flessanto (27-07-17), Red&White-Nick-7 (27-07-17)
Από κανα νοσοκομείο ή σχολείο έχεις περάσει πρόσφατα;
flessanto (27-07-17), Red&White-Nick-7 (27-07-17)
Μας έχουν λιώσει στους φόρους και στις μειώσεις μισθών και συντάξεων,αλλά δε γαμιεται,ας φτιάξουν κάνα γήπεδο τσάμπα να κονομαει ο Μελισσανιδης και η κάθε ανώνυμη εταιρεία.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (27-07-17), flessanto (27-07-17), Gtakis (01-08-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-07-17), Paneas (27-07-17)
Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Εκτός αν νομίζεις στα αλήθεια πως μας βάζουν φόρους επειδή δεν έχουμε λεφτα (το κρατος)
Ναι. Και πιστεύεις ότι δεν φτιάχνουν γήπεδα για να φτιάξουν νοσοκομεία;
Επίσης όταν λέμε κράτος εννοούμε με συγχρηματοδότηση Ε.Ε. Μην ξεχνάτε ότι τελευταία φορά που έφτιαξαν οι ελληνες κάτι με πάνω από 25% δικό τους χρήμα ήταν ο Δούρειος Ιππος
Όχι δεν πιστεύω αυτό. ΠΕΡΙΜΕΝΩ όμως να φτιάξουν τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Για το γήπεδο της αεκ και του βάζελου στα τέτοια μας. Γιατί έτσι κι αλλιώς για να αναβαθμιστεί σαν προϊόν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σημείο που να έχει κέρδη αντάξια των μεγάλων πρωταθλημάτων θα πρέπει να γίνουν πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν. Κοινώς, δεν θα γίνει ποτέ. Οπότε ας φτιάξουν κανένα νοσοκομείο να μην τους λείπουν τα βασικά ή κανένα σχολείο να μην κρυώνουν τα παιδιά το χειμώνα και ας βάλει το χέρι στην τσέπη ο μαλάκας ο τίγρης ή ο οποιοσδήποτε θέλει να κονομήσει από ένα γήπεδο και να το φτιάξει μόνος του.
Το θέμα είναι ότι περνάει προς τα έξω πως οι επιδοτήσεις είναι για αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές. Αν τα ζητήσεις για κάτι άλλο δηλαδή δεν θα τα πάρεις, θα πρέπει να γίνει άλλη συμφωνία ή δεν ξέρω γω τι. Δεν λέω ότι ισχύει, αλλά αυτό βγαίνει προς τα έξω επίσημα. Τώρα ποιος θα δώσει τι τρέχα γύρευε.
chainsaw (31-07-17)
Εντωμεταξύ πιο cringe όνομα από Αγια Σοφιά για γήπεδο δεν πρέπει να υπάρχει. Ταβέρνα ο Παρθενώνας φάση. Ό,τι... Ό,ΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!!
![]()
εάν θα έχει κάποια ανταπόδοση η πόλη να συνδράμει
αλλά το ποδόσφαιρο πότε έχει δώσει κάτι ή έχει επιστρέψει στο κοινωνικό σύνολο? μόνο παίρνει και σκυλεύει κάθε τι δημόσιο
όπως η Football League που απαιτούσε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 γιατί έτσι γουστάρει...
το καλύτερο είναι η ατάκα: "είναι λεφτά της ΕΕ", που σε ελεύθερη μετάφραση στο μέσο ιθαγενή σημαίνει "έλα τους πιάσαμε μαλάκες και θα τους πάρουμε λεφτά"
λες και τα λεφτά της ΕΕ δεν τα πληρώνουμε εμείς
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Βασικά λεφτά στα νοσοκομεία και στα σχολεία πέφτουν. Και πολλά μάλιστα. Απλά τα τρώνε οι επιτήδειοι. Άσε τουλάχιστον να γίνει ξανά γήπεδο. Αφού όσα και να ρίξουν σε νοσοκομεία δεν θα πάνε σε έργα αλλά σε μίζες. Λες και δεν τα ξέρετε ρε παιδιά τόσα χρόνια. Τώρα μάλιστα που αυτοί τελειώνουν; όποιος προλάβει θα είναι η φάση.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (31-07-17)
Εδώ βγαίνουν ειδικές Ανακοινώσεις για επιδοτήσεις από εσπα και φωτογραφίζουν ποιον θα τα πάρει ρε. Μπείτε στην σελίδα τους να δείτε. Οι μισές επιδοτήσεις πάνε για "αναβάθμιση" του δημοσίου τομέα. Μίζα με ονοματεπώνυμο δηλαδή
Βγαίνει ο Χιμένεθ και λέει στους παίκτες "δεν είναι τελειωμένο ματς, τουλάχιστον χαρείτε τη στιγμή".
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!
3ο προκριματικό γύρο παίζετε, δεν κουνήσατε και σεντόνι, ποια στιγμή να χαρείτε γαμώ την κομπλεξάρα σας γελοίοι! Και βγαίνει και η βρωμοφυλλάδα τους η ΩΡΑ και λέει "Αεκάρα είσαι, έχεις κάνει θαύματα, πάλεψε κι αυτό" κι έχουν 4 χρόνια να παίξουν Ευρώπη και την τελευταία φορά που πήραν έστω 1 βαθμό, η Τζούλια ήταν παρθένα. Μαλάκα εντάξει αυτοί το έχουν πιστέψει στο κεφάλι τους τόσα χρόνια, όπως οι ψυχασθενείς που φτιάχνουν μια ιστορία και πορεύονται.
Καλα ντε, μην τσαντιζεσαι.![]()
BrazHlias (02-08-17)
Καλά ρε ΑΕΚ είναι. Τι τρελαίνεσαι. Ψυχοπαθείς εξ ορισμού. Βασικά δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ όσους ξέρω αεκ, ή είναι ζάκια, ή γκομενες ή δεν ασχολούνται. Σπάνια βρίσκεις οπαδό αεκ έτσι απλά
οντως δεν υπαρχει σοβαρος ανθρωπος αεκτζης που να ασχολειται "ενεργα" με την αεκ.
Η χειρότερη μορφή οπαδών, τα έχουμε πει. Στο μιλητό νομίζουν ότι κάποιοι είναι, έχουν καπηλευτε΄θ την Ιστορία για να φτιάξουν δική τους και είναι μονίμως στην κλάψα. Το Περα Κλουμπ το ξέρετε ρε μουνότριχες; Από κει ξεβραστήκατε. Εδώ στους Αμπελοκήπους. Αυτή είναι η προσφυγιά σας, αρχίδια.
There is a Dude in town
flessanto (02-08-17)
Σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες
o μελλισανίδης ρίχνει την ΑΕΚ επίτηδες κατηγορία
και ο μέσος αεκτζης πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα σπρώξει την ομάδα έτσι ώστε να γίνει μεγάλη ξανά, πρωταθλήτρια, ερχόμαστε κλπ
από ότι όμως βγαίνει σιγά σιγά, οι δημοσιογράφοι (πρέπει να έχουν πάρει το μήνυμα) λένε ότι είναι μέλος μια μετοχικής ομάδας φίλων που τρέχουν την ομάδα
είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει/φάει με το γήπεδο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Eντωμεταξύ όπως παλιά μας πρήζανε με τα ερχόμαστε ερχόμαστε, τώρα γράφουν σε όλο το ίντερνετ σχόλια τύπου "έχετε χεστεί γαύροι τώρα που φτιάχνουμε γήπεδο". Χαίρονται μόνοι τους οι γύφτοι!
Για πρώτη φορά (αν δεν κάνω λάθος) κανένα κανάλι δεν ενδιαφέρθηκε να σκάσει χρήματα και να πάρει παιχνίδι προκριματικών UCL, δεδομένου του πρώτου αποτελέσματος! Τόσο πολύ πιστεύουν στην ΑΕΓΚΑΡΑ σας. Χαρείτε το εσείς κατά τ' άλλα, ζείτε μεγάλες στιγμές..
flessanto (02-08-17)
Όντως κι εγώ δεν βρήκα κανάλι να τη δείχνει!
![]()
Bookmarks