BrazHlias (13-04-18)
Αν θυμάμαι καλά, το γυναικείο βόλεϊ ξεθάφτηκε πριν περίπου 10 χρόνια, επειδή ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε σχέση με μια παίκτρια. Άλλη μια απόδειξη ότι η αγάπη κάνει θαύματα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (14-04-18)
Α γι αυτο δεν πήρε κούπα το βόλευ αντρών. Βρήκε την εποχή να κάνει διακρίσεις ο προεδρος.![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Red Sting (15-04-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο κύριος λόγος όμως
μπορεί στο ποδόσφαιρο να τα πηγαίνουμε κάτω του μετρίου αλλά σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα γίνονται πολύ ωραία πράγματα -χωρίς κάποιος να έχει παντρευτεί κάποια- και πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας.
Το μόνο που θέλω είναι να μην μας πιάνει η ψύχωση φυσικά (γιατί θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα) αλλά να τα κρατάμε όσο καλύτερα μπορούμε με βάση τα ευγενή πρότυπα του αθλητισμού
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
BrazHlias (15-04-18)
Κι εγω αυτο βλεπω. Εχει γινει αυτοσκοπος πλεον, απλα να παρουμε την κουπα. Δεν μας ενδιαφερει το αθλημα, δεν μας ενδιαφερει η προσπαθεια των παιχτων μας, δεν μας απασχολει καν, να μαθουμε τα ονοματα των αθλητων μας.
Απλα μπαινουμε σε ενα σαιτ, βλεπουμε το αποτελεσμα του τελικου και εχουμε δυο στανταρ απαντησεις: "Ετσι γαμαει ο Ολυμπιακος" οταν κερδιζουμε ή "Ελεος με τους λουζερς που εχουμε μαζεψει" οταν χανουμε.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα το τμημα του βολει γυναικων, οπου ειχαμε χασει 2-3 φορες απο τον παναθηναικο στους τελικους (τη στιγμη που ο βαζελος ηταν υπερδυναμη στην ελλαδα κι εμεις ειχαμε πρωτοανεβει Α1), οπου ακουγαμε μεχρι και οτι πρεπει να το κλεισουμε το τμημα βολει στις γυναικες γιατι χανουμε απο το βαζελο...
pirateeeeeee (15-04-18), Rena (15-04-18)
Γιατί τα πηγαίνουμε κάτω του μετρίου στην ποδόμπαλα;
There is a Dude in town
Kατι παρομοιο σκεφτόμουν κι εγώ. Είχα ξεχάσει το βόλευ και με την όλη φασαρία που έγινε στο φορουμ με τους τελικους, σκέφτηκα να ασχοληθώ παλι.
Μόνο που μόλις είδα τον αγώνα με παμβοικο, διαπίστωσα οτι δεν ξέρω κάποιους παίκτες και οτι δε ξέρω καν σε ποια θεση είμαστε και πόσο υποκριτικό είναι να κοιτάω τον τελικό μιας ευρωπαικης διοργάνωσης, αλλά να μη στηρίζω την ομάδα απο την αρχή.![]()
Πρέπει να ξανασχοληθώ και με αυτό.
Τι εννοείς ρε τυπε;
Δεν είναι κακό αυτό. Έχουμε δουλειές και λίγο χρόνο. Δεν γίνεται να είμαστε πάνω από κάθε τμήμα του Ολυμπιακού ούτε να πάμε τρεις φορές την βδομάδα στο γήπεδο.
Μακάρι να μπορούσαμε αλλά δεν γίνεται. Λίγη ψυχραιμία θα ελεγα χρειάζεται και στις νικες και στις ήττες και να μην θεωρούμε την ομάδα προέκταση του "εγώ" μας.
Rena (15-04-18)
Ο τύπος ο πειρατής είπε πως τα πάμε κάτω του μετρίου στην ποδόμπαλα... και ρώτησα γιατί...
There is a Dude in town
BrazHlias (16-04-18), vasilis-thrylos7 (16-04-18)
Rena (16-04-18)
Τύπε, εσένα θα χαλάσω; Που είσαι το πουλέν μου; Οχι ρε τύπε. Αρνούμαι...![]()
There is a Dude in town
Rena (16-04-18)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (01-05-18)
Bookmarks