Βρέθηκε δικαιολογία και για τον Μαρτίνς, πρέπει να πληρωθεί αποζημίωση 1εκ€ η Γκιμαράες για να τον αποδεσμεύσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτός ο γαμ...ος ο Βαλβίντια, αντί για την Θρυλάρα επέλεξε κάποια Μπερκελότα! Τι μαλ...ας είναι τούτος, μου λέτε; Άκου κει Μπερκελότα... Πού πας ρε Καραμήτρο; Να προπονάς τον Νιλμάρ και τον Μέχι, όταν ο Πρόεδρος σου έδινε την δυνατότητα να έχεις παικταράδες όπως ο ΝΤΑ ΒΛΑΚΑ, ο ΠΕΡΣΗΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΟΣ, ο ΚΑΡΑΝΤΟΣΟ κλπ...
Βρέθηκε δικαιολογία και για τον Μαρτίνς, πρέπει να πληρωθεί αποζημίωση 1εκ€ η Γκιμαράες για να τον αποδεσμεύσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ περιμένω την ανακοίνωση μάγκες. Ο σερ μένει. Οτι δεν το περίμενα να πω; απλά είχα μια ελπίδα για πελεγκρινο. Πάντως σε αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μέσα δεν με χαλάει και πολύ. Καλύτερος από τους μισούς που έφερε ο Μαρινακης μέχρι τώρα. Χειρότερος από τους άλλους μισούς. Οπότε θεωρητικά καλά είμαστε
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον πούτσο έτσι και μείνει ο (συμπαθής κατα τ' άλλα) Τάκαρος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
chainsaw (01-06-17)
flessanto (31-05-17)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή στο Sport24, ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο νέος προπονητής μας.
Θα δοκιμάσουμε όλη την Πορτογαλία όπως φαίνεται, το σχέδιο είναι "και στατιστικά να το δεις, του π..στη ένας θα πιάσει".
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; μην μου πείτε της γκιμαραες. Εννοώ έχει κανείς άποψη για τις ικανότητες του;
Κατα τ' άλλα δεν θα κοίταγαν Πορτογαλία φέτος....
flessanto (31-05-17)
Ένα καλό και ένα κακό - εάν φυσικά ολοκληρωθεί η πρόσληψη. Το κακό είναι ότι δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Το καλό ότι θα μείνει η Μαρίνα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (31-05-17), Red&White-Nick-7 (31-05-17)
1 εκατομύριο ρήτρα αποδέσμευσης προπονητή αμφιβάλλω αν έχει ακόμα κι η Σίτυ για τον Γκουαρδιόλα. Κι έχει η...Γκιμαράες;;;;
Πάντως, επειδή λόγω στοιχήματος παρακολουθούσα τι γίνεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, μια χαρά τη πήγε τη Γκιμαράες ο εν λόγω τύπος. Τέταρτη θέση με απευθείας πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα. Και δεύτερη καλύτερη στην βαθμολογία των εκτός έδρας ματς, πίσω μόνο απ' τη Μπενφίκα.
chainsaw (01-06-17), thelastbaron (01-06-17)
Στο τέλος θα βάλουν τη μαντάμ Μαρίνα να κάνει τον προπονητή. Σου λέει η διοίκηση τόσα χρόνια στους καλύτερους προπονητές δίπλα σ' έχουμε μαρή. Τί διάολο, ένα-δυο συστήματα δεν έχεις μάθει; Σε γουστάρουν και οι γαύροι και δεν θα αποδοκιμάσουν στην πρώτη στραβή. Τίποτα μου φαίνεται θα σβήσω το ποστ για να μην βάζω ιδέες στον πρόεδρο των επιτυχιώνε.
Οι Πορτογάλοι ειναι οι πιο πετυχημένοι προπονητές αυτή τη στιγμη. Η καλύτερη σχολη στον κόσμο. Μάλιστα, τα καταφέρνουν και εκτός της χώρας τους, σε αντίθεση με τους Ισπανούς. Καλα κανει η διοίκηση και επιμένει πορτογαλικά. Ο πύρινος για κάποιο λόγο δεν τους γουστάρει, αλλα ευτυχώς φαίνεται να μην πτοείται η ΠΑΕ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (01-06-17), sirkostas (01-06-17), thelastbaron (01-06-17)
Κάτσε ρε παλικάρι. Ρωτάς εσύ για τον Μάρτινς; Αφού η πηγή σου το έχει ξεκαθαρίσει. Πελεγκρίνο ή Λεμονής. Κι αφού Πελεγκρίνο δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει, όπως είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής η έτερη πηγή που λέγεται Σερ Κώστας, ο προπονητής μας θα είναι ο Λεμονής. Ετσι δεν είναι; Ή τα γύρισε τώρα η πηγή;
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μιλήσει μαζί του αλλά τι σχέση έχει αυτό; δεν δικαιώθηκε; το ότι άλλαξαν τα δεδομένα τι σημαίνει;
Δεν σου είπα πως θα περιμένουν πελεγκρινο μέχρι Τρίτη βράδυ; και μετά θα πάνε στον επόμενο. Οκ σου είπα ότι ο επόμενος θα είναι ο Λεμονής. Πίστευες ότι θα έλυνε το πρόβλημα της ρήτρας του ο Μάρτινς μόνος του;
αν και δεν βλέπω εξελίξεις επί του θέματος. Σαν κάτι να τους κρατάει πίσω.
Κατ' αρχήν δεν είπα κανέναν τους πούστη, η έκφραση το λέει.Ο Ζαρντίμ δεν "πέτυχε" ποτέ στον Ολυμπιακό, αλλιώς θα ήταν ακόμη εδώ. Το ότι μερικοί αναγνωρίζουν την αξία του, δεν τον κάνει πετυχημένο. Ο Μίτσελ είναι σκαλοπάτια χειρότερος προπονητής, στον Ολυμπιακό όμως πέτυχε περισσότερο απ' τον Ζαρντίμ. Ο Σίλβα που πέτυχε -κάτι πολύ λίγα- την έκανε με ελαφρά, όπως ο Βαλβέρδε, δεν γουστάρουν να κάτσουν και μας χρησιμοποιούν ξεκάθαρα ως σκαλοπάτι.
Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι σαν προπονητές, καθαρά τακτικά, ήταν για τα πανηγύρια. Και δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι επειδή έχουν την καλύτερη φήμη οι Πορτογάλοι τα τελευταία χρόνια, ότι ταιριάζουν σε μας; Το αντίθετο δείχνει το δείγμα. Εννοείται πως τον προτιμώ και καλώς να έρθει, εγώ απλά το ιστορικό μας αναφέρω και δεν τον έκρινα, άλλωστε δεν έχω ιδέα ποιος είναι, το ίδιο θα μου έκανε για οποιοδήποτε παρόμοιο όνομα, όποιας εθνικότητας.
ρε φιλε, με το σκεπτικο της διοικησης, που ειναι να παιρνει ποδι με το παραμικρο ο προπονητης, δεν φταιει η εθνικοτητα του προπονητη, αλλα η νοοτροπια της ομαδας.
εξαρταται πως το εννοεις το "πετυχαν". Κατα τη γνωμη μου, οι δυο που προανεφερα ειχαν προσφερει αρκετα και υπηρχε δυνατοτητα να προσφερουν περισσοτερα, αυτο δεν εγινε με υπαιτιοτητα της διοικησης. Θα μου πεις, ο σιλβα εφυγε μονος του, αλλα δεν νομιζω να τρελαθηκε στα μεσα ιουνη και να ειπε φευγω (χωρις να εχει βρει καν ομαδα τοτε). για τον ζαρντιμ δεν το συζηταω, ηταν αηττητος στην ελλαδα, μεσα στο κυπελλο και μεσα στην ευρωπη. Δεν παιζαμε ωραια μπαλα, οκ.
sirkostas (01-06-17)
Bookmarks