Κριμα που ειναι στον ιδιο ομιλο Κροατια και Μεξικο.
Θα πηγαιναν και οι δυο μακρια
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νικο τα ματς λογω της δουλειας δεν τα βλεπω ολοκληρα και δεν εχω αποψη για την διαρκεια. Αλλα ξεκαθαρα και οι 2 ομαδες παιζουν ποδοσφαιρο
συγχρονο και οχι ταμπουρια.
Η κροατια μου θυμιζει την ομαδα του 1998 οσον αφορα το συνολο της. Χτισμενη γυρω απο 3 μεγαλους σταρς και δομημενη για την κοντρα επιθεση.
Το Μεξικο οσο χανει σε ποιοτητα το κερδιζει σε πνευμονια.
Ειναι ομαδες που με αποζημιωνουν ανεκαθεν οταν καθομαι να τις δω.
Καλά, μην νομίζεις ότι και εγώ που τα βλέπω, τα πολυπιάνω... Νους ορά, νους ακούει και από μυαλό, δεν είμαστε και πολύ εύκαιροι, τέτοιο καιρό (όχι πως φταίει αυτό, αλλά λέμε...)
Όντως, είναι καλές ομάδες, αλλά κρατάω μία επιφύλαξη για την συνέχεια.
Για να πώ την αμαρτία μου, η Κροατία, μου μοιάζει περισσότερο ταλαντούχα από αυτήν του 98, από τη μέση και μπροστά, αλλά από προσωπικότητες, δεν τους έχω ούτε στο μισό της γενιάς του εμφυλίου.
Το Μεξικό πάλι, χωρίς να παραβλέπω ότι ανέκαθεν το χαρακτήριζε η μαχητικότητα (όχι βέβαια με τον τρόπο που χαρακτήριζε χώρες όπως η Αυστραλία), μου κάνει λίγο "κάπως" ότι οι συντριπτικά περισσότεροι, είναι στεγνοί από τεχνική...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SOLID (19-06-14)
Κάντε κι άλλες πασουλες ισπανακια....
... there's no such thing as "too much"...
Η εθνική Ισπανίας πήγε στην Βραζιλία ως κάτοχος του Μουντιάλ και ως νικήτρια των δυο προηγούμενων ΕURO. Έχοντας πάρει τα πάντα τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμφίβολα από τα φαβορί και γι' αυτή την διοργάνωση. Το αποτέλεσμα όμως ήταν αρκούντως απογοητευτικό.
Ο ισπανικός Τύπος προσπάθησε με ηρεμία να αναφερθεί στον αποκλεισμό από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στην πλειονότητά του κάνει λόγο για τέλος εποχής.
Η Marca γράφει πως "Διαλύθηκαν τα όνειρά τους, διαλύθηκαν και τ' αστέρια. Άσχημο τέλος για την πρωταθλήτρια κόσμου δεν άντεξε ούτε μία εβδομάδα στη Βραζιλία. Η Ισπανία είχε μια φτωχή εικόνα και ηττήθηκε από μια σκληροτράχηλη χιλιανή ομάδα (2-0). Πιστέψτε το, έμειναν εκτός. Ήταν ένα άσχημο αντίο για τους πρωταθλητές. Η Ισπανία και η Αυστραλία έγιναν οι πρώτες ομάδες που αποκλείστηκαν".
Η Εl mundo Deportivo ανέφερε ότι "Η Ισπανία αποχαιρέτησε από την πίσω πόρτα. Οι Χιλιανοί ήταν και πιο επιθετικοί και πιο γρήγοροι. Οι αλλαγές του Ντελ Μπόσκε στο αρχικό σχήμα δεν δούλεψαν".
Η Αs τονίζει με τη σειρά της: "Θύματα του Μαρακανά, αντίο στο Μουντιάλ. Δεν υπήρξε αντίδραση από την Ισπανία και έτσι έγινε η πρώτη εθνική που αποκλείστηκε από το Μουντιάλ. Οι Βάργκας και Αρανγκούιθ έβαλαν την 'υπογραφή' τους στο δράμα της Ισπανίας. Οι κόκκινοι δεν έπαιξαν και δεν είχαν τύχη. Ξεκινά η συζήτηση για το τέλος ενός κύκλου και την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα και μία διάδοχη κατάσταση".
H Sport στην ιστοσελίδα της κάνει λόγο για "Ο αποκλεισμός της Ισπανίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αποτέλεσε ένα εξαιρετικό μάθημα που της έδωσε η Χιλή του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Αλέξις Σάντσες".
Η El Pais γράφει: "Η Ισπανία έμεινε εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, χάνοντας από τη Χιλή. Ένα παιχνίδι είχε για να μείνει ζωντανή και το έχασε. Τώρα μένει συτό με την Αυστραλία για να τελειώσει ο εφιάλτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας"
Παίζουμε στις 01,00 μας πήρανε γραμμή , και μας βάλανε σε αυτούς που δεν βλέπονται . Με το δίκιο τους οι ΣαμουράΪ (Μιγιαμότο Μουσάσι ο μεγαλύτερος και ανίκητο σπαθί των Νησιών ) , όμως έχουν ελαττώματα , τα καθάρματα τρέχουν , ανιταθλητικό τελείως . Αντε να δούμε Κατσουράνα να σέρνει την κωλάρα , και τους σταματημένους υπόλοιπους.
Καλά παίζουν μπάλα τέτοια εποχή ? σε ένα τέτοια μαγικό προορισμό πάνε να παίξουν μπάλα και δεν ξαπλώνουν στην παραλία ? αίσχος , καλά θα ήθελε ο Μανιάτης να ξέρει γιατί τρέχουν αυτοί οι Μαλάκες οι Αγγλοι , τόσα λεφτά παίρνουν ,και τρέχουν?
΄Ολη η Νότια Ευρώπη σχεδόν στην ιδια πτήση Ελλάς Πορτογαλία Ισπανία όλε όλε όλε !!!
Ωραία έχει επανάληψη τώρα το Αυστραλία-Ολλανδία που δεν είδα χθες.
Edit: Πωωω τι γκολάρες και τι ματσάρα! Κοίτα τι παιχνίδι διάλεξα να μη δω...
Eγώ δε μπόρεσα να το δω γιατί ταξίδευα και ούτε και την επανάληψη είδα γιατί δούλευα. Αλλά γενικά βλέπουμε καλά παιχνίδια και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ματσάρες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Βρίσκω πολύ ώριμες και δίκαιες τις αναλύσεις των Ισπανών δημοσιογράφων. Μπράβο τους! Καθόλου μηδενιστική αντιμετώπιση για μια ομάδα που τους έκανε περήφανους τόσα χρόνια και που σίγουρα θα ξαναφτάσει σύντομα σε υψηλό επίπεδο.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Ο κορεσμός δε νομίζω να υπάρχει σ' αυτή την ομάδα.
Απλά το στιλ παιχνιδιού τους δεν είχε τα γρανάζια που είχε παλιά ή αυτά έχουν πάθει καταπόνηση.
Το σίγουρο είναι πως η Ισπανία θα βρει πολύ γρήγορα το δρόμο της γιατί η υποδομή εκεί υπάρχει.
Σε δυο χρόνια πάλι φαβορί θα είναι.
Άντε μωρή Κολομβία κάνε μια 2η νίκη απέναντι στους ελέφαντες να καθαρίσεις την πρόκριση...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
celticfrost (19-06-14), panahs7 (19-06-14), Rena (19-06-14)
πω πω πω στις δέκα Ουρουγουάη Αγγλία , της πουτάνας το κάγκελο δεν το κουνάω , από την τηλεόραση , και στις μία ένα ματς για το πρωτάθλημα των τυφλών . Ωρε πούστη τι θα δούμε ...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-06-14)
Πιέζει η Ακτή και ζορίζεται η Κολομβία. Πλάκα θα 'χει να "αποκλειστούμε" πριν ακόμη παίξουμε το 2ο παιχνίδι μας...
Το goal difference δεν ειναι το πρωτο κριτηριο προκρισης?
Δεν γινεται να αποκλειστουμε μαθηματικα πριν παιξουμε το δευτερο ματς
Bookmarks