sirkostas (07-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (07-09-13)
Εχθες, Σερβια-Κροατια, ολα τα λεφτα ο Σιμουνιτς..Τι τσογλανος ειναι αυτος, πηγε να το αφησει με ενα ποδι και κανει και τσαμπουκαδες
Από άνθρωπο που έφαγε τρεις κίτρινες κάρτες σε παιχνίδι μουντιάλ, ότι θα ζητούσε τα ρέστα σε τέτοια φάση είναι σχεδόν αυτοννόητο. Απορώ με τι θράσσος ξαναπερπάτησε ο Σέρβος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (07-09-13)
σιμουνιτς ε? ειχε παιξει σε μας επι σολιντ.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (07-09-13)
voskos_7 (08-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
sirkostas (08-09-13)
αν μπλεξεις με την "παραμυθα" τελειωσες...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Xαχαχαχα! Τι μαλακες ρε ειναι αυτοι, εδωσε πεναλντι ο διαιτητης και πηγαν να τον δειρουν.
Α και μη ξεχασω παιζει και σε ρολο πυροσβεστη ο Ντιογκος...
O κόρακας μόλις του την πέφτουν, αρχίζει τα black panther κόλπα με τη γροθιά υψωμένη! αχαχαχαχαχαχα... Ποιός νόμιζε ότι είναι, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ;;;;![]()
There is a Dude in town
Ρε Σπύρο, τη κόκκινη τη δίνει στη Πορτουχέσα κι όχι στους άλλους της Γκρέμιο που έχουν κερδίσει το πέναλτυ.
Απ' ότι μπορώ να καταλάβω, ο παίχτης της Πορτουχέσας διαμαρτύρεται γιατί η μπάλλα έχει στηθεί πιο μπροστά από τη βούλα. Πιθανώς κάτι να λέχθηκε κι ο αράπης απέβαλλε κάποιον κι οι άλλοι του τη πέφτουν.
Οι πιο γρήγοροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τη ΦΙΦΑ.
Μου κάνει πάντως εντύπωση που λείπει από τη 10άδα ο Μόουρα.
![]()
Rooney 30km/h??
Με την Aston Martin του?![]()
Γιατί δεν έχουν μέσα και τον Φέισα;;;![]()
There is a Dude in town
Είναι ο 11ος ταχύτερος και δε χώραγε στη 10άδα!
"Στα διάλα, με το κάθε ψώνιο, την τύχη μου μέσα..."
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
—John Lennon
captain-cook (19-09-13), Du3lisT (20-09-13), panahs7 (20-09-13)
Bookmarks