μπαγεβιτς. αν ο προεδρας δεν αρχιζε τα δικα του απο το 2000 και μετα και συνεχιζαμε στο ιδιο μοτιβο θα ειχαμε παρει τουλαχιστον ουεφα με τον ντουσαν.
απλό το ερώτημα, πιστεύω απλή και η απάντηση. έβαλα αυτούς που έκατσαν λίγο στους λοιπούς όπου καλό θα ήταν με ποστ να μας πείτε ποιος είναι αυτός.
προσωπικά θα πω λεμονή αν και το ξέρετε σχεδόν όλοι. μας έβγαλε το κόμπλεξ του εξωτερικού, ρίξαμε 4-5αρες και γενικά παίξαμε καλή μπάλα.
μπαγεβιτς. αν ο προεδρας δεν αρχιζε τα δικα του απο το 2000 και μετα και συνεχιζαμε στο ιδιο μοτιβο θα ειχαμε παρει τουλαχιστον ουεφα με τον ντουσαν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ο αγαπημένος μου΄ήταν ο Λεμονής αλλά ο Ντούσαν πρόσφερε πάρα πολλά.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα μπορούσα να ψηφίσω οποιονδήποτε, αλλά με κλειστά μάτια έβαλα Τάκη Λεμονή. Δε με νοιάζει τίποτα άλλο, όταν αυτός ο άνθρωπος μου πρόσφερε το διπλό στη Βρέμη και δυο επιβλητικές 4άρες στο βάζελο...
sk12072 (04-07-14)
Δυσκολη επιλογη. Πιο επιτυχημενος ο Ντουσαν και μαλιστα παιρνοντας τον Ολυμπιακο με αποχη 9 χρονων απο πρωταθλημα. Παρεμεινε βεβαια και περισσοτερο απο ολους. Στα μεγαλα συν η δυνατοτητα να φτιαχει ομαδες που να παιζουν καλη μπαλα αναπτυσσομενες απο τα πλαγια.
Απο τους υπολοιπους μονο Βαλβερδε και Λεμονης εδειξαν στοιχεια και κατι ψηλα ο Σολιντ.
Ο πρωτος γενικα μια οργανωμενη ομαδα, με copy paste στα πανω και στα κατω της, στα ιδια χρονικα σημεια. Αρνητικο η οχι πολυ καλη διαχειριση μεσα στο ματς, αν δεν πηγαινε καλα και η εμμονη στο πλανο.
Ο Λεμονης καταφερε να δειχνει χαρακτηρα στα ντερμπι και σε αρκετα ευρωπαικα, αλλα αδυναμια κοντρα σε κλειστες αμυνες και ομαδα χωρις διαρκεια. Μεγαλο μειον η φυσικη κατασταση που της ομαδας, αλλα ειχε τη δυνατοτητα να καθαριζει συγκεκριμενα ματς, μεγαλου βαθμου δυσκολιας. Πιστωνεται τις μεγαλες νικες σε Ευρωπη και τα γλεντια στους βαζελους.
Ο Σολιντ ειχε τη δυνατοτητα να καθαριζει ευκολα στην Ελλαδα, αλλα τα εντος εδρας στην Ευρωπη ηταν εφιαλτης. Τα εκτος επι θητειας του αρχισαμε να τα παλευουμε οργανωμενα, χωρις να ερθει το διπλο, αλλα χωρις την εδρα στην Ευρωπη δεν πας πουθενα. Απο αποψη μπαλας, μαλλον αδιαφορος, ουτε σουπερ, ουτε χαλια.
Θα ψηφισω Βαλβερδε, γιατι ηλικιακα δεν προλαβα την πρωτη θητεια Μπαγεβιτς, αλλα και γιατι χρονο με το χρονο εδειχνε να βελτιωνει εστω και λιγο τις αδυναμιες του, να γινεται πιο διαλλακτικος τακτικα και η ομαδα να δειχνει καλυτερα πραγματα. Δευτερος ο Τακης.
Λεμονης λατρεια για τα διπλα στο τσουλι και το 1-4,αλλα ψηφισα Μπαγεβιτς που μας εβγαλε απ τα πετρινα και καταφερε την ομαδα να αλλαζει πανω απο τρεις πασες.
Συν οτι επαιξε την καλυτερη μπαλα που θυμαμαι την περιοδο 98-99.
Το δευτερο περασμα του βεβαια προσπαθω να το ξεχασω...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sk12072 (04-07-14)
Aπλά τυπικά θα αναφέρω μυτόγκα..
Εναλλακτική Ντούσαν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τι άλλο;;;
Σπουδαίοι σε προσφορά οι Μπάγεβιτς - Βαλβέρδε - Λεμονής, με τα καλά του και τα κακά του ο καθένας, αλλά θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στο όνομα του Μπλαχίν, ο οποίος κλήθηκε να δουλέψει σε πολύ πιο δύσκολες για αυτόν και την ομάδα συνθήκες...
Κατά τα λοιπά, θα ψήφιζα Σταύρο Διαμαντόπουλο...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
VALVERDES_7 (02-07-14)
voskos_7 (02-07-14)
Σωκράτης μεγαλομέτοχος και Νταϊφάς Πρόεδρος: Μπερδεμένα πράγματα, γενικά, τότε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τάκαρος τύπος, τσάι με λεμόνη στον μπαλκόνη. Μπαλάρα. Τεσσαροπεντάρες σύννεφο, αξιοποίησε όπως έπρεπε το υπερόπλο Ζιοβάνι, όλοι οι ποδοσφαιριστές τον μνημονεύουν. Δεύτερος ο Ντούσαν, τρίτος ο Βαλβίδαρος αλλά νομίζω ο Σερ παίρνει κιούπι.
There is a Dude in town
Ο κυρ Νικόλας ... γιατί ακόμα να καταλάβει τι έγινε ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ερνεστο Βαλβερδε.Περασε στην ομαδα δικα του στοιχεια (πιεση ψηλα στην αντιπαλη ομαδα,κατοχη μπαλας).Στην ευρωπη δεν φοβηθηκε ονοματα οπως την Αρσεναλ στο γηπεδο της.Στα αποδυτηρια ολοι οι παικτες στεκοντουσαν προσοχη στον Βαλβερδε.Απο κοντα βεβαια και ο Μπαγεβιτς που μας εβγαλε απο τα πετρινα χρονια.Ομως ηταν και παραμενει ΑΕΚ ενω ο Βαλβερδε εχει τον Ολυμπιακο στην καρδια του.
Κατα τη γνωμη μου μακραν ο Ντουσαν.
Εχω δει την πιο ομορφη μπαλα ειδικα τη χρονια 97-98 που αποκλειστηκαμε απ τη Γιουβεντους.Με αρκετους Ελληνες και ωραιο ποδοσφαιρο.Στην ουσια απο τοτε ψαχνομαστε μεχρι και σημερα για προπονητες.Ο Μπαγιεβιτς κανονικα θα επρεπε να μην εχει φυγει ποτε.
Τη δευτερη φορα πηγε ο προεδρος να διορθωσει το λαθος αλλα δεν του εδωσε φραγκα πρωτον και επισης αφησε αμολυτους την 7 και τους Τσουκαλαδες να τον φανε.Οσοι τα φωναζαμε τοτε στο γηπεδο κινδυνευαμε να τις φαμε απ την 7.
Για μενα μετα τον Μπαγιεβιτς ειναι ο Ζαρντιμ ο οποιος με πολυ χαλια ροστερ τα πηγε υπεροχα.
Υ.Γ.Τα ματς με Αγιαξ και Κροασια τη σεζον 97-98 στο champions league δεν θα τα ξεχασω ποτε.Ειδικα με Αγιαξ στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε παιξει απιστευτη μπαλα...
Ντούσαν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως τον γιατρό που έσωσε τον ασθενή του από μακροχρόνιο, επώδυνο καρκίνο. (είμαι τύπος γενικά ευγνώμων και καμηλόφρων. Πώς να ξεχάσω τον Παπουτσέλη και την ηδονή του 1.0, με τον Ντούσκο να πανηγυρίζει στον πάγκο την απελευθέρωση από τον πράσινο ζυγό;)
Ντουσαν με πολυ μακρινο δευτερο τον Βαλβερδε της χρονιας 2008/9 για τον μονο λογο οτι ειχανε ξεκαθαρο (καλο ή κακο) πλανο
για την αγωνιστικη ετοιμοτητα της ομαδας.
Επειδη μιλαμε καθαρα για την περιοδο της προεδριας του κοκκαλη, νομιζω δεν υπαρχει διλημμα μπαγεβιτς/βαλβερδε. ο ενας ηταν 4,5 χρονια στην ομαδα και ο αλλος μολις 1.
Επιτυχιες περισσοτερες, κουπες περισσοτερες, νικες περισσοτερες και το βασικοτερο: στην πρωτη του θητεια εχτισε μια ομαδα που συνεχισε να εχει επιτυχιες για πολλα χρονια.
Αν βαλουμε μεσα και τη διετια του βαλβερδε επι μαρινακη τοτε κλεινει η ψαλιδα, αλλα και παλι νομιζω ειναι μπροστα ο μπαγεβιτς. Γενικα εκτιμω περισσοτερο τις ικανοτητες του βαλβερδε, αλλα μιλωντας αποκλειστικα για το τι εκαναν στον Ολυμπιακο, νομιζω δεν υπαρχει συγκριση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σε ενα μεγαλο βαθμο ακομα και σημερα ενας απ τους λογους που παιρνουμε αερα το πρωταθλημα ειναι ο Ντουσαν.Θελω να πω πως ο αερας πρωταθλητη που αποκτησαμε τοτε μας δινει μεγαλη ωθηση μεχρι και σημερα.Επισης μεχρι και το 2003 η ομαδα του 97 επαιρνε τα πρωταθληματα.
Κατι παρομοιο εχει γινει και στο μπασκετ του βαζελου...
BrazHlias (17-07-14)
πλεον θεωρω πως η επιδραση του μπαγεβιτς δεν υπαρχει. οχι μονο τωρα, εδω και χρονια. Περισσοτερο νομιζω σε αυτο το καμματι μας εχει βοηθησει η διοικητηκη σταθεροτητα. ειδικα μετα το πρωταθλημα που χασαμε το 2010, αν δεν εμπαινε ο μαρινακης στο "κολπο" θα συζηταγαμε αλλα πραγματα σημερα.
Eddiedimitris (17-07-14), voskos_7 (17-07-14)
Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο που λες.Στο πρακτικο κομματι εχεις δικιο.
Αυτο που λεω ειναι πως η δυναμικη που ανεπτυξε η ομαδα εκεινη την 5ετια ψυχολογικα εναντιον των αντιπαλων μας μας δινει κερδος και σημερα.Ακομα τα βαζελακια κολλημενα σε Παπουτσεληδες ειναι.Πολλοι επισης ακομα πονουν φερνοντας στη σκεψη τους τον Τζολε,το Γεωργατο και πολλους αλλους...
Bookmarks