Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σωστο και αυτο..Απλως δεν ξερουμε τι παιζει με το συμβολαιο..Αμα μπορουν δηλαδη να το "κοψουν" κατι μηνες πριν ληξει..Συν το προμοτιον που θα πρεπει να πεσει στη φανελα μιας και θα εχουμε νεο χορηγο..Το πιο πιθανο ειναι να παρουσιασουμε νεα φανελα πιο νωρις απο τοτε που ειχαμε φουμα..Που δεν με χαλαει
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
voskos_7 (23-08-14)
Οφ δι ρέκορντ, τη φανέλα της Νιούκαστλ που την έχετε χιλιολοιδορήσει εδώ μέσα, τη βλέπω αυτή τη στιγμή που παίζει με την Αστον Βίλα και μια χαρά μου φαίνεται.
Ο Άγιαξ σαφώς και δεν έχει την ίδια φανέλα. Απλώς έχει συμφωνήσει με την Αντίντας για το βασικό σχέδιο και από κει και πέρα γίνονται κάποιες μικροαλλαγές κάθε χρόνο στον γιακά π.χ. Έτσι θα ήθελα να γίνει και με εμάς. Μια γνήσια ερυθρόλευκη χωρίς να προσπαθούν να κάνουν πειράματα πάνω μας.
το κακό βασικά τόσα χρόνια είναι ότι δεν έχουμε κατασταλλάξει σε ποια απόχρωση κόκκινου πρέπει να είμαστε. κάθε χρόνο το κόκκινό μας αλλάζει. η ατλέτικο και η μπιλμπάο έχουν συγκεκριμένη απόχρωση (οι αγαπημένες μου) και πρέπει και εμείς να το κάνουμε
![]()
panahs7 (23-08-14)
To F08 παρακαλώ...![]()
δηλαδη παιζει να αλλαξουμε εμφανιση στην μεση της σεζον..παντως αν γινεται θα ειναι τελεια να ξεμπερδευουμε προωρα απο αυτα τα χαλια!
stou8 (24-08-14)
Καλά - μην το δένετε και κόμπο...
Νομίζω οτι εφόσον δεν αλλάξαμε εταιρία τώρα, δεν θα αλλάξουμε ούτε τα χριστούγεννα. Υπάρχει ενας χρόνος ακομα συμβόλαιο με την πούμα, λογικά θα εξαντληθεί μέχρι τέλους.
Τελικά ίδια με πέρυσι η φανέλα ούτε καν αυτή που φορούσαν τα πιτσιρίκια που λέγανε θα είναι![]()
Η ΑΕΚ τότε με τον Ριβάλντο, ήταν στους όρους του συμβολαίου του Ρίμπο η ομάδα να φοράει Πούμα, 100% σίγουρο αυτό, αφού μέρος του συμβολαίου του, το κάλυπτε η πούμα σαν χορηγός.
Αν δεν κάνω λάθος και με τον Ολυμπιακό μια χρονιά φόρεσε Umbro, και μετά υπογράψαμε ενά πολύ ωραίο συμβόλαιο 10ετίας με την Πούμα, λόγω Ριμπο- ΓΛΟΥ - και της καλής σχέσης Κόκκαλη-ΓΛΟΥ.
Επίσης το ίδιο είχε συμβεί με την διπλή μετακίνηση Τσιάρτα και Giovanni λίγα χρόνια αργότερα στον Εθνικό, (Γλου-πούμα και εδώ..)
Τα κουμάντα αυτά και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την Πούμα τα έκανε ο ΓΛΟΥ. Στην ουσία αυτός έκανε και το deal του Ρίμπο στην ΑΕΚ ( μιας και η ΑΕΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε Nike και adidas).
Θέλω να πιστευώ ότι φέτος δεν έδωσε σχέδια η Πούμα στον Ολυμπιακό, μπορεί να ήταν όρος στο συμβόλαιο της τελευταιάς χρονιάς, μιας και δεν ανανέωσε ούτε τον αθλητικό ρουχισμό. Άρα αυτά του Ολυμπιακού πέρι "η πρώτη με τα 4 αστέρια και ήταν δικιά μας επιλογή είναι τουλάχιστον αστεία".
Όταν αλλάζεις χορηγό στην φανέλα μεσούσις της περιόδου, τον παρουσιάζεις επίσημα και ενεργοποιείται την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Θυμάμαι Μίλαν και Ρεάλ να παρουσιάζουν Fly Emirates (είχαν b-win και οι 2 αν δεν κάνω λάθος μέχρι τότε) μέσα στην χρονιά , και την επόμενη στην φανέλα. Ο Ολυμπιακός τα έσπασε με τον ΟΠΑΠ και τον Μελισανίδη, έσπασε το συμβόλαιο στην ουσία, δεν τελείωσε απλά έτσι άλλαξε σε Unicef άμεσα, και κάλα έκανε μιας και ο Τίγρης έχει γίνει χειρότερος και από Gangster στο Σικάγο.
Τέλος είναι σίγουρο, ότι όλες οι Ομάδες που αλλάζουν εταιρεία τα νέα σχέδια όλως τυχέως διαρρέουν μέσα στην χρονιά, στην ουσία σαν τρολλάρισμα της μιας στην άλλη. Η πούμα είχε διαρρεύσει της Αρσεναλ απο τον Γενάρη σε μια φώτο που φορούσε την εμφάνιση ο Henry σε μια εκδήλωση--- ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ !!!) Περιμένουμε Man utd και Juventus που πάνε adidas, kai είδωμεν για Ολυμπιακό. Αν γίνει θα το έχει κάνει η adidas και όχι ο Ολυμπιακός. Οι ομάδες της adidas φοράνε τελευταιά αγωνιστική την νέα φανέλα αφού περιμένουν πωλήσεις άμεσα. ( από Chelsea- Bayern μέχρι Βαζελούα)
ΥΓ: Είναι διαφορετικό να υπογράφεις συμβολαίο με την κάθε εταιρία και διαφορετικό να σου παρέχει όλο τον εξοπλισμό κάθε χρονιά, αφού το δεύτερο παρέχει κάποια στάνταρ σχέδια σ ότι αφορά τις εμφανίσεις (βλέπε όλες τις μικρές ελληνικές που γέμισαν με nike kai adidas). Επίσης όταν αλλάζουν μέτριες ομάδες εταιρία, είναι όρος στο συμβόλαιο να φορέσουν πρώτη χρονιά περσινά σχέδια.
Ελπίζω να κάλυψα αρκετούς.
κι εγώ το ίδιο στην αρχήαλλά μετά διάβασα ότι οι ομάδες έχουν συγκεκριμένο χρώμα οπότε πρέπει να κατασταλλάξουμε κι εμείς.
εγώ νομίζω ότι η πουμα μας πλάσαρε τη φανέλα της νιουκαστλ και θα έφαγαν μπινελίκι από μαρινάκη. μετά λογικά οι σχέσεις θα έγιναν σκατά. όπως έχω ξαναπεί η αδιδας είναι η χειρότερη εταιρεία για ομάδες με ρίγες αλλά άξιζε 100% το τσιμπούκι στη βαζέλα. περιμένω δεύτερες και τρίτες καλές φανέλες αλλά άθλιες πρώτες. ας είμαστε καλά και θα δούμε.
Επαναλαμβάνω ότι μια χαρά είναι η φανέλα της Νιούκαστλ. Χθες την έβλεπα στον αγώνα με τη Βίλα και δεν μου έκανε καθόλου άσχημη εντύπωση.
Bookmarks