Χρόνια πολλά και πάντα με υγεία Since1971!
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Χρόνια πολλά στον σχεδόν κληρούχα since1971.
Χρόνια πολλά και πάντα με υγεία Since1971!
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Να του ευχηθώ και εγώ υγεία, ευημερία και μακροημέρευση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρόνια πολλά Πασχάλη! Ο,τι ποθείς!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
χρονια πολλα ρε παιδια και πολυχρονοι και να τα εκατοστησετε (ετσι για σπασιμο στον πανο). καλη θητεια στο χρηστο και καλα κερδη απο το στοιχημα στον κωστα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σας ευχαριστώ ολους για τις ευχές!!!!! Να έχετε υγεία και να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα τις δύσκολες τούτες μερες.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (09-10-13), VALVERDES_7 (10-10-13), voskos_7 (09-10-13)
Jojo φίλε μου χρόνια σου πολλά! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρονια πολλα!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jojo Χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς !
Πολύχρονος και απο δω Κωστή.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Παρότι η Ελένη δεν είναι πια μαζί μας, θα της ευχηθώ από δψ χρόνια πολλά και καλά.
Είχαμε πολλές στιγμές ποιοτικής επικοινωνίας και γέλιου μαζί, οι οποίες δεν ξεχνιούνται (από κανέναν πιστεύω) εύκολα.
Σε κάθε περίπτωση καλή τύχη στο ό,τι κάνει.
Ω, ναι: Χρόνια πολλά Ελένη και όλα να σου πηγαίνουν κατ'ευχήν!
Σημερά, δύο αδυναμίες της ερυρόλευκης κερκίδας, Βύντρα - Μαυροκεφαλίδης, έχουν την ονομαστική τους εορτή και μαζί αρκετοί (και αρκετές) συνονόματοί τους.
Χρόνια πολλά στους Λουκάδες και τις Λουκίες του κόσμου και οι δύο συγκεκριμένα αναφερόμενοι, να συνεχίσουν να προσφέρουν γέλιο στον δοκιμαζόμενο λαό μας.
dimace (18-10-13), VALVERDES_7 (26-10-13)
voskos_7 (18-10-13)
Χρονια πολλα Ελενη!!!Να εισαι γερη και ευτυχισμενη!!
Το πρώτο ποστ της ημέρας, αφορά σε ένα άξιο μέλος της ελληνικής παροικίας στην Γερμανία και νομίζω ότι του αξίζει ξεχωριστή αναφορά:
Δημήτρη, χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα, εύχομαι, γιατί τα αξίζεις ένα προς ένα!
Πλησιάζει η ώρα που όλη η υφήλιος θα παρακολουθεί σαν υπνωτισμένη τα δημιουργήματά αου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 26-10-13 στις 13:25 Αιτία: Ορθωγραφεία, Άντζελας...
Χρόνια Πολλά στον καλό μου τον φίλο τον Δημήτρη. Οτι επιθυμείς και ονειρεύεσαι να τα βρεις όλα μπροστά σου Μήτσο!
Και ως δώρο σου υπόσχομαι μια μέρα να γυρίσουμε την υπερπαραγωγή που σου έχω τάξει
Χρόνια Πολλά και στους υπόλοιπους εορτάζοντες του φόρουμ, όπου φαντάζομαι είναι πολλοί. Οτι επιθυμείτε παιδιά!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χρόνια Πολλά Dimace, και σ' όποιον άλλο Δημήτρη ή Δήμητρα έχουμε στην παρέα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks