Και ομως ειναι αληθεια !!!!!!!
Βαγγελα ....τι να πω ......![]()
Πέφτωωωωωωωωωω ....από τα σύννεφα τόσυς οπαδούς ο Φετφα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
consigliere (02-09-13), sirkostas (02-09-13)
Τη γνώμη μου την έχω πει, δεν ήθελα να φύγει. Από τη στιγμή όμως που το θέλει ο ίδιος, η γνώμη μου περισεύει.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου και εύχομαι να μην επιστρέψεις όπως ο Νίνης.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Εμένα θα μου λείψει τον πηγαίνω πολύ σαν παίκτη ο μόνος που μπορεί να πάρει την θέση του Ιμπα αλλά από τον να τον φάει το "γαβροταλιμπανάτο" καλή του επιτυχία.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
since1971 (03-09-13)
Ο παίκτης είναι τεμπέλης όπως οι περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές. 23 χρονών είναι, δεν είναι ταλέντο, δεν είναι έτοιμος παίκτης άρα δεν κάνει για μας απ' τη στιγμή που δεν μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε. Ας πάει στην Ιταλία μπας και τον βελτιώσουν λίγο και κάνει μια σοβαρή καριέρα. Στον Ολυμπιακό πλέον εκτός από κανα δυο "ωωωωω" της εξέδρας, το γκολ στο Βελοντρόμ και τα 4 και κάτι εκατομμύρια που θα φέρει στην ομάδα, δεν θα έχω να τον θυμάμαι για τίποτα άλλο. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Κοντοπίδη.![]()
consigliere (02-09-13), Φαφλατάς (02-09-13), sirkostas (02-09-13)
δεν μπορω ακομα να το πιστεψω.παικτης με μηδαμινη προσφορα στο θρυλο μας
πωλειται αντι 4 εκ ευρω...και ο ιδιος θα παιρνει 500.000.απιστευτο.
βαγγελα respect...γεννανε και τα κοκορια σου....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Συγχαρητήρια και στο σύλλογο για αυτήν τη μεταγραφή αλλά και στον παίκτη .
Γιαννάκη αγόρι μου σου εύχομαι πραγματικά στη Τζένοα να γίνεις αυτός που πολλοί σε ονειρευτήκαμε , να 3 πλασιάσεις την αξία σου και να διαφημίσεις την Ελλάδα παντού .
Εδώ δεν θα τό εκανες ποτέ .
Υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσουν οι σούμες. Εσόδα-Εξοδα με άλλα λόγια τουλάχιστον από τις αγοραπωλησίες παικτών.Οποιος έχει τις σούμες να τις βάλει σε κάποιο άλλο thread. Ετσι για να λυθούν κάποιες απορίες. Καλό να πανηγυρίζουμε για τέτοια τεράστια deal αλλά καλό είναι να επενδύεται το μεγαλύτερο μέρος ξανά για την ενδυνάμωση του ρόστερ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τελικα ισχυει οτι ο ολυμπιακος θα κρατησει το 25% σε περιπτωση μεταπωλησης. Ρε τι λαχειο ηταν αυτο !
Πανο εγω δεν θα κρινω κατι που δεν εχω δει.
Ο Φετφατζιδης δεν εχει παιξει ουτε 1/10 μιας σαιζον.
Ο Μανιατης απ τη μερα που ηρθε παιζει βασηκος.
Δεν θα συγκρινω τους δυο δεν χωραει αλλωστε συγκριση, εχω καταλυξει πως ο ανθρωπος Μανιατης το ονομα) δεν ξερει μπαλα
απλα παιζει γιατι πρεπει να εχουμε και ελληνες στην ομαδα.
Θυμησου λιγο ποιοι αποκλεισαν τον ΠΑΟΚ αο το Τ.Λ.
Ενας, δυο 19χρονοι κατι 17ρηδες κλπ.
Οταν δλδ καποιοι μικροι παιζουν παιχνιδια απ τα οποια κρινεται ισως και το μελον μιας ομαδας,
εμεις λεμε να μην παιζει ο μικρος με τη Δοξα Δραμας η την Κερκυρα για να μην καει.
Ε λοιπον οι μεγαλες ομαδες λενε θα παιξει ο μικρος απ την αρχη στο ματς ζωης η θανατου για να ψηθει.
Η στην καλυτερη θα τους βαλουμε να παιξουν κι αν χτυπησουν κανα πεναλτι και μασουμε καμια 3αρα τους ξαποστελνουμε απο δω κι απο 'κει.
Πραγματικά πιστεύετε ότι θα διαπρέψει σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα στην ιταλία?
Εδώ το "φαινόμενο" είχε πάει και του κόψανε τη μπάλα για 2 χρόνια.
Δεν πρόκειται να παίξει εκεί πέρα,κρίμα γιατί εγώ πραγματικά τον πιστεύω αλλά Ιταλία?
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
Δεν έπαιξε στα 19 του βασικός, δεν έπαιξε στα 20...κι όλο περιμέναμε περιμέναμε περιμέναμε μέχρι που έπαιξε πολλά ματς βασικός επι Βαλβέρδε (βαριέμαι να ξαναψάχνω το ποστ μου με τα παιχνίδια και πόσα λεπτά έπαιξε στο καθένα) και δεν έδειξε τίποτα. Είτε τον κάψαμε εμείς είτε το έκανε μόνος του. Αν ήταν 17,18 ή 19 χρονών..άαντε και 20 θα ήμουν κι εγώ αντίθετος να τον δώσουμε. Τώρα είναι 23(!!) και δεν έχει προσφέρει το παραμικρό.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-09-13), sirkostas (02-09-13)
Η επανεπενδυση δεν σημαινει βεβαια πως εισαι υποχρεωμενος να δωσεις οσα πηρες. Οι μεταγραφες των κολοβο, μπουχαλακη, τζανακακη αποτελλουν επενδυση. Η αγορα του σερβου φορ το ιδιο.
Θα μου πεις τωρα πιο το οφελος να εχει συνεχως κερδη η ομαδα και να μην τα δινει για να παιρνει παιχτες; πιστευω καλο ειναι να υπαρχει ενα αποθεματικο. Οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερα για την ομαδα.
Απο την αλλη αν τα τσεπωνει ο βαγγελας, δεν με ενδιαφερει οσο φερνει παιχτες οπως ο βαις, ο σαβιολα κλπ..
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-09-13), sirkostas (02-09-13)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (02-09-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
από τη στιγμή που έφερε καλά λεφτά στην ομάδα αυτόματα η προσφορά του ήταν μεγάλη, έστω κι αν αυτή ήταν μόνο σε οικονομικό επίπεδο. μην ξεχνάμε ότι κατέχουμε ακόμα το 25% σε πιθανή μεταπωλητική αξία. πιστεύω ότι στη τζένοα χωρίς το άγχος του πρωταθλητισμού θα κάνει σοβαρή καριέρα.
τα μεγάλα του μειονεκτήματα είναι το σουτ και η δύναμη. το κύριο πλεονέκτημά του είναι ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ματς που παίζει ΠΑΝΤΑ θα βγάλει τουλάχιστον μια φάση για γκολ, προσόν που όσα χρόνια βλέπω την ομάδα μόνο ο καραπιάλης είχε. καλή τύχη του εύχομαι και είθε να μας βγάλει ασπροπρόσωπους.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-09-13)
Bookmarks