Κάτι τέτοια μου θες, για να παίζεις;;; Ένα ακόμα έχουμε...
Το μοναδικό παιχνίδι που δεν έκανε τον γελωτοποιό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ηταν καλος σημερα.Καλυτερος απο τον Μποτια που ειναι αργος και εσωσε και 3 φορες την τελευταια στιγμη, απο σιγουρα γκολ.
Μπράβο σκούρε. Τελικά διαλέγεις πότε θα παίξεις. Δεν πας στο διάολο κι εσύ όμως το Γενάρη να γλιτώσουμε, γιατί δε σε βλέπω να χεις ορεξούλες για περισσότερα...
Σημερα ηταν πραγματικος Αμπινταλ και μπραβο του.
Οταν θα δω το ματς θα σε κρίνω αντικειμενικότατα.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
εχθες ηταν οντως καλος. Το χειμωνα να παει στη βαρκελωνη και να παρουμε κουρμπελη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η εμπειρία σου είναι μεγαλύτερη από την τάση για χαλαρότητα που επιδεικνύεις συχνά...
Ρισπέκτ μεγάλο για τον άνθρωπο Αμπιντάλ! Μακάρι να παίξει έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Χθες δεν ήσουν καλός, τύπε σοκολά. ΚΑΒΛΕΡΟΣ ΗΣΟΥΝ!!!! Τους ξεφτίλισες ΟΛΟΥΣ τους επιθετικούς της μίλφας. Ηθελες ομάδα ανάλογης ηλικίας με τη δικιά σου για να την βγάλεις τη μαύρη ανακόντα, καβλιάρη άντρα...
There is a Dude in town
voskos_7 (06-11-14)
"Επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα ο Αμπιντάλ"
![]()
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στους Μπλαουγκράνα.
Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στον Ολυμπιακό ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πόσο θα κάτσει στον Πειραιά. Οι σειρήνες από τη Βαρκελώνη φαίνεται πως ηχούν πιο δυνατά από ποτέ στα αφτιά του Ερίκ Αμπιντάλ και το μόνο που απομένει είναι να δούμε πότε θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η "Mundo Deportivo".
Με βασικό τίτλο "Ο Αμπιντάλ επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα" κυκλοφορεί σήμερα (12/11) η εφημερίδα. Μέσα στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις επαφές που φέρονται να έχουν οι δύο πλευρές με το δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα τους.
Ο 35χρονος Γάλλος δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους. Εκείνο που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το πότε θα πάει ο παίκτης και πάλι στη Βαρκελώνη. Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό να γίνει τον Γενάρη αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί τελικά το καλοκαίρι.
Ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση φέρεται να είναι ο Κάρλσες Πουγιόλ. Οι δυο τους είχαν εξαιρετικές σχέσεις από όταν έπαιζαν μαζί και φαίνεται πως ο πρώην αρχηγός των "μπλουγκράνα" και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών ήταν εκείνος που έσπασε τον πάγο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Τέλος σε ό,τι αφορά τη θέση που φέρεται ότι θα πάρει ο Αμπιντάλ στην Μπαρτσελόνα αυτή είναι του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στην δεύτερη φωτό, τί κάνουν οι τύποι; Βλέπουν τσόντα σε άιφον;![]()
There is a Dude in town
Το κακό είναι - και κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό - ότι διαβάζοντας κάποια ποστς 5-6 ημέρες αργότερα, δεν ξέρεις σε ποιο ματς αναφέρονται. Υποθέτω λοιπόν στο εν λόγω ματς γαμήσαμε και δείραμε (ας με διορθώσει κάποιος).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γαμήσαμε και δείραμε, τύπε. Απλώς γάμησαν κι έδειραν και οι άλλοινε... μη σου πω και μια φορά παραπάνω...![]()
There is a Dude in town
differance (12-11-14), giovanni#10 (12-11-14)
differance (12-11-14), Rena (14-11-14), sirkostas (13-11-14)
E δεν τα διαβάζω όλα μονομιάς. Κρατάω κάποια για τις μέρες που δεν έχει αγωνιστική δράση![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν μου προκαλεί τίποτα εντύπωση πλέον.
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τρέχει στο ενδεχόμενο να αναλάβει την καλύτερη ποδοσφαιρική ακαδημία του πλανήτη με παχυλό μισθό που τον καλύπτει και με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Εμείς φυσικά είμαστε έρμαιο μανατζαρεων και τεράστιων συμβολαίων σε παιχτες που δεν θα επρεπε καν να κοιτάμε στις μεταγραφικές περιόδους.
Το να έχεις μόνο πρεστιζ και να παίρνεις τέτοιου είδους καμμένα χαρτιά σε οδηγεί πατροπαράδοτα σε χρεοκοπίες και σε αγωνιστική ανυπαρξία.
Άντε να δούμε πως θα καλύφτει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού σε μεταγραφική Ιανουαρίου τώρα.
The Dude (13-11-14)
Με μια πρωτοδευτερη λυση (σχεδον προσωρινη) και βασικο τον Σιοβα, που οπου να ΄ναι επιστρεφει.
Βεβαια 7 μηνες τωρα, οπου να ΄ναι επιστρεφει.....
Σαν τους ΕΡΧΟΜΑCΤΕ ενα πραγμα.
λογικα σιοβας δε βλεπω να αγοραζουμε καποιον αλλον.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δανεικό θα πάρουμε, ΑΝ θα πάρουμε..
Bookmarks