Τραγανός λουκουμάς, ζεστός, με μπόλικο μέλι, κανέλα και καβουρντισμένο σουσάμι. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Μην ξεχνάτε, κάθε φορά που κόβουμε ένα λουκουμά βουτάμε το κουτάλι σε νερό για να ξεκολλάει εύκολα και να πέφτει στο ελαιόλαδο.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, τη μαγιά, το μέλι και προσθέτουμε σιγά σιγά νερό μέχρι να γίνει παχύς χυλός. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε κοντά σε ζεστό χώρο (καλοριφέρ ή δίπλα στην κουζίνα) για 30΄, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να ανεβαίνει στα τοιχώματα του μπολ. Σε κατσαρόλα βαθιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Κόβουμε τους λουκουμάδες με το χέρι. Βουτάμε την αριστερή παλάμη στο μείγμα και πιέζουμε προς τα πάνω. Το λουκουμά που βγαίνει απ’ τον αντίχειρα τον κόβουμε με κουτάλι και τον ρίχνουμε στο καυτό ελαιόλαδο ή ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα στο λάδι. Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι λουκουμάδες. Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τους βάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι, κανέλα και καβουρντισμένο σουσάμι.
Ναι κανένα κορόιδο που δεν θα έχει επιρρεαστεί από τη κακή διαχείρηση των ελληνων παιχταράδων τύπου κλάους και θα του δώσει κανένα μπάτζετ 200 εκ λίρες και θα του πεί επειδή είσαι όμορφος και γαμιάς διαχειρήσου το. Ειναι τα ίδια κορόιδα που μετα την επικη επιτυχία του Όττο τον έφτυσαν και βρήκε καταφύγιο να σώσει (με αποτυχία βεβαίως βεβαίως) καποια χέρτα ανατολικού βερολίνου. Τώρα άρχισα εγώ να λιβανίζω το σπίτι...
Αμα είχε τέτοιες προτάσεις, λες να ερχόταν για προπονητής του Σάμαρη? Λέω εγώ τώρα. Πάρτο χαμπάρι, τα κορόιδα τέλειωσαν. Και μέχρι να κερδίσεις εσύ το Τζόκερ καμια δεκαριά φορές συνεχόμενα και ν' αναλάβεις τη Ρεάλ, δεν έχει ελπίδες για να βρει δουλειά ο αποζημιάκιας.
nikos7 (16-11-14)
Επειδή δεν μιλάς σε κανέναν 20χρονο εδώ για να τον εντυπωσιάσεις με τις ιστορικές σου μνήμες, ο Τριβέλλας έγινε ρεντίκολο το 1994 και καταποντίστηκαν τα σχέδιά του να γίνει βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Κι η αποτυχία της Εθνικής στις ΗΠΑ του κόστισε και την επανεκλογή του στην ΕΠΟ. Χάρη στη πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ είχε νικήσει στις εκλογές του 1994, αλλά μόλις έληξε η θητεία του ηττήθηκε από την παράταξη των Αλημίση-Γκαγκάτση.
Ασε λοιπόν τη παραμύθα για τον Τριβέλλα που δήθεν δεν τον ακούμπησε κανείς μετά το "έπος" στην Αμερική.
Ναι - ο ίδιος είμαι: Ειδικά το τελευταίο σκέλος, φτυστό κείμενο μου από αυτά που τελειώνουν τα βίντεο στην Δίκη - ο Πανταζής, στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης μου τα έμαθε.
Επιπλέον, η ανακοίνωση των υπολοίπων, εστιάζει κυρίως στην ατιμωρισία των οπαδών, γιατί οι αλήτες, οι γαύροι κάνουν ντου και σημειώνονται οι εικοσάλεπτες διακοπές της μίας ώρας.
Στην ανάγκη σας να κάνετε αντιπολίτευση δεν μπαίνετε καν στον κόπο να διαβάσετε τι γράφουν.
Εμείς, με τον Πιλάβιο, δεινοπαθήσαμε θες να μου πεις;
Σωστά, η κατάκτηση του ΟΥΕΦΑ ανήκει εξ ολοκλήρου στον Μπεκενμπάουερ - με το τελευταίο παιχνίδι και το μυθικό μάθημα τακτικής που τους είχε κάνει σε 5 μέρες...
Σε αλλουνού ποστ:
Όσο για τα μεγαθήρια που δούλεψε ο Ρανιέρι, μήπως να μαζέψουμε τις κούπες τους και δη τις ευρωπαικές; Εκτός από της Γιουβέντους, μπορεί να βγούνε και λιγότερες από του ίδιου Όθωνα, στο σύνολο. Από πού και ως πού προκύπτει ο μάστερ της απόλυσης με δύο κύπελλα, καλύτερος και αξιολογώτερος ενός με 3 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 3 ευρωπαϊκά, ένας θεός ξέρει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
8PYLOS (16-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-11-14), kwtsios (18-11-14), sirkostas (16-11-14)
1) Ο Ρεχάγκελ πέτυχε κάτι που ποτέ κανείς δεν έχει καταφέρει αλλά ούτε και πρόκειται να καταφέρει στον αιώνα τον άπαντα: κέρδισε EURO με μια Εθνική ομάδα που πριν αλλά και μετά απ' αυτόν (και τον Σάντος) ήταν η Εθνική όπου όποιος ήθελε να παίξει έπρεπε να χαρτζιλικώνει.- Όποιος δεν καταλαβαίνει αυτό το Ιστορικό επίτευγμα, μπορεί να συγκρίνει τον Τεράστιο Όττο Ρεχάγκελ ακόμα και με τον εαυτό του και να βρίσκει ότι ο ίδιος ξέρει περισσότερη μπάλα...
2) Ο Σαρρής κάνει κακό πρώτ' απ' όλα στον Ολυμπιακό!!! Απαξιώνοντας το άθλημα στο οποίο παίρνουμε το Πρωτάθλημα απαξιώνει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και μας μικραίνει ως μέγεθος στην Ευρώπη. Πρώτος ο Ολυμπιακός πρέπει να ζητάει την αποπομπή του! Όχι βέβαια για να έρθει ο ...Τριβέλλας! Δεν είναι άσπρο-μαύρο όλα παιδιά. Αλλά για να έρθει ένας πιο άξιος ποδοσφαιράνθρωπος! Τόσο απλά.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-11-14), kwtsios (18-11-14), sirkostas (16-11-14), voskos_7 (16-11-14)
αμ δεν είναι έτσι, είσαι ελαφρώς αδιάβαστος. ο Κώστας Τριβέλλας κατέβηκε στις εκλογές της ΕΠΟ το 1990 και τις κέρδισε αφού εκμεταλεύτηκε τη σύνδεση του προηγουμένου Αλημίση με το σκάνδαλο κιάπε και κοσκωτά. Συνέδεσε το όνομά του με την αποτυχία της εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 1994, όμως επανεξελέγη το φθινόπωρο του ίδιου έτους (δεν επιρρέασε το μουντιάλ γιατί επανεξελέγη μετά τρείς μήνες) στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Έχασε απο αυτόν που είχε διαδεχθεί - Αλημίση- λόγω της πολιτικής επιρροής που ασκούσε στο πασόκ. Ασε Τα ιστορικά φίλε καλύτερα τα καταφέρνεις στις συνταγές για λουκουμάδες...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-11-14), sirkostas (16-11-14)
Ρεχάγγελ.
Σάντος.
Ρανιέρι.
![]()
8PYLOS (16-11-14), differance (16-11-14), dimace (16-11-14), Du3lisT (16-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-11-14), kwtsios (18-11-14), nikos7 (16-11-14), voskos_7 (16-11-14)
@polixenios:
Εσύ τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει στην Εθνική; Αλήθεια τώρα. Να μείνει ο Σαρρής και να πάρουμε προπονητή που να παίζει φουλ επίθεση; Με ποιους παίκτες? Με Κλάους-Γκέκα-Μήτρογλου-Ταχτσίδη-Κονέ και Φετφατζίδη??
Πιστεύω πως η εμμονή στη σύγκριση ενός ψυχοπαθή και ενός ΑΡΙΣΤΟΥ προπονητή είναι στο πλαίσιο της πλάκας, που εγώ προσωπικά γουστάρω πολύ, αρκεί να μην καταντά αυτοσκοπός. ΔΕΝ υπάρχει προπονητής Ρανιέρι, βάσει προσφοράς, τίτλων, στυλ παιχνιδιού, κλπ...
*Η συζήτηση για τον Σαρρή έχει πολλές παραμέτρους, όπως παλιά για τον Γκαγκάτση. Δεν θα πάρω μέρος, γιατί πραγματικά φορώ κόκκινα γυαλιά και ό,τι πω θα είναι ελάχιστα αντικειμενικό, αφού η νοοτροπία μου (και είναι γνωστό αυτό) συνοψίζεται στο εξής απλό: Θρύλος και ΟΛΟΙ οι άλλοι στο διάολο και παραπέρα.
sirkostas (16-11-14)
Ναι και γιατί εμείς πρέπει να υποστηρίζουμε τον Σαρρή; Ο άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί... Τι να κάνουμε τώρα; Ας βάλουν κάποιον άλλον! Δηλαδή, άμα φύγει ο Σαρρής θα αλλάξουν τα κόζια?
sirkostas (16-11-14)
Άλλα είπες αλλα δε πειράζει. Δεν θέλω να αντιδικώ με φίλους μου ενταύθα αλλά τα βλέπω όλα μεσα από τα κόκκινα γυαλιά μου. Το ρανιέρι και το σαρρή τους έχω για τα μπάζα δε δίνω ούτε μία ρουπία. Απλά ξέρω ότι το φάγωμα του σαρρή είναι μια νίκη για τις λαγόκοτες και θα προχωρήσουνε και περαιτέρω με σκοπό την αποκαθήλωση μας μεσω παρασκηνίου. Έρχεται μια μαφία χωρίς εισαγωγικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα επιτεθεί στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ με κάθε τρόπο. Το ξέρω τόχω ξαναζήσει. Είμαστε υποψιασμένα παιδιά. Αυτόλέω ρε φίλε και εκεί πάνε όλα όσα γράφω κι όχι στο άν είναι καλός ο μαλάκας ο ρανιέρι ....
Bookmarks