Αρχική Δημοσίευση από
Kaine
Ούτε εγώ σε κατάλαβα, όποιος θεωρεί το GTA V το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών (?!?) ας πάει να πάρει κονσόλα! Για παράδειγμα, το Star Citizen, το μεγαλύτερο crowd-funded παιχνίδι όλων των εποχών
θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC. Τι πάει να πει αυτό; Ξέρεις πόσες αποκλειστικότητες έχει το PC; Δεν ασχολείται κανείς με ανάπτυξη PC τίτλων; Αν ήταν έτσι το PC gaming θα είχε τελειώσει. Όπως και να 'χει,
ξαναλέω πως το μοναδικό που με ενδιέφερε να πω είναι πως το PS4 και το XBOX One έχουν τεχνολογία που υπάρχει εδώ και χρόνια και επεξεργαστικά δεν συγκρίνονται με τα PC. Όποιος έχει αντίρρηση,
μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε με αριθμούς. Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ τα PC έναντι των παιχνιδομηχανών, ο καθένας παίρνει ό,τι του κάνει και δεν με απασχολεί καθόλου.
Μη νευριάζεις όμως γιατί έτσι και ξεδιπλωθώ γίνομαι 2 μέτρα, κανόνισε.

Εγώ μαζί σου είμαι σε αυτή τη φάση, καθώς πλέον ανήκω στους pc gamers και το μηχανάκι που πήρα είναι ζόρικο και δεν ξέρω πότε και αν θα επιστρέψω στις κονσόλες. Ξαναλέω δεν υποστηρίζω πως οι κονσόλες έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες, κανείς δεν μπορεί να το στηρίξει με επιχειρήματα αυτό, απλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ευκολία χρηστικότητας και κατά συνέπεια έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Βάλε και την καταναλωτική μανία της ανθρωπότητας και φτάνεις στο συμπέρασμα γιατί υπερισχύουν τόσο έναντι του pc gaming...
Bookmarks