Δεν έχουν ανάγκη αυτοί: Έχουν Πίνο...![]()
Δεν έχουν ανάγκη αυτοί: Έχουν Πίνο...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μακάρι να μην είναι τόσο σοβαρό.
Δυστυχώς είναι. Ρήξη πρόσθιου χιαστού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η σκρόφα η τύπισσα η μοίρα, τί σου είναι και πόσο σε χτυπάει όταν δεν κάνεις αυτό που είναι σωστό αλλά κυνηγάς μόνο το χρήμα. Το πιο χοτ φόρι της Ευρώπης πέρσι μπορούσε να παίζει σε βαριά φανέλια και πήγε στο Μονακό για να παντελωνιάσει. Και τον έβαλαν σα φώκια του τσίρκου να παίξει και σε αγώνα με ομάδα δ εθνικής. Ε, πάρε ένα τραύμα που κοστίζει περισσότερα από αυτά που βγάζεις. Ετσι είναι αυτά.
There is a Dude in town
voskos_7 (24-01-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τι σχέση έχει το που πήγε? Τραυματισμό μπορεί να πάθεις στο πιο απίθανο μέρος. Ο Τζορτζ Παπαδάκος που έπαιζε κάποτε σε μας, έκοψε αχίλλειο τένοντα περπατώντας στη παραλία.
Και καλά έκανε και πήγε εκεί που του δίναν τα περισσότερα. Εσύ dude δεν έγραφες ότι καλά κάνουν κι έρχονται στον Ολυμπιακό οι πιτσιρικάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού εκεί παίρνουν τα περισσότερα κι ας πάνε δανεικοί στις εφτά θάλασσες και καριέρα δεν κάνουν ποτέ?
Εσύ θα τα πέταγες δηλαδή 14 μιλιόνια το χρόνο και θα έλεγες "άσε ρε, θα πάω με 500 χιλιάρικα στη Μίλαν γιατί έχει....βαριά φανέλλα!"?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η Μονακό τα επόμενα χρόνια θα είναι από τις πολύ μεγάλες δυνάμεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό απαντάει και στα περί Παπαπέτρου και στο αν προτίμησε μόνο τα λεφτά ή και λεφτά και δόξα.
Γιατί ότι λένε τώρα για Φαλκάο, πριν 10 χρόνια το λέγαν και για Ντρογκμπά. "Κοίτα ρε τον κωλόμαυρο που λιγουρεύτηκε τα ρούβλια και δεν πήγε σε μια καλύτερη ομάδα από τη Τσέλσι".
Ασυζητητί βέβαια με βρίσκεις σύμφωνο στη δεύτερη παράγραφο.
Η ουσία αυτών που λέω δεν είναι αυτή και το καταλαβαίνεις. Δεν μπορεί να είναι τοπ κλας παικτίνιος, χοτ όνομα και να πηγαίνει στη Μονακό. Την Ξάνθη της Γαλλίας. Και η διαφορά δεν ήταν 12 χαρτιά με το 1/12 αυτών. Υπήρχαν ομάδες που έδιναν κατιτίς παρακάτω αλλά όχι πολύ. Φαλκάο παίρνεις, δεν παίρνεις Μάνταλο. Και οι μεγάλες ομάδες ξέρουν πως να διαχειριστούν ένα περιουσιακό τους στοιχείο. Δεν θα βάλει η Ρεάλα τον Ρονάλντο με ομάδα 4ης εθνικής όταν ξέρει πως οι άλλοι θα κάνουν τα πάντα να ακουστούν, ακόμα και να κόψουν κανα πόδι. Οι τύποι της μονακό τον έβαλαν για να διαφημίσουν την επένδυση. Μείνετε τώρα με το αγγούρι στο χέρι.
Είναι σα να είναι ο Μητρομπούκαλος χοτ όνομα, να τον ζητάει η Λίβερπουλ, η Μπορούσια και κανα δυο ακόμα και να αποφασίζει να πάει στον Ιβάν ή στη Λιβόρνο γιατί παίρνει ένα μύριο παραπάνω. Δεν το βλέπω...
There is a Dude in town
BrazHlias (24-01-14)
Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, μάλλον κάπου έχεις μπλέξει τις σφουγγαρίστρες με τις προπέλλες.
Αφενός, στα περί δόξας και χρήματος έχω αναφέρει και για τον Ντρογκμπά.
Από κει και πέρα, η Μονακό δεν είναι Ξάνθη. Είναι ιστορική ομάδα και σ' ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του πλανήτη. Με τα τζετ σετ, με τους δούκες και τους βαρώνους του, με τα 100μετρα γιωτ να λιάζονται στις μαρίνες και με τα καλύτερα πιπίνια του πλανήτη να συνωστίζονται σ' όλο το πριγκιπάτο ψάχνοντας το μαγιόξυλο.
Εσένα σου ξινίζει δηλαδή που πήγε στο Μονακό, ενώ αν πήγαινε στη Λίβερπουλ θα του έλεγες "μπράβο μάγκα, φόρεσες βαριά φανέλλα κι έκλασες τα ρούβλια του ρώσου". Το ότι το Λίβερπουλ είναι από τις πιο βαρετές κι ομιχλώδεις πόλεις της Ευρώπης δεν μετράει? Το ότι σε δυο χρόνια η Μονακό θα κοπανάει σα χταπόδι τη Λίβερπουλ όπου τη πετυχαίνει, πάλι δεν μετράει για σένα?
Ε, ας πάει τότε να βρει βαριές φανέλες. Αλλά να προσέχει να μη πάθει δισκοπάθεια. Ακου Ξάνθη της Γαλλίας. Ελα Παναγία μου.
Καλά, για την Μονακό, κράτα μία πισινή... Μην σου πω και για την Παρί, δηλαδή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμείς θα πάρουμε Μήτρογλου ρε. Και να σκάσεις![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (24-01-14)
Ναι: Σίγουρο είναι - παίξ'το...
Η πρακτική λέει, ότι και οι άραβες και οι Ρώσοι, όπως έρχονται - φεύγουν ακαριαία και αποτελεσματικά. Τα πιο γρήγορα κανόνια βαράνε - πότε τα στήνουν, πότε τα πυροδοτούν, πότε πετυχαίνουν τον στόχο, κανείς δεν παίρνει χαμπάρι. Και η Γαλλία, δεν είναι Αγγλία στους κανονισμούς. Ζωή να έχουν, όλοι οι Γαλλικοί σύλλογοι, έχουν πέσει πάνω στη μαρμίτα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τύπε μου, στο Μονακό έχω πάει τουλάχιστο 5 φορές, μπορώ να σε πάω όπου γουστάρεις. Μια χαρά το κατέχω το άθλημα Μονακό, μέχρι στο παλάτι είχα μπει με τη μηχανή μια φορά κατα λάθος και με κυνηγούσαν οι φρουροί... ζούσε ακόμη ο γέρος. Μέχρι που μπήκα στο βασιλικό πάρκινγκ κι έγινε το όργιο.
Στα της ομάδας... κάποτε είπε ένας τύπος
Άσε με να κάνω λάθος
Μη παριστάνεις το Θεό
Δε μ’ αρέσουν οι σωτήρες
Δε γουστάρω να σωθώ
Δεν πειράζει αν μετά θα μετανιώσω
Δεν τρέχει τίποτα αν διπλά θα κουραστώ
Δε με νοιάζει απογοήτευση αν νιώσω
Αφού ξέρω πώς έπαιξα και `γω
Τί ωραία τα ξηγούσε... μόρτικα. (ακου κει σφουγγερίστρες και προπέλες... όλοι ξέρουν πως τα πλοία έχουν σφουγγαρίστρες για να κινούνται...)
There is a Dude in town
Rena (24-01-14)
Bookmarks