BrazHlias (01-01-18), celticfrost (03-01-18), chainsaw (02-01-18), Eddiedimitris (01-01-18), Protassov (02-01-18), SKORPIOS7 (02-01-18)
Ήρθε ο Λεμονής να παραλάβει το μπουρδελάκι που φτιάξανε το καλοκαίρι και να το κάνει ομάδα και κουτσά στραβά τα κατάφερε... Και τώρα θα του δώσουν πούλο για να αναλάβει άλλος; Δε νομίζω να ισχύει αλλά αν τον διώξουν επειδή έχασε στα αποδυτήρια τον... Οφόε και οποιοδήποτε άλλο παρτάλι θα είναι αρχιμαλάκες. Και καλή χρονιά!
BrazHlias (01-01-18), celticfrost (03-01-18), chainsaw (02-01-18), Eddiedimitris (01-01-18), Protassov (02-01-18), SKORPIOS7 (02-01-18)
Καλη χρόνια με υγεία Δεν το λέω εγώ😁😁. . αφήνουν να διαρρεύσει ότι δεν είχε καλή διαχείριση στο ρόστερ και ότι υπάρχουν ιστορίες από τα αποδυτήρια που δεν ξέρουμε. .όπως και να χει κάνουν μια κίνηση χωρίς λογική και σίγουρα λαθος.Και να πεις οτι φερανε προπονητη έμπειρο και με καποιο βιογραφικο .Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βγούμε τρίτοι αν δεν μας περάσει και ο Ατρόμητος
Υγ.αυτος λένε παίζει 4-4-2 με 2 εξαρια μάλλον θα βγουν και από τον κόπο να πάρουν εξτρέμ.
Protassov (02-01-18)
Ελπίζω να είναι αρδιες. Ας πάρουμε καλό προπονητή αλλά το καλοκαίρι. Τέτοια ώρα δεν αξίζουν αυτά τα ρίσκα.
Ο Λεμονής παρόλο που δεν τον θέλω σαν προπονητή γενικά, πρέπει να μείνει. Όχι από ηθικής άποψης, αλλά για λόγους πρακτικούς.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
celticfrost (03-01-18), Red&White-Nick-7 (01-01-18)
Κατ' αρχήν Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Είμαι απο τους πρώτους που φωνάζουν να φύγει ο Λεμονής αλλά αν είναι να έρθει ο κάθε τυχαίος Όσκαρ και Νόμπελ, (φτου-φτου που θα πω τέτοιο πράγμα...) χίλιες φορές ο πρώην προπονητής Λεμονής...
Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιώμαστε, ακόμα και να το σηκώσει ο Λεμονής τον Μάη, ΟΧΙ άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο και φυσικά είναι ακατάλληλοι για το παραπάνω που θέλουμε...
Υπόγραψε λέει το γκαζετα.
ΡΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΆ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΠΑΕ;;;; Όποιον δουλεύει και διορθώνει πράγματα τον διώχνετε;
Δεν λέω. Έλεος με τον Λέμονη αλλά αν φύγει τώρα θα είναι τραγικό.
Εκτός αν θέλουμε οπωσδήποτε να πάρει πρωτάθλημα ο ατρόμητος.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΑΛΑΚΕΣ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Protassov (02-01-18)
Είχα μια ελπίδα ότι με Λεμονή κάτι γίδια τύπου Σεμπά Παρντο Μποτια και λοιπών θα παίρνανε τον μαύρο πουλο,τωρα που φεύγει ο Τάκης ετοιμαστείτε να διαβάζουμε συνεχόμενες αναγεννησεις παικτών και πόσο λάθος ήταν ο Λεμονής...
Τα ίδια Παντελακη μου τα ίδια Παντελή μου.
Κατά τα άλλα μια γροθιά και keep on dreaming...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
δεν νομίζω να κάνουν τέτοια βλακεία. Μέχρι να μάθει την ομάδα θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Παμε λεει για νεο κοουτς.. Σιγα την ειδηση! 8 προπονητες σε 16 μηνες...Τουλαχιστον ΑΝ ερθει ας ελπισουμε να ειναι καλυτερος απο τους προηγουμενους.
flessanto (02-01-18)
Οταν θα μου λέει κάποιος ότι πίνω θα του λέω "προπονητής Ολυμπιακού" και θα το βουλώνει...
There is a Dude in town
Αν τον έφερνε μετά τον Χάσι, θα συμφωνούσα. Τωρα δεν εχει καμία λογική. Ο Λεμονής πέτυχε στο 100% και πρεπει να συνεχίσει για το καλο της ομάδας, αλλα και ως ανταμοιβή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (02-01-18), campeon (02-01-18), flessanto (02-01-18), Protassov (02-01-18), thelastbaron (01-01-18)
και εκει που λες οτι τα εχεις δει ολα..oh wait![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
celticfrost (03-01-18), Protassov (02-01-18)
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!
ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΥ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ INTRACOM ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ (ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΤΖΟΦΙΤ ΓΚΡΑΝΤ, ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ).
ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ !!!
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
BrazHlias (02-01-18), celticfrost (03-01-18), drizzt (02-01-18)
Υπόθεση εργασίας:
Ξεχνάμε Λεμονή, ότι κατάφερε φέτος κλπ και υποθέτουμε παράλληλα ότι ο κύριος Γκαρσία είναι μια χαρά προπονητής.
Τον φέρνεις μετά τα Χριστούγεννα κι ενώ η ομάδα έχει μόλις καταφέρει να περάσει πρώτη, άρα αυτόματα η απώλεια τίτλου είναι αποτυχία.
Εξαιρετικός τρόπος ακόμα και καλή επιλογή να έχεις κάνει, να τον κάψεις και να φάει γιούχα και να ψάχνεις καινούριο τον Ιούνιο.
Τώρα βέβαια αν η συζήτηση είναι για να κλείσει και να αναλάβει από Ιούνιο, το συζητάμε σε άλλη βάση. Αλλιώς πρόκειται για επίδειξη ανοησίας.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (02-01-18), flessanto (02-01-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-01-18)
Και φυσικά είχε ανάγκη. Ο Ολυμπιακός τότε είχε την καλύτερη απόδοση και είχε προκριθεί στους 16. Η ομάδα δάγκωνε σίδερα. Η Τσέλσυ είχε μία πολύ κακή πορεία με τον αντίστοιχο του Χάσι προπονητή Αβραάμ Γκράντ.
Ο Σ.Κ. το προηγούμενο βράδυ στο Λονδίνο συνέφαγε ιδιαιτέρως με τον Αμπράμοβιτς και είχαν μια ιδιαιτέρα συζήτηση αρκετά εκτεταμένη. Μετά από μερικές ημέρες πουλήθηκε η Intracom σε Ρώσους φίλους του Αμπράμοβιτς. Τα Ρωσικά φόρουμ εφημερίδων το συζήτησαν εκτενώς το θέμα του αγώνα και το συσχέτiσαν με την πώληση της εταιρείας και νομίζω πως κάπου πρέπει να έχω ακόμη σωσμένες τις διευθύνσεις που το διάβασα.
Ο Λούα-Λούα κολλητός της κας Γκράντ έκανε τον άρρωστο, πως είχε βγει ο ώμος του, για να μην παίξει εναντίον της Τσέλσυ, αλλά με το που τελείωσε ο αγώνας, με γρήγορες κινήσεις έβγαλε το μπουφάν του και το πέταξε μακριά στους οπαδούς του Ολυμπιακού με δύναμη και με το τάχα πονεμένο του χέρι.
Όλως παραδόξως, ορισμένοι παίκτες μας που δεν θέλω να τους κατoνομάσω, άφηναν συνεχώς ακάλυπτο τον Νικοπολίδη και φάγαμε μαζεμένα 3 γκόλ, ενώ οι δύο επιθετικοί μας ούτε καν που κουνιόντουσαν να πλησιάσουν την μπάλλα στις πάσες που έπαιρναν.
Ο Λεμονής το πήρε είδηση και αντικατέστησε 3 από αυτούς και αμέσως άλλαξε η ροή του αγώνα και αρχίσαμε να βομβαρδίζουμε την Τσέλσυ που κλείστηκε στα καρρέ της, αλλά ήταν πλέον αργά. Όταν ο Λεμονής γύρισε στο σπίτι του στην Αθήνα, τον άκουσε όλη η γειτονιά από το βρισίδι που έρριχνε στον Σ.Κ. και την επομένη παραιτήθηκε.
Θέλεις και άλλα φίλε μου Παναγή?
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Καλά δεν παραιτήθηκε την επόμενη αλλά οκ.
Πάντως ο Προπονηταρας που παίρνουμε είναι λέει φοβερός στην αμυντική τακτική.
Πέρσι έφαγε γκολ στα 18 από τα 36 παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Και φέτος στα τελευταία 8 παιχνίδια έχει φάει κρατηθείτε.... 23 γκολ.
Που είσαι Χάσι...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Protassov (02-01-18)
Μάλλον κάνει κουμάντο ξανά ο Κόκκαλης, δεν εξηγούνται αλλιώς όσα ζούμε.
Χρονιές με Περέιρες και Μπέντους, σκέψεις για μονιμοποίηση του Βασίλη Βούζα (!), φέτος τα κλειδιά σε έναν κάποιο Χάσι, για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες ξανά η ομάδα στο Λεμονή αλλά ακόμα μεγαλύτερη ασέβεια και τρικυμία, τώρα, σε αυτήν τη φάση συζητήσεις για αντικατάσταση!
Τουλάχιστον ο Σώκος μία φορά την έπαθε χοντρά στα τόσα χρόνια με αυτές τις μ@λακίες που έκανε. Και μία άλλη παρα λίγο, μόνο στο "ηθικό", ευτυχώς που αυτοκτόνησε η ΑΕΚ πριν μας ρίξει την τεσσάρα και σωθήκαμε.
Η φάση έχει ξεφύγει από κάθε λογική. Προσωπικά βαριέμαι να προσπαθήσω να την ψυχανεμιστώ.
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (02-01-18), celticfrost (03-01-18), chainsaw (02-01-18), flessanto (02-01-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-01-18), panahs7 (02-01-18), Protassov (02-01-18), sabar77 (02-01-18)
drizzt (02-01-18), Red&White-Nick-7 (02-01-18)
δικαιώθηκες. Ηδη ακούω πράγματα
Θα ναι μεγάλη ξεφτίλα αν συμβεί κάτι τέτοιο. Θα σπάσουν τα αποδυτήρια για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Οποιος παρατρεχάμενος θέλει θα διώχνει τον προπονητή και θα το γνωρίζει ότι έχει δύναμη να το κάνει
Μεγάλο πισωγύρισμα
Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο. Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι. Μέγας Αλέξανδρος
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks