Εγώ ότι να 'ναι ή εσύ;
Δεν ήξερα ότι μιλάμε για σένα προσωπικά, νόμιζα μιλάμε για το... μέσο άνθρωπο. Εσένα ποιος σου είπε ότι είμαι μόνος σπίτι και βλέπω ότι γουστάρω; Καταλαβαίνω το "πρόβλημα" σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά εμένα προσωπικά δεν έχουν κανένα θέμα με τα κανάλια της NOVA. Ότι και να εννοείς, ταινίες, ελληνικά, ντοκιμαντέρ κτλ νομίζω τα ίδια με το ΟΤΕ-TV έχει. Εγώ σε πληροφορώ είχα Connx (και γενικά ΟΤΕNET για 10+ χρόνια) και έβαλα και OTE-ΤV και μάλιστα ήμουν "φανατικός" υποστηρικτής τους και απ' τους λίγους που δέχτηκε να δοκιμάσει το πιλοτικό τους συνδρομητικό. Τότε που δεν υπήρχε πιάτο και έβλεπες μπάλα streamάροντας! Και σου έριχνε μάλιστα και την ταχύτητα στο internet, οπότε μη μου λες για ποιότητες και προσιτές τιμές, τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Η κουβέντα έχει ξεφύγει κατά πολύ απ' τα όρια της συζήτησης που είχαμε χθες. Δεν υποχρεώνω κανέναν να στήσει 2-3 πράγματα για να βλέπει μπάλα. Συγκρίναμε NOVA και OTE-TV...τελεία. Αν εσένα η άποψή σου είναι πως καλύτερο είναι του ΟΤΕ μαγκιά σου, εμένα είναι το αντίθετο. Εσύ μπορεί να μην ψάχνεις link, οι περισσότεροι όμως που έχουν αντίθετη άποψη με τη δική μου αυτό κάνουν. Πρώτη τους κουβέντα τα μεγάλα πρωταθλήματα κι όταν φτάνει η ώρα για Ολυμπιακό αρχίζουν τα καντήλια στη NOVA. Καθίστε να δείτε τα μεγάλα πρωταθλήματα τότε κι αφήστε εμάς να βλέπουμε Ολυμπιακό και τα άλλα ματσάκια από ξένο stream. Σκασίλα μου, να στο πω έτσι στο φινάλε. Κάθομαι και ψάχνω σα το μαλάκα να βοηθήσω και στο τέλος θα τ' ακούσω κι από πάνω.
Καλημέρα...
Bookmarks