ποιος ειναι αυτος;
Θέμα ωρών η ανακοίνωση.
Καλορίζικος. Μένει να δούμε ποιός φεύγει!
![]()
ποιος ειναι αυτος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (28-12-15)
Καποιος απο χωριο.Δεν τον ξερεις.![]()
BrazHlias (28-12-15)
Μαλιστα. Ο Οντομ ο οποιος πριν απο ενα μηνα βρεθηκε "τεζα" απο τα ναρκωτικα μεσα σε οικο ανοχης...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (28-12-15), Du3lisT (28-12-15), giovanni#10 (28-12-15), nikolios (28-12-15), voskos_7 (28-12-15)
Συμπαίκτης του Φελντέιν στην Καντού πέρυσι.
[YOUTUBE]givPBUZVXrA[/YOUTUBE]
Κάνει πόστερ τον Θανασάκη Αντετοκούνμπο
[YOUTUBE]yj-A2JQBAX8[/YOUTUBE]
Ένα απ' τα ελάχιστα παιχνίδια του στο ΝΒΑ
[YOUTUBE]XGa48s5BpR0[/YOUTUBE]
To hoopfellas, γνωστό για τις εξαιρετικές αναλύσεις του, όταν ανέβασε άρθρο για τον Φελντέιν, είχε αναφέρει και τον Όντομ.
Στη Καντού πέρυσι ο Φελντέιν έκανε μια καλή χρονιά σε μια κλασσική ομάδα (βάσει στελέχωσης και αγωνιστικού στυλ) της Lega A όπως αυτή του Σακριπάντι. Ο 27χρονος πλέον γκαρντ αποτελούσε μέλος του σκληρού πυρήνα του backcourt της ομάδας της Λομβαρδίας μαζί με τους Ντάριους Τζόνσον-Όντομ (οι μύστες του κολεγιακού θα τον θυμούνται από το Μαρκέτ) και Στέφανο Τζεντίλε, αποτελώντας ουσιαστικά το Νο2 στο leadership της ομάδας πίσω από τον Τζόνσον-Όντομ. Ο Σακριπάντι συχνά τον έβγαζε πίσω από το δίδυμο του έτερου Αμερικανού με τον Τζεντίλε , από τον πάγκο, εναλλάσσοντας πλήρως αυτή τη τριάδα στις δύο θέσεις του backcourt, με τον Φελντέιν να γράφει 28.8’ λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.
Θυμάμαι μάλιστα την επιμονή του αυτή σε «κρύες βραδιές» να μπεί στο παιχνίδι με midrange σουτ (που προφανώς τα θεωρούσε ασφαλή) απορρίπτοντας την επιλογή του drive. Και όλα αυτά σε λίγκες που το στυλ τον ευνοούσε με άμυνες λιγότερο physical από την Ελλάδα και φυσικά την Ευρωλίγκα. Δεν είναι τυχαίο ότι στα κλειστά ματς πέρυσι η μπάλα πήγαινε κατευθείαν στα χέρια του έτερου γκαρντ και ικανού penetrator(διεισδυτικός) Τζόνσον-Όντομ.
Στάθη έχει καλό σουτ αυτός?? Εγώ τον βλέπω καλό στις διεισδύσεις και πολύ δυνατό.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (28-12-15)
Ανακοινώθηκε απ τον Μισκο!
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατάλαβα: Πακέτο στην ΤΣΣΚΑ θα τον στείλει αν παίξει καλά...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (28-12-15)
A, αυτός? Εγώ νόμισα πήραμε τον Λαμάρ...Ντάριους Τζόνσον-Όντομ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ανακοινώθηκε μόλις απ' τον Σφαιρόπουλο και τον Διευθυντή επικοινωνίας τον Χρήστο Μπαφέ. Στις 22:45 θα είναι εδώ ο παίκτης. Έχει υπογράψει κι αύριο πρωί περνάει τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Σφαιρόπουλος είπε οτι αποκτήθηκε λόγω των τραυματισμών κι όχι επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με κάποιον. Κάποιος θα μείνει εκτός Α1 όπως είπε.
O Σπανούλης?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
H ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Ντάριους Έρβιν Τζόνσον-Όντομ. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα έως τη σεζόν 2017-2018.
Το who is who του Ντάριους Έρβιν Τζόνσον-Όντομ
Hμ. Γεν.: 28/9/1989
Τοπ. Γεν.: Νορθ Καρολάινα
Ύψος: 1.88
Πρ. Ομάδες: Los Angeles Lakers (2012-2013), Spartak St. Petersburg (2013), Sichuan Blue Whales (2013), Springfield Armor, Philadelphia 76ers (2014), Pallacanesto Cantu (2014-2015), Trabzonspor.
Τα στατιστικά του στο Eurocup με την Τράμπζονσπορ
Αγ. Π. 2π. 3π. Βολ. Ρ. Ασ. Κλ. Κοψ.
10 76 19/44 9/28 11/19 30 37 4 1
Τα στατιστικά του στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπορ
Αγ. Π. 2π. 3π. Βολ. Ρ. Ασ. Κλ. Κοψ.
13 182 37/71 21/55 45/57 40 45 10 3
![]()
Bookmarks