Καλώς ήρθες Ηλία! Καλή παραμονή και καλά posts!
Καλωσόρισες, Ηλία, καλά ποσταρίσματα και ο Θεός μαζί σου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλώς ήρθες Ηλία! Καλή παραμονή και καλά posts!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να καλωσορίσω κι εγώ όλους τους συγγαυρους! Να είμαστε καλα να τα λεμε!
Καλώς ήρθες Θρυλικέ στην παρέα μας!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Eμενα δε με ειχε καλωσορισει κανεις, αν θυμαμαι καλα.
Μονο μπαναρισματα ενιωσα, νωρις νωρις.![]()
voskos_7 (03-05-15)
Έτσι. Στρατιωτικά γυμνάσια![]()
estai (03-05-15)
Εσύ, Σταυράκη μου, δεν είχες περάσει από εδώ και αν θυμάμαι καλά, πρέπει να σε είχα καλωσορίσει (συνήθως, όταν αντιλαμβάνομαι νεοεισερχόμενο στα σχόλια, δεν τον αφήνω ακαλωσόριστο) και αν δεν το είχα κάνει, θυμήσου τι έγραψες, γιατί θα φταις...
Του Θρυλικού, του ευχήθηκα και αλλού, αλλά ας τα πούμε και από εδώ.
Καλωσόρισες, καλά ποστ και αν θέλεις, ας μας πεις και το όνομά σου, για να κάνουμε πιο βολικό διάλογο.
Υστερα από χρόνια διαβάζοντας το φόρουμ, αποφάσισα να γραφτώ
Λοιπόν γειά σε όλους! Με λένε Κώστα (προφανως) και ειμαι στον Καναδά από το '91! Συνήθως έρχομαι εδω για να διαβάζω απόψεις για πως τα πηγαμε σε αγώνες και για τους παίχτες (καινούριους και παλιους) αφου συνήθως δεν καταφέρνω να βλέπω απο λινκ. Το ποδοσφαιρο με ενδιαφερει πιο πολυ απο τα αλλα αθληματα, και εδω στον Καναδα έγινα διαιτητης (τώρα στην ηλικία μου πιο πολυ καθηγητής και παρατηρητής είμαι...τρομάρα μου)
Έχω πολύ καιρό να γράψω στα Ελληνικά μιας και εδω στον Καναδά μόνο Αγγλικά γράφω. Αντε στο καλο με τους τονους....γραψε-DEL-γρ΄΄αψε---αι σιχτιρι....-γράψε ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ! Μια ωρα μου πήρε.
καλως ορισες και καλα ποσταρισματα Κωστα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλως ηρθες στην παρεα μας κωστα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλως μας ηρθες φιλε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πολύ γουέλκαμ, τύπε καναδέ...
There is a Dude in town
Καλωσόρισες Κώστα, καλά ποσταρίσματα και όλα να σου πηγαίνουν καλά, γενικότερα!
Γράφε όπως βολεύεσαι, καθώς και εμείς, που γράφουμε κάθε μέρα Ελληνικά, δεν την πολυπαλεύουμε και έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι κάποια ποστ, θα βγάλουν μάτια.
Ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα![]()
Καιρό έχουμε να καλωσορίσουμε κάποιον σε τούτο δω το θρέντιον (και γ@μώ τα ελληνοκαναδικά, χαχαχα).
Καλωσόρισες φιλαράκι στην παρέα μας και καλά ποστς!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
estai (07-09-15)
Αφού δεν έκανες quote στο δικό μου post πάλι καλά χαχαχα!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bookmarks