Faithful (31-10-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-10-14)
O τωρινός Αμπιντάλ όχι μόνο δεν συγκρίνεται με τον Μανωλά, αλλά δεν συγκρίνεται ούτε καν με τον Παπάζογλου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Faithful (31-10-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-10-14)
Κατ'αρχάς είναι ο Αβραάμ και όχι ο Μιλιβόγεβιτς. Σε εκείνη τη φάση κάνουν και οι 2 λάθος. Ο Αβραάμ που όταν τον χάνει δεν του κάνει φάουλ και ο Αμπιντάλ που σαν πρωτάρης πάει με τόση φόρα και εκεί που πρέπει να τον παίξει πρόσωπο, ανεξήγητα γυρνάει πλάτη και του αφήνει ανοιχτό το δεξί διάδρομο.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Δεν λεω για οταν ο παικτης ειναι μεσα στη περιοχη, ετσι κι αλλιως ο Αβρααμ μαρκαρει τον αλλον παικτη της νικης. Λεω για τη κουρσα του Ντινγκα απο το κεντρο που προσπερναει τον Μιλιβογιεβιτς ο οποιος γυρναει περπατωντας. Αν εκει ετρεχε οπως ο Ντινγκα δεν θα ειχε μπει το γκολ.
Προφανως και δεν ειναι καλυτερος απο το Μανωλα, ο ενας ειναι 23-24 και ο αλλος 35. Απλα λεω οτι και περσυ η αμυνα μας τα ιδια και χειροτερα προβληματα ειχε με τον Μανωλα.
Το εχει πει και ο Μιτσελ απειρες φορες, το προβλημα ειναι στην αμυντικη λειτουργια και οχι μεμονομενα σε καποιον παικτη. Ειναι δεδομενο πως σε 1προς1 με τον επιθετικο να ειναι πιο γρηγορος, και να εχει περασει ανετος το κεντρο, ο αμυντικος απλα θα χασει. Αλλα ενταξει, λεμε "ποιος εφαγε τη τριπλα πριν μπει το γκολ;" αυτος φταιει και για το γκολ. Και ξαναλεω αν περσυ ειχαμε Μπουφον δεν θα ειχαμε παει 16. Οι γκαφες που εκανε ο Μανωλας ηταν τραγικες, δεν τον κανει κακο παικτη αυτο ομως. Και φανηκε και απο τη μεταγραφη του.
δεν νομιζω οτι με μανωλα ηταν η ιδια αμυνα...σε καμια περιπτωση χειροτερη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ακόμα εδώ είναι αυτός?
Ο επόπτης, σε έσωσε από άλλη μία ασσίστ στον αντίπαλο... Στο εύκολο πρωτάθλημά μας, που έχει το θράσσος να σε φιλοξενεί...
Στα διάλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
το παιδι των λουλουδιων,ρε αντε να χαθεις!
αναπολω μελμπεργκ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Kαι ο Μέλμπεργκ σε μεγάλη ηλικία ήρθε αλλά ήταν βράχος και παικταράς.
Σήκω και φύγε τώρα, παλαίμαχε.
Ήταν το κωμικό στοιχείο της Μπάρτσα και είπαμε να μην το χάσουμε, τέτοιο κελεπούρι: Αλλά και ο σερβιτόρος από το πριγκηπάτο, μην χάσει ευκαιρία να μας κάνει λίγο πλακίτσα...
VALVERDES_7 (01-11-14)
voskos_7 (01-11-14)
Άμα του ζητήσουμε το μετάλλιο του Πρωταθλήματος, πίσω, θα φταίμε;;;
Τιτάνα μου εσύ, βράχε. Δώσε παράσταση πάλι απόψε..
Είναι ο μόνος με ένσημα σε μεγάλα παιχνίδια απ'όλη την αμυντική μας γραμμή. Τέτοια ματς είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τέτοιων παιχτών.
Το καλυτερο του παιχνιδι με την φανελα του Ολυμπιακου!
sabar77 (04-11-14)
ελπιζω να φυγει συντομα και να παει στο καλο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και μενα μου αρεσε σημερα.
Δεν με ψηνει γενικοτερα,αλλα σημερα ηταν πολυ καλος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
dtakis80 (04-11-14)
sabar77 (04-11-14)
καλος σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εξαιρετικός! Δεν περίμενα να το πω ποτέ, αλλά σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks