Η κατάκτηση του Len Trophy από τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δίνει ώθηση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη για ακόμα μεγαλύτερο έργο, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Θρύλου, Γιάννης Δαλέζιος.
Ο Δαλέζιος επίσης, ανέφερε ότι υπάρχουν σκέψεις στη διοίκηση του Ερασιτέχνη για να φτιαχτούν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπως αρμόζει δηλαδή στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.
Αναλυτικά τα όσα είπε μετά την κατάκτηση του Len Trophy ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη: «Σε δυο μήνες συμπληρώνουμε τρία χρόνια ως διοίκηση του Ολυμπιακού. Αυτή η διοίκηση εξυγίανε τον Ολυμπιακό και πήρε δεκάδες κούπες. Δυο μήνες πριν από την συμπλήρωση της τριετίας πήραμε το Ευρωπαϊκό. Μπράβο σε όλους. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να φτιάξουμε κάτι καλό αυτά τα χρόνια.
Η κούπα αυτή δίνει ώθηση στη νέα διοίκηση που θ’ αναλάβει τη νέα τριετία να κάνει ακόμη μεγαλύτερο έργο. Για μένα το μεγαλύτερο έργο είναι να φτιάξουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και δεν έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις για να προπονηθούν τα παιδιά των Ακαδημιών μας στο Πόλο και στην Κολύμβηση».
Αυτά είναι σημαντικά και όχι αν έπρεπε να αποβληθεί ο Βαλντέζ ή αν ο Μπάοκ αδικήθηκε από τη διαιτησία... Ας πάει μπροστά ο πραγματικός αθλητισμός να ανασάνουμε λίγο από τη δυσωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που εκτός Ολυμπιακού και Εθνικής ομάδας δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Bookmarks