pirateeeeeee (21-12-14)
Η σκέψη μου ηρθε γιατι θέλω να ποσταρω ενα άρθρο για τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου και δεν έβρισκα το κατάλληλο Thread.
Παμε λοιπόν.
Ενα καλό Application για ενημέρωση απο ξένα Sites ειναι το TeamstreamHD. Τσεκάρετε το
Sent from my iPad using Tapatalk
pirateeeeeee (21-12-14)
Η Ντόρτμουντ λέει το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο, και θα συμφωνήσω, αν και προτιμώ την αγαπημένη μου Μπομπονέρα. Το Καραισκάκης, λογικά, έπρεπε να είναι αρκετά πιο ψηλά στη λίστα.
SOLID (21-12-14)
πολύ ωραίο το άρθρο και μάλιστα από τις ΗΠΑ από μια μεγάλη πλατφόρμα (δηλαδή CNN)
φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα στο τι θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο
απλώς περίμενα ειδικά το ΟΑΚΑ αλλά και το Καραισκάκης με καλύτερη βαθμολογία.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ο Ολυμπιακός πιο πολλά έσοδα από όλη τη Λίγκα!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη differance : 29-01-15 στις 09:42 Αιτία: longtext
Ο οφη ειναι η εκτη ομαδα σε εσοδα στη λιγκα, μαλιστα με αυξημενα εσοδα σε σχεση με περσι και λιγο πανω τον αστερα τριπολης και βαραει κανονι. Πως τα καταφερε ο πουλινακης;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ας μην κολλάμε στα νούμερα: Μήπως και που ισχύουν, ως υποχρεώσεις, πληρώνονται;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dutchman with Italian roots feels the time is right to follow up his criticism of the governing body and is ready to run for president
Mino Raiola has announced his intention to run for Fifa president and challenge current chief Sepp Blatter during this year's election.
The influential agent - who represents players such as Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Gregory van der Wiel and Henrikh Mkhitaryan among others - feels world football's governing body desperately needs change and he is ready to lead the way.
"I have been criticising Fifa for years, so it's time to act on it. I've had enough of how Blatter and Fifa have been treating the game. It makes me sick just thinking about it that Blatter is re-elected," Raiola told VI.
"Fifa should be there for the fans, professional players and amateur players, but they don't do anything for these three groups.
"How dare you organise a World Cup in South Africa and then ask €150 for a ticket? It's a disgrace. Fifa wants to organise a party in someone else's house and then demands a huge entrance fee, but the owner of the house does not get anything. This has got to stop.
"It's incomprehensible that some FAs still vote for Blatter. If people vote Blatter, they vote North Korea, if they vote me, they vote South Korea.
"If I don't manage to be a candidate this time around, I will give it another try in four years' time. I will find five FAs to back me. Which ones? I cannot say that just yet. A lot of things could change until the election."
The 47-year-old faces competition from Jerome Champagne, Prince Ali Bin Al Hussein and David Ginola, as well as current president Blatter.
kwtsios (23-01-15)
Ξέρει ο Βαγγέλας με ποιος κάνει παρέα!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έτσι το λέμε τώρα και όχι ότι η παράγκα της Ελλάδας, είναι ικανή να βγάλει μέχρι και πρόεδρο στη ΦΙΦΑ για να εξασφαλίσει και ασυλία για τα αίσχη της εδώ.
dimace (23-01-15)
voskos_7 (23-01-15)
Μπουρδέλο χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει... Είμαι πρωκτικό μυαλό...
Πρακτικό, ήθελα να πω...
παραγκα μας και η φιφα...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
O “γνωστός” Ολυμπιακός: Ο,τι να' ναι...
Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον Ολυμπιακό που για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο έχει χάσει την μπάλα, δεν ξέρει τι ψάχνει και τι παίρνει...
O “γνωστός” Ολυμπιακός: Ο,τι να' ναι...
Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν πολλά. Μόνο και μόνο ότι ο Ολυμπιακός έκανε διψήφιο αριθμό μεταγραφών και άλλαξε πάνω από τη μισή ομάδα του, έφταναν για να υπάρξουν λάθη και αστοχίες. Ο σχεδιασμός ήταν πρόχειρος και μπερδεμένος, αλλά υπήρχαν δικαιολογίες, υπήρχαν άλλοθι, υπήρχαν αποφάσεις σχεδόν αναγκαστικές.
Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα ήθελε να δώσει τον Μανωλά ή τον Χολέμπας, αλλά με τόσα λεφτά στην πρώτη περίπτωση και τέτοια διάθεση από τον ίδιο να φύγει οπωσδήποτε, στην δεύτερη, δεν είχε επιλογές. Επρεπε να τους δώσει και καλά έκανε και τους έδωσε, έστω κι' αν τα “φύγε εσύ, έλα εσύ” έγιναν πάρα πολλά. Επαναλαμβάνω το καλοκαίρι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού αλλά υπήρχαν και αρκετές δικαιολογίες.
Οχι βέβαια ικανές για να... καλύψουν και να εξηγήσουν τα πάντα. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός από τον Γενάρη του 2014 όταν παραχώρησε τον Μήτρογλου στην Φούλαμ έψαχνε τον αντικαταστάτη του. Τελικά τον αντικατέστησε έξι μήνες μετά, στις 30 Αυγούστου με τον “δανεισμό” του Μήτρογλου. Ανέκδοτο να ήταν, λιγότερο γέλιο θα είχε η αντικατάσταση του Μήτρογλου από τον “δανεικό” Μήτρογλου έξι μήνες μετά και μάλιστα την τελευταία ώρα των μεταγραφών.
Ας αφήσουμε όμως το περασμένο καλοκαίρι που όπως προανέφερα ήταν έτσι κι' αλλιώς δύσκολο κι' ας έρθουμε στο σήμερα. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εδώ ούτε τα πήγαινε είναι πολλά ούτε τα έλα. Στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός από τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο Αμπτινάλ είχε ενημερώσει ότι θα σταματήσει, ψάχνει έναν στόπερ. Αυτό. Μία ολόκληρη μεταγραφική περίοδος, τρεις ολόκληρη μήνες για ένα στόπερ...
Αυτή την φορά το... ανέκδοτο δεν βγάζει καν γέλιο. Είναι κακόγουστο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμη παίκτη και εν τέλει θα πάρει ξανά την τελευταία μέρα γουρούνι στο σακί (κάποιον που να μην παίζει στην ομάδα του, που να τον πρότεινε κάποιος, κάπου, κάποτε και ο οποίος μόνο από σύμπτωση μπορεί να είναι καλός). Η λέξη σκάουτινγκ ξαναέγινε άγνωστη στον Ολυμπιακό ο οποίος ξεκίνησε με τον Κόστα, έφτασε στον Νέτο, πήγε είδε τον Μπανανά του Πλατανιά (ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή) και εν τέλει αφού έχει ασχοληθεί και έχει μιλήσει με περίπου 20 στόπερ θα πάρει όποιον κάτσει τελευταία μέρα ή και ώρα, ποιός ξέρει.
Δεν το συζητώ δε για τον τύπο του στόπερ που ψάχνει. Αν κρίνεις από αυτούς που έχει μιλήσει, ο στόπερ μπορεί να είναι από 1.80 – 2 μέτρα ύψος, από αριστεροπόδαρος ως δεξιοπόδαρος, από πολύ αργός έως πολύ γρήγορος, από 24 – 34 στην ηλικία, από παίκτη που παίζει κυρίως ως λίμπερο, ως παίκτη που πάει πάνω στον παίκτη και “δαγκώνει”. Ο ορισμός του “ότι να ναι” αρκεί να είναι στόπερ. Τουλάχιστον δεν πήρε το μάτι μου κάνεναν χαφ ή ακραίο μπακ που να τον πλασάρουν για στόπερ.
Και το λέω γιατί πήραν τον φορ Χάρα και στην αρχή τον πλάσαραν ως εξτρέμ. Οπως φάνηκε και από την πρώτη του συμμετοχή ο Χάρα είναι φορ και ο Περέιρα σε αυτή τη θέση τον έβαλε με τον Τύρναβο. Και εκεί είναι που σηκώνεις και τα χέρια ψηλά. Θέλει ή δεν θέλει εξτρέμ ο Ολυμπιακός; Ελα ντε. Μάδα την μαργαρίτα για να καταλάβεις. Κάνει πρόταση στον Ερνάνι, αλλά οι Πορτογάλοι ζητούν πολλά. Δεν τον παίρνει. Αυτός ήταν εξτρέμ εξτρέμ. Ηθελε τον Μπλάνκο, αλλά εν τέλει ενώ ήταν εύκολο να τον πάρει από την Γ. Μπρομ δανεικό, έκανε πίσω και δεν τον πήρε. Του αρέσει ο Μπεν της Βέροιας αλλά θα τον δει για το καλοκαίρι. Μην με ρωτάτε να καταλήξω τι θα κάνει. Υποθέτω βάση χρόνου, ότι εν τέλει δεν θα πάρει εξτρέμ. Δεν λέω ότι κακώς δεν θα πάρει, λέω κακώς που δεν ξέρει τι θέλει...
Και κυρίως κακώς, πολύ κακώς που δεν ξέρει ποιός αποφασίζει. Ποιός κάνει τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό; Εύκολο.
Ενας από τους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καρεμπέ, Ισά, Λορένθο, Γκαλέτι (πρότεινε τον Χάρα), Περέιρα, και τρεις τέσσερις μάνατζερ. Αντε βρες άκρη...
Υ.Γ. Τυχόν απόκτηση του Σαντάνα με την μορφή δανεισμού από την Σάλκε (το τελευταίο επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό) προφανώς και δεν αλλάζει, αλλά επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω...
Καυστικος,εγκαθετος χαζοΑΡΔ αλλα με πολλα δικια στο αρθρο του. Καποιος καπου καποτε πρεπει να κατηγορησει την προχειροτητα
του σχεδιασμου της διοικησεως,τον τεχνικο διευθυντη και τον στρατηγικο συμβουλο που εαν τα κανανε σε μεγαλυτερο κλαμπ θα ειχανε
ηδη απολυθει.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-01-15)
Μιχαλη τσοχο, περιμενε την τελευταια μερα των μεταγραφων για να γραψεις για το "μπαμ" που ερχεται ρε. Τρεις φορες θυμαμαι να το εχεις γραψει, ουτε μια δεν το πετυχες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν παίρνει χαρτάκι ο λαμόγιος και τσινάει...
There is a Dude in town
BrazHlias (31-01-15)
Με κατι τετοιους ΚΑΡΙΟΛ$%$%ΔΕΣ εχουμε γινει ο περιγελος της Ελλαδας. Με κατι τετοιους αρθρογραφους υποβαθμιζουμε το προιον του
Εγινε λόγος πολύς και συζητήθηκε σε ολόκληρη την Ολυμπιακή κοινότητα -και όχι μόνο- η επίσκεψη του προέδρου στο Ρέντη, όπου έτριξε τα δόντια στους ποδοσφαιριστές, τους επέβαλε πρόστιμο 500.000 ευρώ για τις κακές εμφανίσεις τους, ενώ έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντάς ότι στο τέλος της σεζόν θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει, διορθώνοντας όποια τυχόν λάθη έχουν γίνει! Και, όπως πολλοί δημοσιογράφοι έγραψαν, η παρέμβαση Μαρινάκη και η τοποθέτησή του αυτή απέναντι στους ποδοσφαιριστές θύμισε σε μεγάλο βαθμό την αντίστοιχη επίσκεψη του προέδρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη το 2013 και, ειδικότερα, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Και υπογραμμίστηκε μέσα από τα ρεπορτάζ ότι τότε ο πρόεδρος είχε τονίσει ότι «θα σας αλλάξω όλους». Κάτι που πράγματι έκανε στη συνέχεια, το καλοκαίρι, όταν ο Ευ. Μαρινάκης ουσιαστικά άλλαξε ολόκληρη την ομάδα, έφερε νέους ποδοσφαιριστές και με απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μίτσελ χτίστηκε η ομάδα που πέρσι έβγαλε μάτια σε ολόκληρη την Ευρώπη φτάνοντας τους «16» του Champions League!
ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
Ομως, οφείλω να σημειώσω προσπαθώντας να διαβάσω πίσω από τα… ψιλά γράμματα, ότι αυτή τη φορά ο ηγέτης της ομάδας δεν είπε «θα σας αλλάξω όλους», απλά τόνισε με έμφαση «θα διορθώσω τα λάθη»! Και τούτο σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα αλλάξει ολόκληρη την ομάδα. Σημαίνει σε απλά λόγια ότι η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος έχει εντοπίσει τις επιλογές που δεν βγήκαν, τους παίκτες που δεν απέδωσαν, όλους όσοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών ή δεν τίμησαν τη φανέλα του Ολυμπιακού που κλήθηκαν να φορέσουν και να υπηρετήσουν! Υπό την έννοια αυτή, είναι βέβαιο ότι θα γίνουν αλλαγές το καλοκαίρι, σίγουρα σε βάθος και ενδεχομένως σε έκταση όσον αφορά τον αριθμό των παικτών που θα πιάσουν Λιμάνι. Ομως, δεν πρόκειται να γίνει… ξήλωμα, αλλά μόνον προσθήκες σε θέσεις που αποδεδειγμένα η ομάδα πονάει. Εκεί που πάσχει δηλαδή!
Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ
Και το μήνυμα αυτό, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΤΟΙ, γίνεται ξεκάθαρο μέσα από τις άμεσες κινήσεις του προέδρου, ο οποίος ταυτόχρονα με τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε στο Ρέντη και το πρόστιμο που επέβαλε, ουσιαστικά κάλεσε να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και να υπογράψουν καινούργια ο Μανιάτης, ο Τσόρι και ο Φουστέρ! Και η ανανέωση των τριών συγκεκριμένων παικτών έχει μία ξεκάθαρη σημειολογία:
ΠΡΩΤΟΝ, ο Μανιάτης είναι ένας κλασικός Ελληνας παίκτης, που ξέρει τι θέλει η εξέδρα, καταλαβαίνει από την πίεση και παίζει με απίστευτο πάθος, τιμώντας τη φανέλα του Θρύλου! Μπορεί να μην είναι Τζόλε και πολλές φορές να παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του ή το πάθος του μέσα στο παιχνίδι, όμως πέρα από αυτό και σε κάθε περίπτωση είναι ένας παίκτης που εκφράζει τον τσαμπουκά της ψυχής του Ολυμπιακού και μέσα από τα όποια ελαττώματά του είναι απόλυτα χρήσιμος, όχι μόνο ως ρολίστας, αλλά έχοντας βασικό και ηγετικό ρόλο.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ο Τσόρι και ο Φουστέρ, τους οποίους χθες, ουσιαστικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε να ανανεώσουν, είναι ποδοσφαιριστές πολύ υψηλής ποιότητας, κλασικών σχολών ποδοσφαίρου, του ισπανικού και του αργεντίνικου, που έχουν αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν και παράλληλα διαθέτουν εξαιρετική τεχνική στο παιχνίδι τους. Πρόκειται για δύο παίκτες στην ηλικία των 33, 34 χρόνων, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, ματώνουν τη φανέλα που φοράνε -ο Φουστέρ για πέντε συνεχόμενα χρόνια και ο Τσόρι τα τελευταία δύο-, δείχνοντας πόσο πιστεύουν τον σύλλογο και πόσο ταιριάζουν με την ομάδα και την εξέδρα.
Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
Και θα έλεγα ότι η παραμονή των Φουστέρ και Τσόρι αποτελεί την κοινή συνισταμένη τού χθες με το αύριο. Είναι, δηλαδή, αυτό που μέσα στην ομάδα ενώνει δύο διαφορετικές εποχές, εκείνης που έκλεισε και αυτής που έρχεται! Και όλες οι επιλογές αυτές μαζί, αθροιστικά, και των τριών ποδοσφαιριστών, έρχεται να καταδείξει ότι ο νέος Ολυμπιακός θα στηριχθεί όχι μόνο σε καινούργιους παίκτες, αλλά και στην ποιότητα, το πάθος και την ψυχή των παλαιοτέρων, που μπορούν γνήσια να εκφράζουν την ψυχολογία της εξέδρας και των εκατομμυρίων οπαδών.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ
Από κει και πέρα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για παραμονή του Μιλιβόγεβιτς, τον οποίο ξεχώρισε ο Μίτσελ, αλλά τον πιστεύει και ο Περέιρα, ο οποίος θεωρεί ότι μαζί με τον Φορτούνη συγκροτούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα δημιουργικών χαφ στην Ελλάδα τού σήμερα. Αλλά και στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, η πλειοψηφία του βασικού κορμού θα παραμείνει! Πόσοι Ρομπέρτο υπάρχουν στην Ευρώπη σήμερα; Πόσες ομάδες διαθέτουν ακραίους μπακ της κλάσης του Ομάρ και του Μαζουακού; Οσο για το κέντρο της άμυνας, μπορεί πράγματι ο Σιόβας να προέρχεται από τραυματισμό και να μην έχει βρει ακόμη τον καλό του εαυτό. Ομως οι πάντες ξέρουν ότι στόπερ σαν τον Σιόβα, με αυτή τη σωματοδομή και την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αριστεροπόδαροι, δεν υπάρχουν!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ
Από κει και πέρα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για παραμονή του Μιλιβόγεβιτς, τον οποίο ξεχώρισε ο Μίτσελ, αλλά τον πιστεύει και ο Περέιρα, ο οποίος θεωρεί ότι μαζί με τον Φορτούνη συγκροτούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα δημιουργικών χαφ στην Ελλάδα τού σήμερα. Αλλά και στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, η πλειοψηφία του βασικού κορμού θα παραμείνει! Πόσοι Ρομπέρτο υπάρχουν στην Ευρώπη σήμερα; Πόσες ομάδες διαθέτουν ακραίους μπακ της κλάσης του Ομάρ και του Μαζουακού; Οσο για το κέντρο της άμυνας, μπορεί πράγματι ο Σιόβας να προέρχεται από τραυματισμό και να μην έχει βρει ακόμη τον καλό του εαυτό. Ομως οι πάντες ξέρουν ότι στόπερ σαν τον Σιόβα, με αυτή τη σωματοδομή και την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αριστεροπόδαροι, δεν υπάρχουν!
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ
Θέλω να πω, με απλά λόγια, κλείνοντας την προσέγγισή μου αυτή, ότι εκείνο που προκύπτει ξεκάθαρα από την επίσκεψη του προέδρου στο Ρέντη είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, στην αξία των παικτών, τους δείχνει εμπιστοσύνη, περιμένει να αντιληφθούν το βάρος των περιστάσεων και ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα ότι, παρά τις κακές εμφανίσεις, είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων και να κρατήσει από τώρα παίκτες στον Ολυμπιακό οι οποίοι αποδεδειγμένα τιμάνε τη φανέλα και δίνουν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Οποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε… Αυτοί που είναι να μείνουν, θα μείνουν, εκείνοι που είναι να φύγουν, θα φύγουν και για τους υπόλοιπους, υπάρχει μπροστά τους μία ευκαιρία, η τελευταία, που θα πρέπει να την πιάσουν από τα μαλλιά για να κατοχυρώσουν μέσα από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τη θέση τους στον νέο Ολυμπιακό που θα χτιστεί από το καλοκαίρι. Ειδάλλως, θα ακολουθήσουν τους… ήδη τελειωμένους.
(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 04/03/2015)
ελληνικου ποδοσφαιρου και παιρνουμε τους εκατομυρια των φιλαθλων για ΧΑΖΟΥΣ.
Γιατι ομως στο "διεθνη ΜΜΕ για τον Ολυμπιακο";;; Δε διαβασα κατι ή κανει διεθνη καριερα ο Antoine Pikula;;;;;;;;;;
Γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για την υπόθεση Δαρίβα και ΟΤΕ?
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και λέω να αλλάξω τον τίτλο του νήματος ώστε να καλύπτει και τα εγχώρια ΜΜΕ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks