Νωρίς δεν είναι να την πούμε έκτρωμα? Κάτσε να τη δούμε πρώτα και επίσημα - ή έστω ανεπίσημα.
διέρευσαν κάποιες νέες φανέλες εις το διαδίκτυον οπότε ας ανοίξω το νέο θεματάκι. τις τελευταίες χρονιές η πούμα την παλεύει οπότε δε θα γκρινιάξω καθόλου φέτος.
το νέο έκτρωμα εεεε η νέα φανέλα της λίβερπουλ
New Puma Arsenal Home Kit 2014/2015- Arsenal Puma Home Shirt 14/15 Leaked (και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη των τελευταίων χρόνων από νικε για άρσεναλ)
Brazil 2014 Nike Third Football Kit (χύνωωωωω και εννοείται ότι θα την αγοράσω)
![]()
Νωρίς δεν είναι να την πούμε έκτρωμα? Κάτσε να τη δούμε πρώτα και επίσημα - ή έστω ανεπίσημα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έπεσε χοντρό χρήμα από ό,τι λέγεται Πάνο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panahs7 (03-02-14)
Liverpool 14/15 Warrior Home Football Shirt Design Leaked
Liverpool 14/15 Warrior Away Football Shirt Design Leaked
![]()
Αυτές οι φωτογραφίες αδικούν τις φανέλλες. Μια χαρά φαίνονται όταν τις φορούν οι παίχτες.
Διαβάζω "φανέλι ομάδος 14/15" και περιμένω να δω κάτι για Ολυμπιακό... βλέπω κάτι πατσαβούρια από κάτι περίεργες ομάδες... ντεκαβλέ.
There is a Dude in town
Για Ολυμπιακό, Φλεβάρη μήνα, λίγο δύσκολο τύπε (έως πεθαμενί). Απλά εδώ μέσα το έχουμε παράδοση να ανοίγουμε το σχετικό νήμα και να συζητάμε για όλες τις φανέλες που μας αρέσουν ή δε μας αρέσουν, μέχρι να έρθει η ώρα (ο Σεπτέμβρης δηλαδή) να συζητήσουμε και για τη δική μας
![]()
Α κατάλαβα. Παρέλαση όλη η υφήλιος, εμείς να χαλβαδιάζουμε, να παρακαλάμε να βάλουμε νάικι, να περιμένουμε και τελικά τσουπ η φούμα, τσουπ και το πλάισιο. Τουλάχιστο φέτος θα έχει από την αρχή χορηγό. Σαξές στόρι λέμε.
There is a Dude in town
Αδερφέ, χάρη σε μας ζήλεψε κι η Αρσεναλ και (μάλλον) κι η Μαν. Γιουνάιτεντ κι από του χρόνου μπαίνουν κι αυτές στο κλειστό κλαμπ των μεγάλων ομάδων που θα φοράνε PUMA.![]()
Τί είπες τώρα ρε τύπε;! Αντί να πάμε εμείς σε αυτούς, έρχονται αυτοί σε τα μας;! Ρε τον Βαγγέλιο, ικανός να κάνει μέταλλο τον Ιησού και να πίνει αίμα στο όνομα του σατανά είναι ο τύπος...![]()
There is a Dude in town
Rena (07-02-14)
Oι φανέλλες της Λίβερπουλ φαίνονται πολύ καλύτερες όταν τις φορούν οι παίχτες, παρά σε κάτι τέτοιες φωτογραφίες.
Sotis power!![]()
Bookmarks