Σελίδα 239 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 39139189199209219229235236237238239240241242243 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.761 έως 4.780 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: REAL MADRID

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απάντησα προχθές σ' αυτό που είχες γράψει προχθές για τα στραπον. Και μετά από λίγο μπήκα και το έσβησα. Είπα "δε πάει στην ευχή, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται κόντρες για το τίποτα". Αλλά μετά τα όσα διάβασα στο θέμα του Τσάμπιονς Λιγκ, για ποια πλάκα λέμε;
    Δε θα απολογηθώ για μένα, πιστεύω ότι όλοι εδώ έχετε καταλάβει τί χαβαλέ κάνω και πόσο τοις μετρητοίς τα παίρνω. Και όσο βλέπω να τσιγκλάει κάτι κάποιον, πάω και το πατάω λιγάκι... έτσι για το χαβαλέ. Προσοχή εδώ. Αυτό το κάνω μόνο με τύπους που γουστάρω...
    Θα πω όμως για την τύπισσα τη ΜανταΡένα που όσο είμαι εδώ, η τύπισσα είναι σπαθάτη, ωραία και μέσα στο χαβαλέ. Τα τελευταία της ποστς έβγαλαν ένα παράπονο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και μιαν αντίδραση σε κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Να παίρνουν τόσο σοβαρά λεγόμενα που προορίζονται για πλάκα.
    Τέλος πάντων. Αν μιλήσουμε σοβαρά, θα μιλήσουμε σοβαρά. Ναι ο Ρονάλδος είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, γρήγορος, εύστοχος κλπ κλπ. Αν κάνουμε πλάκα, είναι πουστάρα και τον παίρνει. Τί να κάνουμε...
    There is a Dude in town

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.224 φορές σε 20.558 μηνύματα
    Ignore User

Ελα που τη πήρα και στραβά. Με ένα σωρό κόσμο έχω διαφωνήσει για τα πιο απίθανα πράγματα εδώ μέσα. Αλλά τέτοια χυδαιότητα δεν έχω ξαναδεί. Το να πεις τον Μέσι κατώτερο του Νεμπεγλέρα ή τον Ρονάλντο ανάξιο να δέσει και τα παπούτσια του Μπουχαλάκη είναι ποδοσφαιρική κουβέντα. Στα όρια του σουρρεάλ βέβαια, αλλά πάντως είναι ποδοσφαιρική κουβέντα.

Τα χυδαία κατεβατά περί ομοφυλοφιλίας δεν είναι ούτε ποδοσφαιρική κουβέντα, ούτε χαβαλές ούτε τίποτα. Γνήσιος ανόθευτος ρατσισμός είναι. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.
    Ναι μόνο που αυτά ξεκίνησαν μετά από τα δικά σου, στο ξαναλέω, όταν της είπες πως λέει ψέματα και άφησες να εννοηθεί ότι δεν ξέρει μπάλα. Αυτό προκάλεσε την ακραία αντίδραση της. Anyway, εγώ δεν παίρνω θέση παραπάνω, βρείτε τα εσείς, απλά σου επισημαίνω και τα δικά σου, μήπως παρατηρήσεις ότι ήσουν λάθος κι εσύ.

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Ποια δικά μου; Το να βάζω φωτογραφίες ενός παίχτη που πανηγυρίζει είναι πρόκληση; Το να λέω πως κάποιος είναι καλύτερος από έναν άλλο είναι πρόκληση; Πλάκα κάνουμε τώρα; Και ναι, τη ρώτησα αν έχει δει ποτέ τον Ρονάλντο να αγωνίζεται. Λοιπόν; Αυτό προξένησε αυτά τα επαναλαμβόμενα ρατσιστικά ποστς;

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ελα που τη πήρα και στραβά. Με ένα σωρό κόσμο έχω διαφωνήσει για τα πιο απίθανα πράγματα εδώ μέσα. Αλλά τέτοια χυδαιότητα δεν έχω ξαναδεί. Το να πεις τον Μέσι κατώτερο του Νεμπεγλέρα ή τον Ρονάλντο ανάξιο να δέσει και τα παπούτσια του Μπουχαλάκη είναι ποδοσφαιρική κουβέντα. Στα όρια του σουρρεάλ βέβαια, αλλά πάντως είναι ποδοσφαιρική κουβέντα.

Τα χυδαία κατεβατά περί ομοφυλοφιλίας δεν είναι ούτε ποδοσφαιρική κουβέντα, ούτε χαβαλές ούτε τίποτα. Γνήσιος ανόθευτος ρατσισμός είναι. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.
    Ετσι! Κατω τα χερια απο το κλουπ! Καλο ΣΚ αγορια μου.

Thanks
    20.034
    Ignore User

Ποια δικά μου; Το να βάζω φωτογραφίες ενός παίχτη που πανηγυρίζει είναι πρόκληση; Το να λέω πως κάποιος είναι καλύτερος από έναν άλλο είναι πρόκληση; Πλάκα κάνουμε τώρα; Και ναι, τη ρώτησα αν έχει δει ποτέ τον Ρονάλντο να αγωνίζεται. Λοιπόν; Αυτό προξένησε αυτά τα επαναλαμβόμενα ρατσιστικά ποστς;
    Όχι, αυτά είναι γνώμη σου και μπορείς να γράφεις ότι γουστάρεις. Το να ζητάς απ' τον άλλον όμως να σου πει αν έχει δει έστω ένα ματς, να σου λέει ότι έχει παρακολουθήσει αρκετά και μάλιστα από κοντά και να τον λες ψεύτη κι ότι τα παίρνει απ' το ίντερνετ που τα γράφουν haters, δεν είναι.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θα απολογηθώ για μένα, πιστεύω ότι όλοι εδώ έχετε καταλάβει τί χαβαλέ κάνω και πόσο τοις μετρητοίς τα παίρνω. Και όσο βλέπω να τσιγκλάει κάτι κάποιον, πάω και το πατάω λιγάκι... έτσι για το χαβαλέ. Προσοχή εδώ. Αυτό το κάνω μόνο με τύπους που γουστάρω...
    Θα πω όμως για την τύπισσα τη ΜανταΡένα που όσο είμαι εδώ, η τύπισσα είναι σπαθάτη, ωραία και μέσα στο χαβαλέ. Τα τελευταία της ποστς έβγαλαν ένα παράπονο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και μιαν αντίδραση σε κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Να παίρνουν τόσο σοβαρά λεγόμενα που προορίζονται για πλάκα.
    Ευχαριστώ . Με συγκίνησες. Πολύ μου αρέσει η παρέα μας εδώ μέσα κα πώς καταλαβαινόμαστε ακόμα και αν υπερβούμε όρια.

Ισχύει αυτός ακριβώς που έγραψες. Είναι πιο πολύ αντίδραση και οργή σε προσωπικες επιθεσεις και λιγότερο έχει σχέση με τον γκευ.

Εκανα το λάθος να προσπαθησω να εκλογικευσω επιχειρηματα που για μενα είναι τελείως ακυρα και προσπαθησα να τα αποδεκτω κιολας από υπερβολικό σεβασμό σε καποια μέλη, που δεν τον αξιζαν.
    Πολλές φορές ήθελα να γράψω «Τι μαλακίες και κομπλεξικα μας λές τώρα» και το συγκράτησα για να μη γίνει θέμα. Οπότε βγήκε μια μεγάλη αντίδραση σε όλα μετά.

Κωστα τελειωνε με τους προσωπικους χαρακτηρισμους. Ουτε δικαιωνεσαι προσβαλοντας αλλους ουτε ποιο ηθικος και πιο σωστος γινεσαι. Χυδαια δεν ημουν ποτε στη ζωη μου,ουτε ψευτρα, ουτε δεκτηκα ποτε τη γνωμη αλλων σα δεδομενη. Εσυ καταφευγεις σε χαρακτηρισμους όταν δε συμφωνουν ολοι μαζι σου.

Και τον Σισε τον λεγαμε αδερφη και τον ντοσεβυ. Όχι επειδη ειμαστε χυδαιοι αλλα επειδη κανουμε πλακα. Καταφερες να πεισεις τον εαυτο σου ότι και χυδαια ειμαι και ότι εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους γενικα. Να υποθεσω οτι σε ενοχλει και το βαζελες και όλα τα αλλα οπαδικα.

Δεν ενοχλεισαι όμως το ιδιο με τη χαρα που πηρες όταν εμαθες ότι αυτοκτονησε ο μανατζερ του Τσορυ, αλλα ουτε και όταν εχεις αβαταρ «σας γαμαει ο βαγγελας» . Ουτε το ποσο ευχαριστιεσαι να λες ρουφιανο τον Τσορυ. Προφανως αυτά δεν είναι χυδαιοτητες. Κανε με ignore να τελειωνουμε με αυτό.

Ακου χυδαια επειδη εκανα πλακα με καποιον που μονος του μας δειχνει τον επιπολαιο τροπο ζωης του. Δεν εχει ντροπη αυτος και πρεπει εγω να ντραπω εκ μερους του.

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι μόνο που αυτά ξεκίνησαν μετά από τα δικά σου, στο ξαναλέω, όταν της είπες πως λέει ψέματα και άφησες να εννοηθεί ότι δεν ξέρει μπάλα. Αυτό προκάλεσε την ακραία αντίδραση της. Anyway, εγώ δεν παίρνω θέση παραπάνω, βρείτε τα εσείς, απλά σου επισημαίνω και τα δικά σου, μήπως παρατηρήσεις ότι ήσουν λάθος κι εσύ.
    Σε ευχαριστω παλι. Δεν εχω τιποτα να βρω.

Τον αφησα με τη χαρα οτι ειμαι χυδαια και οτι πρεπει να ντρεπομαι μπας και κοιμηθει το βραδυ επειδη τον ενοχλει περισσοτερο να κανει λαθος για κατι παρα να προσβαλλει καποιον αλλο. Τον εκανα ignore αλλά βλεπω συνεχιζει. Φυσικα απο αυτο ξεκινησε το ολο θεμα και τελικα καταφεραν να αποδειξουν οτι εκτος απο αυτα ειμαι και ρατσιστρια. Μεχρι και ο Μενιος το πιστεψε και τρελαθηκα.

Προφανως λοιπον με την ιδια λογικη οταν λεω gay και καρααδερφαρες τις βαζελες ειναι επειδη ειμαι ρατσιστρια και προσπαθω να προσβαλω τους ομοφυλοφιλους. Ελεος δηλαδη.

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Κώστα την πήρες πολύ στραβά τη Ρένα. Δεν λέω ότι δεν ξέφυγε κι εκείνη, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είπε γενικά για ομοφυλόφιλους, είπε συγκεκριμένα για τον Ρονάλντο και έγραψε ένα κατεβατό με πράγματα που κάνει εκτός γηπέδων και την ενοχλούν εκείνη προσωπικά, όχι μόνο η φωτογραφία. Το είπε μετά ότι δεν έχει πρόβλημα με τους gay.

Επίσης είσαι κι εσύ λάθος, διότι άρχισες να βάζεις διάφορα και να συγκρίνεις με φωτογραφίες, ενώ είπε την γνώμη της. Και μάλιστα το προχώρησες, όταν της ζήτησες να σου πει αν έχει δει κάποιο παιχνίδι και όταν απάντησε ισχυρίστηκες ότι τα ξεπατικώνει απ' το ίντερνετ και λέει ψέματα. Αυτό την υποτιμά, καθώς υπονοείς ότι δεν ξέρει ούτε από μπάλα, ούτε λέει αλήθεια, how about that?

Μετά ακολούθησε ότι ακολούθησε σε ένα πόστ (το πρώτο) που δεν έχω ξαναδεί έτσι την Ρένα ποτέ εδώ μέσα. Ούτε καν να βρίζει και να λέει το πιο soft "μαλάκα". Δεν ξέρω αν δεν την θυμάσαι από παλιά, αλλά όντως ήταν φανατική Ρεάλ και έχει πάει πράγματι σε αγώνες από κοντά. Συνεπώς, όπως περιμένεις εσύ να σβηστούν όσα γράφτηκαν, ή ότι περιμένεις τέλος πάντων, της οφείλεις κι εσύ μια συγνώμη.

Αυτά, απ' τα μάτια ενός τρίτου. Ρισπέκτ από έναν οπαδό της τυρόπιτας που λένε στα σόσιαλ.
    Δε μου αρεσει να βριζω, οχι επειδη δε μπορω οπως ειδατε, αλλα επειδη δε μου αρεσει. Ουτε μεσα στη θυρα 7 οταν πηγαινα δεν τραγουδουσα συνθηματα που περιεχουν βρισιες. Η ειρωνεια ειναι οτι το πρωτο ατομο που με εβγαλε εκτος εαυτου και με εκανε να βρισω πολυ ασχημα (για τα δικα μου δεδομενα) ήταν καποιος εκτος φορουμ, που ηταν επισης οπαδος του ροναλντο και ο λογος που σταματησα να υποστηριζω ρεαλ, επειδη τη συνδιασα με αυτο το ατομο.
    Προφανως εχω προβλημα με τους οπαδους του ροναλντο τελικα.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Τύπισσα, το να πεις γκέι έναν βάζελο, είναι το αυτονόητο. Το να πεις όμως βάζελο έναν γκέι, ναι, είσαι ρατσίστρια γιατί του μειώνεις τη προσωπικότητα...
    There is a Dude in town

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

flessanto (13-05-17), Rena (12-05-17)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Εγώ θα πρότεινα να χαλαρώσουμε όλοι κομματάκι, ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και οποιος έχει πρόμπλεμ με καποιον ας το δει με ΠΜ... λέω γω τώρα... δε βλέπω να υπάρχει θέμα, περισσοτερο παρεξήγηση ανακατεμένη με εγωισμούς. Ας μη χαλάμε το κλίμα, όλοι τύποι και βουρ για φαϊναλφόρι σε μια βδομάδα... εκτός αν έχει κανα λίνκο η τύπισσα η μανταΡένα και μας πει πόσο θα ΄ερθει στη Ρώμη το μάτσι...
    There is a Dude in town

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Mα δεν είναι ρατσισμός το να πεις κάποιον gay.
    Το λέω σοβαρά.
    Ο Ρονάλντο πάντως σα φιγούρα είναι η επιτομή του gay.
    Είναι δεν είναι, τι σημασία έχει;

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Kαι η ειρωνεια ειναι οτι δεν πιστευα καν οτι ειναι γκευ. Bisexual τον θεωρουσα αλλα κυριως ετεροφυλο. Το ειπα εντελως απο αντιδραση, οπως λεμε γκευ και κραγμενες τις βαζελες εξαιτιας του πουστικου τροπου τους. Οταν ειδα τις αντιδρασεις των αλλων καταλαβα οτι μαλλον αυτοι το πιστευουν οτι ειναι ομοφυλοφιλος και νομιζουν οτι το χρησιμοποιω εναντιον του. Ελεος δηλαδη που θα εκανα κατι τετοιο.

Χαιρομαι που υπαρχουν παιδια στο φορουμ που εχουν καταλαβει οτι δεν ειμαι τετοιος χαρακτηρας.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Κλαρινογαμπρός ματαιόδοξος κι εγωπαθής είναι, τύπισσα. Αυτά ενοχλούν και καλύπτουν ακόμα και την ποιότητά του ως παίκτη, νομίζει ότι η μπάλα είναι ατομικό άθλημα... τώρα, το αν βάζει κρέας στον κώλο του, αδιάφορο νομίζω είναι.
    There is a Dude in town

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Έπιτελους!!!! Αυτο ακριβως προσπαθω να πω!!! Σου λεω επαθα σοκ χθες που ειδα το ποστ του celticfrost!! Οτι δηλαδη πιστευω οτι ο Ροναλντο ειναι ομοφυλοφιλος και οτι αυτο ειναι που με ενοχλει.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Με προσλαμβάνεις για γραφείο τύπου σου, τύπισσα; Θα είμαι και οικονομικός... 2 πιτόγυρα το πρωί, 1 δεκατιανό, 3 μεσημέρι, 1 απογευματινό και 3 βράδυ μαζί με μια μπύρα. Η οικονομία βρίσκεται στο ότι η πίτα θα είναι μονή. Εκκλησία κλέβεις, σκέψου το...
    There is a Dude in town

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Αν και εισαι ηδη στο κλουπ, οπου δουλευω ως γραμματεας, θα σε βαλουμε και εκπροσωπο τυπου! Θα μιλας για εμας μια και τα λες σωστα!!!

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (12-05-17)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έπιτελους!!!! Αυτο ακριβως προσπαθω να πω!!! Σου λεω επαθα σοκ χθες που ειδα το ποστ του celticfrost!! Οτι δηλαδη πιστευω οτι ο Ροναλντο ειναι ομοφυλοφιλος και οτι αυτο ειναι που με ενοχλει.
    Μετά από τα πμ που ανταλλάξαμε, αυτό κατάλαβες Ρενα?
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Στην αρχή νομιζα οτι είχες προβλημα με το υφος μου επειδη βγηκα εκτος εαυτου (αλλα μαλλον εγω θυμωσα με τον εαυτο μου περισσοτερο απο εσας ).
    Μετα τα πμ νομιζα οτι πιστευεις οτι εχω προβλημα με τους γκευ. Ετσι διαπιστωσα οτι κατι εκανα λαθος γι αυτο εγραψα απο κατω οτι δεν εχω καποιο προβλημα με ομοφυλοφιλους.

Δεν ειπες κατι για ροναλντο, εγω το συνδιασα και υπεθεσα οτι νομιζεις οτι θεωρω το ροναλντο γκευ γι αυτο και εχω προβλημα μαζι του.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (12-05-17)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν και εισαι ηδη στο κλουπ, οπου δουλευω ως γραμματεας, θα σε βαλουμε και εκπροσωπο τυπου! Θα μιλας για εμας μια και τα λες σωστα!!!
    Εγκρινεται!

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (12-05-17)

Thanks
    20.034
    Ignore User

Και για να ξέρετε, δεν είστε άσχημοι, ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΣΤΕ!

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Χαχα.

Και κυριως ξεμεθυστοι. Με λιγες μπυριτσες μια χαρα κουκλος φαινεται ο αριστερος.

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-05-17)

Σελίδα 239 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 39139189199209219229235236237238239240241242243 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές