Μπραβο μαλακα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το βαλε η l'oreal paris
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπραβο μαλακα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αχαχαχαχαχα τι πεναλτι τραβηξε το τραγι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κρίμα , σκληρός αποκλεισμός για τη Χιλή, δοκάρι κι έξω το πεναλτι.
Πάμε στα επόμενα. Γλύτωσε το Μουντιάλ , η ΦΙΦΑ και το modern football
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το καλύτερα εκτελεσμένο πέναλτι ήταν το τελευταίο της Χιλής, και από τα 10 που εκτελέστηκαν.
Ολοι στο κέντρο τα έριχναν
Παρατήρηση: Ούτε ένας σκουρόχρωμος υποστηρικτής της Βραζιλίας στις κερκίδες όσες φορές πήγε η κάμερα εκεί...
Tα πήρε τα σφυρίγματά της τελικά η Βραζιλία. 5 πέναλτι εκτέλεσε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η καλύτερη ομάδα πέρασε, και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι εμπαθής.
pirateeeeeee (28-06-14)
και οι 2 ομαδες αξιζαν να περασουν.Συμπαθητικη ομαδα η χιλη πιστευω οπως και να χει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Το αλλο ματσάκι τι ωρα είναι ρε λεβέντες; Στις εντεκα;
—John Lennon
sadi (28-06-14)
Vamos Brazil!![]()
![]()
Κρίμα, Χιλή ήθελα....
Αλλά με το που είδα το δοκάρι στο 120' σιγουρεύτηκα ότι θα αποκλειστεί. Δεν υπολόγιζα ότι θα ήταν ξανά από δοκάρι...![]()
... there's no such thing as "too much"...
Του Αρανκουιζ θα το έλεγα "σωστό πέναλτι". Εφ' όσον έχεις αγχος, μυτακος και βολίδα σε καποια γωνία. Είναι το ιδανικό για καταστάσεις άγχους, αλλά αν αστοχήσεις γίνεσαι πάμπολλες φορές ρόμπα. Είναι το "παράδοξο" του πέναλτι για το άγχος, που εμπεριέχει επίσης δόση άγχους για τη συγκεκριμένη εκτέλεση. Σε θέμα "τεχνικής εκτέλεσης πέναλτι" θα προτιμήσω το τελευταίο , το χαμένο της Χιλής.
Bookmarks