Θέλει κατέβασμα αυτο;
Sent from my iPad using Tapatalk
Θέλει κατέβασμα αυτο;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μέσω πρόσθετου μέσα στο Kodi το βρίσκεις. Αν δεν έχεις το Kodi, τότε ναι θέλει κατέβασμα. Αν το έχεις, μπορείς να δεις εδώ πως βάζεις το ZEM.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
10 λεπτά θα ασχοληθείτε να το στήσετε και μετά δεν θα ψάχνετε ξανά να βρείτε τα ματς. Και θα βλέπετε και σε HD ποιότητα. Και μάλιστα έχει μόλις 5 δευτερόλεπτα delay απ' την ζωντανή ροή, έχω και Sport24 Radio ταυτόχρονα για μετάδοση και είναι όλα κομπλέ.
Faithful (02-03-17)
Άλλη ομάδα είμαστε στα εκτός έδρας. Ο Πίντο έχει κατέβει με το πούλμαν πίσω, αφού ξέρει πως αν φάει 1 τέλειωσε το παραμύθι. Θέλει προσοχή όμως, αφού ήδη έχουν περάσει 3 μπαλιές στο κέντρο της άμυνας μας (κλασσικός τρόπος παιχνιδιού των αντιπάλων μας), ευτυχώς και οι 3 οφσάιντ.
Αρκετά καλοί στο πρώτο 25λεπτο. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα τους φυστικώσουμε αργά ή γρήγορα.
Το Laola είναι το Γερμανικό site που κάνει τη μετάδοση. Για να δεις από Ελλάδα όμως θες ένα πρόσθετο VPN στον browser, το Hola, το οποίο δεν είναι και ότι καλύτερο από θέμα ασφάλειας. Αντιθέτως, το ZEM, παίρνει το stream απ' το Laola και το δίνει παντού. Για να το βρεις πας στο ZEM -> SPORTS -> INFINITE STREAMS.
Sorry που δεν το εξήγησα κατευθείαν, απλά είμαι αναλυτικός για να καταλάβετε και να μη μπερδεύεστε.
chainsaw (02-03-17)
5" καθυστέρηση? Δεν είναι για τη Ρένα αυτό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πετύχαμε το λαχείο πάλι και με τον Ρομαό. Απογοήτευση κι αυτός. Αντιθέτως, ο Μανιάτης έχει σκουπίσει σχεδόν τα πάντα κι από τότε που πήγε στον Ατρόμητο, θα τον βάλει και στα playoffs. Μπράβο μας για ακόμη μία φορά.
Νωρίτερα στη Ντούμπα πήγαινε το κλωτσίδι σύννεφο κι ο διαιτητής έκανε το κορόιδο. Σε μας πήραν κάρτες στο άψε σβήσε ο Ντα Κόστα κι ο Ρομαό.
οκ, κατέβασα το ζεμ και μετά δεν έβρισκα ούτε σπορτ ούτε τίποτα. Την τύφλα μου που λέει και η μάνα μου. Γυρνάω στη μιζέρια του σπόρτ λέμον
Για να δούμε αν στο δεύτερο ημίχρονο συμβεί κάτι. Γιατί το πρώ ..ωχ το αρπάξαμε.
Με τη σέντρα το φάγαμε. Και μάλλον ήταν οφσάιντ.
Οφσάιντ. Τεσπα, αφού δεν το σφύριξε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Bookmarks