πως διαολο λενε οτι πηγαμε χωρις προτασεις ρε φιλε...τι κανουμε?
ενας αχταρμας εχει γινει....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πως διαολο λενε οτι πηγαμε χωρις προτασεις ρε φιλε...τι κανουμε?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
17:53 Ντάισελμπλουμ: Πιστεύουμε ότι αύριο θα μας στείλουν οι Έλληνες μια νέα πρόταση για να αρχίσουμε να συζητούμε
Δηλαδή, τονε παίζουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
18:00 Γιούνκερ: Είμαι πολύ ευτυχής κάθε φορά που βλέπω τον κύριο Τσίπρα. Δεν έφερε όμως κάποιο νέο έγγραφο
για καφε πηγε??![]()
Το γυρίσαμε στη Δημιουργική Διαπραγματευτική.
Μετά και από τη νίκη του στο Δημοψήφισμα, ο Τσίπρας, έρχεται αντιμέτωπος περίπου με το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός όταν βγαίνει Ευρώπη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (07-07-15)
οσοι δουλευουν στο υπουργειο οικονομικων γαμιουνται πατοκορφα.ειστε ολοι σας αχρηστοι.
νομιζετε ρε πουστηδες οτι καποιοι ειστε και με αντιμετωπιζετε σαν ιθαγενη;
να πατε στο διαολο ολοι σας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Apache (07-07-15)
Σταθη τι εγινε ρε φιλε;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου μόλις αποδόμησε την λιτότητα που επέβαλαν στην Ελλάδα οι εταίροι μας. "Η λιτότητα από μόνη της δεν είναι λύση"
οπότε ζουν σε άλλο πλανήτη οι "εταίροι"
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
estai (07-07-15)
Ο Λευκός Οίκος κάνει δηλώσεις, οι Ρώσοι κάνουν δηλώσεις, ο Κάμερον κάνει δηλώσεις, η Λαγκάρντ κάνει δηλώσεις, οι Έλληνες κάνουν δηλώσεις και δημοψηφίσματα και όλα αυτά σχετικά με το πως θα ξοδέψει καλύτερα τα λεφτά του ο...Σόϊμπλε. Όπως πάμε στο τέλος θα του τα ματιάσουμε.![]()
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Όταν λες σε κάποιον θέλω να μου δώσεις λεφτά αλλά οι άλλοι που μου δώσανε δεν είδαν ούτε θα δούνε φράγκο πόσα περιμένεις να σου δώσει;
Αν ξαφνικά απ την γωνιά βγει ένας και του πει: έλα μωρέ δώσε του δεν πειράζει ανταλλαγής χάσεις
Πόσο αξιόπιστος είναι;
Δυσκολα τα πραγματα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεχρι το αργοτερο την κυριακη λοιπον συμφωνια ή grexit. Π τσιπρας εμφανιστηκε αισιοδοξος..για να δουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Ντράγκι αποφάσισε το λογικό. Θα κρατήσει τις ελληνικές τράπεζες "διασωληνωμένες" μέχρι την Κυριακή.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Bookmarks