Nick-7 (07-08-17)
Πότε παίζουμε κύπελλο, να δούμε 3 επιτελικούς μέσους στην ίδια ενδεκάδα χωρίς να ξεφτυλιστούμε?
Αλλά και πάλι αυτό παίζεται. Μπορεί να κληρωθούμε με κάναν ΠΑΣ ή καμιά Καλλιθέα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χαλκιάς, ο "μαθουσάλας" του Κυπέλλου Ελλάδας
![]()
Ο Κώστας Χαλκιάς ξεκίνησε βασικός στο Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός σε ηλικία 43 ετών, 6 μηνών και 2 ημερών! Ο "μαθουσάλας" του Κυπέλλου Ελλάδας o γκολκίπερ των Αχαιών, 24 χρόνια μεγαλύτερος από τον Πίσπα που παίζει με το "τριφύλλι".
Όλα τα ρεκόρ κατέρριψε στο Κύπελλο Ελλάδας ο Κώστας Χαλκιάς. Σε ηλικία 43 ετών, 6 μηνών και 2 ημερών ο άλλοτε διεθνής γκολκίπερ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Παναχαϊκής, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Τετάρτης (29/11).
![]()
Δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος από αυτόν που να έχει αγωνιστεί στον θεσμό, τουλάχιστον από το 1995 και μετά. Δεύτερος πια μεγαλύτερος ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος σε ηλικία 41 ετών, 1 μήνα και 18 ημερών είχε παίξει στις 31/01/2017 στο ΟΦΗ - Ξάνθη. Τέταρτος είναι ο Θανάσης Τόλιος, ο γκολκίπερ του Αιγινιακού (40χρ. 11μ. 22ημ.), που έπαιξε σήμερα στο[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Είναι αξιοσημείωτο πως ο Σωτήρης Πίσπας που χρησιμοποίησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ενδεκάδα του "τριφυλλιού", είναι κατά 24 χρόνια μικρότερος του Χαλκιά, ο οποίος φυσικά έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Ο Μασούρας της Παναχαϊκής, που και αυτός ήταν βασικός, είναι γεννημένος το 2001, άρα είναι 27χρόνια μικρότερος από τον Χαλκιά.
Τελευταία φορά που είχε παίξει σε επαγγελματικό ματς ο Χαλκιάς ήταν στις 16/5/2012, σε αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τη Super League. Έχουν περάσει δηλαδή σχεδόιν 5,5 χρόνια από τότε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Από 13.000 εισιτήρια πρότεινε η αστυνομία για τον τελικό. Οι ομάδες το απέρριψαν.
Μαρέσει που έχουν και γνώμη τα θηριοτροφεία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πεζογέφυρες θα βάλουν; Αν όχι, δεν έχει αίγλη ο τελικός. Θέλω να δω κωλομέρια...
There is a Dude in town
Θα κερδίσει ο παοκ στον τελικό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δε νομίζω να ολοκληρωθεί ο τελικός...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπορεί να βρει κάποιος την πρόταση της αστυνομίας, για τα καθίσματα του τελικού, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, προτρέπει την ΕΠΟ να δώσει εισιτήρια στον έναν για το πάνω διάζωμα και στον άλλον για το κάτω;;; Μη γελάτε - κάτι τέτοιο έχουν προτείνει - αλήθεια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Από τις εκλογές, θα το καταλάβουμε καλύτερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ξένος διαιτητής θα σφυρίξει τον τελικό λέει. Μα γιατί, δεν επήλθε εξυγίανση;;; Δεν έχετε εμπιστοσύνη ρε πουστράκια ούτε στα ίδια τα τσιράκια σας;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ωραία αρχίζει και έχει ενδιαφέρον ο τελικός
![]()
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (11-05-18)
Τους πήδηξε ο Μελισσανίδης. Βέβαια επειδή ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο σύνολο και μεγαλύτερη δίψα συνεχίζει να είναι το φαβορί.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks