Εντάξει, εμάς δεν μας έκανε, τι να λέμε τώρα. Αν δεν μπορείς ρε άσχετε να παίξεις μπαλάρα με Μοντεστό, Γκρέκο, Πίνο, Βλαχοδήμο και λοιπούς παικταράδες τι να σε κάνουμε.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Φανί: "Ήθελα να ρίξω μπουνιά στον Ιμπραχίμοβιτς"
![]()
Ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Ροντ Φανί, μίλησε για τις στιγμές που ήθελε να χτυπήσει μέσα στο γήπεδο τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ενώ ο τεχνικός της Λιόν κατηγόρησε τον Σουηδό πως βρίζει τους διαιτητές.
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές αλλά και δηλωμένους "εχθρούς" με μερικούς από αυτούς να στρέφονται και δημόσια εναντίον του.
Οι δύο μάλιστα το έκαναν την ίδια ημέρα! Πρώτος και καλύτερος ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Ροντ Φανί, που δήλωσε σε συνέντευξή του στην "Parisien" πως του έχει έρθει αρκετές φορές η έντονη επιθυμία να χτυπήσει τον "εγωπαθή Ιμπραχίμοβιτς"!
"Είχα την επιθυμία να ρίξω μπουνιά στον Ιμπραχίμοβιτς παραπάνω από μία φορά. Είπαμε πράγματα ο ένας στον άλλο στα αγγλικά που δεν μπορώ να τα επαναλάβω δημόσια...
Παίζει έναν ρόλο με την εγωιστική συμπεριφορά του και το κάνει πολύ καλά. Θα πρέπει να του δώσουν Όσκαρ για αυτό. Μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός πάνω στο χορτάρι, αλλά είναι ένας ρόλος που παίζει.
Ξέρω μερικούς παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και μου έχουν πει πως δεν είναι στην πραγματικότητα έτσι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο στόπερ των Μαρσεγέζων, οι οποίοι συναγωνίζονται φέτος με την Παρί αλλά και τη Λιόν για την κατάκτηση της Ligue 1.
Ο δεύτερος που έστρεψε τα πυρά του κατά του Ιμπραχίμοβιτς ήταν ο τεχνικός της Λιόν, Ιμπέρ Φουρνιέ, ο οποίος τον κατηγόρησε πως βρίζει τους διαιτητές, στη συνέντευξη που έδωσε πριν το ντέρμπι της ομάδας του με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Ζερλάν".
"Όλοι οι διαιτητές του πρωταθλήματος υβρίζονται από αυτό το άτομο. Προφανώς, οι διαιτητές δεν είναι δίγλωσσοι ή τρίγλωσσοι, οπότε δεν καταλαβαίνουν.
Οπότε καταλαβαίνουμε πως είναι καλύτερα για κάποιον να μιλάει ιταλικά ή αγγλικό για να προσβάλλει τους διαιτητές", τόνισε μεταξύ άλλων, για να συμπληρώσει:
"Το άτομο που θα προκληθεί περισσότερο από όλους είναι ο κύριος Τουρπίν (σ.σ. ο διαιτητής του αγώνα). Εγώ δεν θέλω την ομάδα μου να προκαλεί, δεν θέλω οι παίκτες μου να προσβάλλουν το διαιτητή.."
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάλι γκέλα εκτός έδρας η Μαρσέιγ. Λογικά αποχαιρετά το πρωτάθλημα. Μάχη αύριο Λυών-Παρί και ευκαιρία για την Μονακό να πλησιάσει κορυφή.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Να πα να γαμηθούν οι χανούμηδες...
There is a Dude in town
Ξεκινάει το Μονακό - ΠΣΖ. Για να δούμε τι θα κάνει ο Ζαρντίμαρος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλός αυτός ο Λαβέτσις. Να έρθει στον θρυλέοντα...
There is a Dude in town
Παιδιά - κάτι μου διαφεύγει... Δεν ξέρω αν καταλάβατε εσείς κάτι άλλο:
Τον Βαλμπουενά, τον εκβιάζανε, λέει, συμπαίκτες και αντιπάλοι, λέει, όταν έπαιζε στη Μαρσέιγ, λέει, μαζί με τον φούστα - κόσμημα του πρωταθλήματος (του δικού μας, αλλά, άλλης χρονιάς), που ήταν συμπαίκτες λέει και ο Μπενζεμάς, όταν έπαιζε στη Λυόν...
Καλά, όλα αυτά, αλλά, πάλι, δεν έχει πάρει το αυτί μου, τί ακριβώς ζητούσανε από αυτόν - γιατί, για λεφτά και δεν άκουσα, αλλά ούτε είχε πολλά, ο συγκεκριμένος, ούτε οι άλλοι δύο, είχαν ανάγκη και κόψιμο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
― Bertrand Russell
Άντε, από το "κόσμημα" να το καταλάβω - από τον Μπενζεμά, όμως;;;
Βρε 'σεις; Δένατε κορδονάκια;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (11-11-15)
και γιατι δεν τους ελεγε: Αν με βρειτε θα με πηδηξετε, αν οχι θα εχω κρυφτει στη ντουλαπα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο ψηλός θα την έχει χοντρή και θα έκαναν σειρά οι φούστα-μπλούζα να γευτούν το υγρό κρεμοσάπουνο με άρωμα μέντας. Δεν έδωκε ο Κίντερμπουένο και χάλασε το ντίλι...
There is a Dude in town
Ο ζαρντιμ ειναι πρωτος με τη μονακο στη γαλλια, ομως το περιεργο δεν ειναι τοσο αυτο, οσο το οτι η ομαδα του εχει 70 γκολ σε 24 αγωνιστικες. Τουτεστιν τρια γκολ ανα παιχνιδι.
Kαι δεν τον έχει διώξει ακόμα ο Ρώσος πρόεδρος?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Παίζει να μην είναι αηττητος. Και τον Ζαρντίμ τον απολύουν μόνον αήττητο...
There is a Dude in town
giovanni#10 (09-02-17), Rena (09-02-17)
Tι γκολάρα έβαλε ο Μουτίνιο στη Μπορντό πριν από λίγο!!
A τελικά υπάρχουν και χειρότεροι τερματοφύλακες από τον Λεάλι![]()
sirkostas (11-03-17)
Κάπου στο 1:30 του βίντεο το γκολ που τρώει η τερματοφυλακάρα από το Ζαντάρ, ο Ντάνιελ Σούμπασιτς
sirkostas (12-03-17)
Εννοείται. Ετσι κάνουν εκεί που ξέρουν μπάλα.
Bookmarks