Από αυτούς που έζησα, χωρίς να εξετάζω νούμερα και σοιχεία μη αγωνιστικά (τα οποία, όμως κάποια στιγμή, γίνονται κιόλας), Κόκκαλης και μόνο...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:
ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (1925-28 )
ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (1929-31)
ΖΑΚΚΑΣ ΤΑΚΗΣ (1931)
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (1932-35)
ΖΑΚΚΑΣ ΤΑΚΗΣ (1936)
ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (1937-39 και 1945-50)
ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΣ ΤΑΚΗΣ (1946)
ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (1953-54)
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1954-67)
ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1968-69)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ (1969-70)
ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ (1970-71)
ΣΚΥΛΙΤΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (1971)
ΒΑΡΔΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1971-72)
ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΝΙΚΟΣ (1972-75)
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (1975)
ΛΑΝΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (1975-76)
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (1976-78 )
ΤΣΙΤΣΑΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ (1978-79)
ΝΤΑΪΦΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1979-85)
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟΣ (1986)
ΝΤΑΪΦΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1986-87)
ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1987-88 )
ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (1989-91)
ΜΠΑΝΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1991-92)
ΝΤΑΪΦΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (1992-93)
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ (1993-2010)
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (2010-σήμερα)
πιστεύω ότι ο μαρινάκης έχει όλα τα φόντα να γίνει καλύτερος του κόκκαλη αλλά θα ψηφίσω τον δεύτερο γιατί δημιούργησε τέτοιο κόμπλεξ στη βαζέλα (για τους άλλους δεν το συζητάμε καν) που δεν τολμούν να σηκώσουν κεφάλι. κι αν το σηκώσουν θα πέσει φάπα
με αυτά που έχω διαβάσει/ακούσει θα ήθελα να ρίξω την ψήφο μου στον γουλανδρή αλλά δυστυχώς δεν τον έζησα
Από αυτούς που έζησα, χωρίς να εξετάζω νούμερα και σοιχεία μη αγωνιστικά (τα οποία, όμως κάποια στιγμή, γίνονται κιόλας), Κόκκαλης και μόνο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Που είναι ο Μπανασάκης;![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (03-07-14)
Κοσκωτάς και ξερό ψωμί, ωρέ! Και μια και δεν μού τον βάζετε (τον Κοσκωτά...) ενώ στον Βοσκό τον βάλατε (τον Κόκκαλη...) εγώ δεν ψηφίζω κανέναν και σαμποτάρω το παρόν, άθλιο θρεντ!![]()
Ο πρώτος μεγάλος γλεντηστής του ζελεδένιου, που έφτιαξε ομάδα μοντέλο, ο Γουλανδρής θα πάρει ένα ψηφαλάκι από μένα για ιστορικούς λόγους.
There is a Dude in town
Protassov (07-09-16)
Εγω ψηφιζω Κοκκαλη.Πηρε τον Ολυμπιακο 50 χιλιομετρα πισω και τον αφησε 100 χιλιομετρα μπροστα.Πανεξυπνος και το κυριοτερο Δυνατος.Γατακια ολοι μπροστα του.
Κοκκαλης
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-08-14)
Κόκκαλης
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Ο Γουλανδρής. Με απόσταση εκατοντάδων ετών φωτός από τον δεύτερο που είναι ο Μιχάλης Μανούσκος. Τρίτος ο Γιώργος Ανδριανόπουλος.
Ομως δεν θα ψηφίσω στη δημοσκόπηση για λόγους δεοντολογίας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μαρινάκης για έχει μέλλον που δεν έχουν οι άλλοι ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ο καλυτερος ειναι ενας. Αυτος που εκανε τον Ολυμπιακο οτι ειναι σημερα, ο ενας και μανδικος δυναστης.
toKKEskylogamietai (05-06-17)
Eιμαι μεγαλος φαν, χωρις πλακα.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-08-14)
Πολυ δυσκολο να κρινει κανεις. Ειδικα τους παλιους προεδρους δεν τους ξερουμε σχεδον καθολου. Ουτε ο Μαρινακης μπορει να κριθει πριν ολοκληρωθει η παρουσια του στην ομαδα. Ο Κοκκαλης σιγουρα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ προεδρος αλλα πως να τον συγκρινεις με προηγουμενους απο την στιγμη που τους εχεις μονο ακουστα?
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Protassov (07-09-16)
Κοκκαλης ξερα,μας σηκωσε απ τα ταρταρα και ειναι ακομα ο μεγαλυτερος εφιαλτης των αντιπαλων μας.
Ο μονος προεδρος που εστω και για λιγο με εκανε να πιστεψω σε Ευρωπαικο οραμα.
Γουλανδρη δεν εχω προλαβει,για Νταιφα δεν το συζητω,Μαρινακης εχει πολυ μελλον ακομα για να κριθει αν και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με οσα εχει κανει ως τωρα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (15-08-14)
Για λόγους πολύ σοβαρούς δηλαδή ιστορικούς , συμφωνώ με τον Μένιο , αυτόν ψήφησα και εγώ διότι ο πρόεδρος της ίδρυσης του συλλόγου ε, είναι Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Εκτιμώ τους δεοντολογικούς λόγους και λέω ότι είναι η πιο ηθική τοποθέτηση .
έχεις αρχίσει να με τρομάζεις
Φυσικά το θηρίο έχει αιτία , αυτήν του Σωκράτη....
Μανούσκος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ......
estai (01-08-16), toKKEskylogamietai (05-06-17)
Οι κύριοι Ευθυμίου , Σαλιαρέλης , Μπασανάκης , καλό είναι να γράφονται με διευκρινήσεις .
Δηλαδή ο διαμάντιας ήταν μία κακή συγκυρία για την ιστορία μας , κρίμα που δεν έφαγε ένα γερό χέρι ξύλο , ώστε να μαυρίσει όπως οι σκλάβοι που είχε στην Αφρική . Γιατί ? όχι ότι θα στρώσει ο πουσταράς αλλά απλά θα κοπεί η όρεξη για προεδριες , στον επόμενο Καριόλη , με πορτοφόλι κλεμμένο.
Οι άλλοι δύο καλό είναι να διευκρινίζεται ότι ήταν μεταβατική κατάσταση....
Κλείνω σε ξεχωριστό ποστ αυτός που θα ξεπεράσει αυτούς που επιλέξατε , θα είναι ο πρόεδρος που θα σηκώσει , το τσουλί !!!!
Bookmarks