Σελίδα 13 από 41 ΠρώτηΠρώτη ... 3910111213141516172333 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 241 έως 260 από 812

Θέμα: SopCast/AceStream

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: SopCast TV

Οτι να ναι ρε Πανο..

Αλλα σου λεω αλλα καταλαβαινεις,μου λες την ευκολη λυση περι Hdmi,λες και περιμεναμε εσενα να μας το πεις,δεν καταλαβαινεις οτι στο σπιτι ΔΕΝ ειμαι μονος?
    Το λαπ τοπ θα το παρει και η γυναικα να δει τα δικα της την ωρα που θα βλεπω εγω τους αγωνες στην tv.

Καταλαβε οτι δεν λειτουργουν ολα τα σπιτια οπως τα φανταζεσαι εσυ,για αυτο και σου ειπα οι αναγκες ειναι διαφορετικες.

Και ποιος σου ειπε ρε Πανο οτι εγω την ωρα που παιζει ο Πλατανιας με τον Ολυμπιακο ψαχνω λινκ?Σε πληροφορο οτι εκεινη την στιγμη θα βλεπω ΑΛΛΟ αγωνα ξενου πρωτθαληματος
    εφοσον ΔΕΝ εχω νοβα!Εγω σε καφετερια να δω τον Ολυμπιακο?τρελαθηκες τελειως???Μονο αν υπαρχει η παρεα για τον χαβαλε αφου μεχρι τωρα ολα τα εντος τα εβλεπα ζωντανα
    και τα εκτος εδρας στον κολητο που μενει παραδιπλα και ΑΝ παιζει με κανα σοβαρο αντιπαλο.

Για αυτο παιχταρα μου αξιζει ο ΟΤΕ γιατι βλεπεις τα καλυτερα και σε τιμη πολυ καλη,ειδικα εγω
    που πριν μερικες εβδομαδες ανανεωσα το συμβολαιο μου για ακομα ενα χρονο και τωρα πληρωνω για ΟΤΕ full pack ΜΟΝΟ 10 ευρω το μηνα γιο 6 μηνες!

Καλημερα!

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.403 φορές σε 20.673 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ ότι να 'ναι ή εσύ;

Δεν ήξερα ότι μιλάμε για σένα προσωπικά, νόμιζα μιλάμε για το... μέσο άνθρωπο. Εσένα ποιος σου είπε ότι είμαι μόνος σπίτι και βλέπω ότι γουστάρω; Καταλαβαίνω το "πρόβλημα" σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά εμένα προσωπικά δεν έχουν κανένα θέμα με τα κανάλια της NOVA. Ότι και να εννοείς, ταινίες, ελληνικά, ντοκιμαντέρ κτλ νομίζω τα ίδια με το ΟΤΕ-TV έχει. Εγώ σε πληροφορώ είχα Connx (και γενικά ΟΤΕNET για 10+ χρόνια) και έβαλα και OTE-ΤV και μάλιστα ήμουν "φανατικός" υποστηρικτής τους και απ' τους λίγους που δέχτηκε να δοκιμάσει το πιλοτικό τους συνδρομητικό. Τότε που δεν υπήρχε πιάτο και έβλεπες μπάλα streamάροντας! Και σου έριχνε μάλιστα και την ταχύτητα στο internet, οπότε μη μου λες για ποιότητες και προσιτές τιμές, τα ξέρω από πρώτο χέρι.

Η κουβέντα έχει ξεφύγει κατά πολύ απ' τα όρια της συζήτησης που είχαμε χθες. Δεν υποχρεώνω κανέναν να στήσει 2-3 πράγματα για να βλέπει μπάλα. Συγκρίναμε NOVA και OTE-TV...τελεία. Αν εσένα η άποψή σου είναι πως καλύτερο είναι του ΟΤΕ μαγκιά σου, εμένα είναι το αντίθετο. Εσύ μπορεί να μην ψάχνεις link, οι περισσότεροι όμως που έχουν αντίθετη άποψη με τη δική μου αυτό κάνουν. Πρώτη τους κουβέντα τα μεγάλα πρωταθλήματα κι όταν φτάνει η ώρα για Ολυμπιακό αρχίζουν τα καντήλια στη NOVA. Καθίστε να δείτε τα μεγάλα πρωταθλήματα τότε κι αφήστε εμάς να βλέπουμε Ολυμπιακό και τα άλλα ματσάκια από ξένο stream. Σκασίλα μου, να στο πω έτσι στο φινάλε. Κάθομαι και ψάχνω σα το μαλάκα να βοηθήσω και στο τέλος θα τ' ακούσω κι από πάνω.

Καλημέρα...

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ότι να 'ναι ή εσύ;

Δεν ήξερα ότι μιλάμε για σένα προσωπικά, νόμιζα μιλάμε για το... μέσο άνθρωπο. Εσένα ποιος σου είπε ότι είμαι μόνος σπίτι και βλέπω ότι γουστάρω; Καταλαβαίνω το "πρόβλημα" σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά εμένα προσωπικά δεν έχουν κανένα θέμα με τα κανάλια της NOVA. Ότι και να εννοείς, ταινίες, ελληνικά, ντοκιμαντέρ κτλ νομίζω τα ίδια με το ΟΤΕ-TV έχει. Εγώ σε πληροφορώ είχα Connx και έβαλα και OTE-ΤV και μάλιστα ήμουν "φανατικός" υποστηρικτής τους και απ' τους λίγους που δέχτηκε να δοκιμάσει το πιλοτικό τους συνδρομητικό. Τότε που δεν υπήρχε πιάτο και έβλεπες μπάλα streamάροντας! Και σου έριχνε μάλιστα και την ταχύτητα στο internet, οπότε μη μου λες για ποιότητες και προσιτές τιμές, τα ξέρω από πρώτο χέρι.

Η κουβέντα έχει ξεφύγει κατά πολύ απ' τα όρια της συζήτησης που είχαμε χθες. Δεν υποχρεώνω κανέναν να στήσει 2-3 πράγματα για να βλέπει μπάλα. Συγκρίναμε NOVA και OTE-TV...τελεία. Αν εσένα η άποψή σου είναι πως καλύτερο είναι του ΟΤΕ μαγκιά σου, εμένα είναι το αντίθετο. Εσύ μπορεί να μην ψάχνεις link, οι περισσότεροι όμως που έχουν αντίθετη άποψη με τη δική μου αυτό κάνουν. Πρώτη τους κουβέντα τα μεγάλα πρωταθλήματα κι όταν φτάνει η ώρα για Ολυμπιακό αρχίζουν τα καντήλια στη NOVA. Καθίστε να δείτε τα μεγάλα πρωταθλήματα τότε κι αφήστε εμάς να βλέπουμε Ολυμπιακό και τα άλλα ματσάκια από ξένο stream. Σκασίλα μου, να στο πω έτσι στο φινάλε. Κάθομαι και ψάχνω σα το μαλάκα να βοηθήσω και στο τέλος θα τ' ακούσω κι από πάνω.

Καλημέρα...

ΝΙΑΟΥ ρε Γατακι ΝΙΑΟΥ...

Μη το περνεις στραβα,καλα κανεις και βοηθας και ευχαριστουμε,το θεμα ειναι οτι εγω εκανα επιλογη του ΟΤΕ με βαση το πακετο,τα λεφτα που δινω και τι μου προσφερει.
    Δεν ειμαι απο τους τυπους που καιγομαι να δω Καλονη-Ολυμπιακος,οταν την ιδια στιγμη θα παιζει Τσελσι-Εβερτον,ασε που τα εκτος του ολυμπιακου με μικρες ομαδες
    ειναι ωρες νωρις το απογευμα που θα με βρισκει η σε κουνιες με την μικρη η γενικα εκτος σπιτιου.Τα παιχνιδια που θα ασχοληθω ειναι λιγα απο ελλαδα και μιλαω μονο για Ολυμπιακο.

Οτα μεγαλωσεις και κανεις οικογενεια ελα να μου πεις Γατακι τι θα κανεις τοτε,μεχρι τοτε ομως ΝΙΑΟΥ ρε ΝΙΑΟΥ....

Υγ.Τωρα και με πρεμιερ λιγκ στον ΟΤΕ δεν θα προλαβαινουμε τι θα δουμε.

Thanks
    20.141
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Blitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη το περνεις στραβα,καλα κανεις και βοηθας και ευχαριστουμε
    Μη μ' ευχαριστείτε πολύ όμως, μη το πάρω πάνω μου!

Σε καταλαβαίνω εσένα πως το λες και γιατί έβαλες ΟΤΕ και σου ξαναλέω μαγκιά σου. Φαίνεται ότι ξέρεις τι ζητάς να δεις. Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Οπότε τσακωνόμαστε πάνω σε θέματα υποκειμενικά. Ούτε υπάλληλος της NOVA είμαι, ρώτησε ο Ηλίας τη γνώμη μας τι να επιλέξει και του τόνισα πολλές φορές αν πας να δεις, ανάλογα τι ζητάς να βλέπεις του λέω.

ΥΓ. Κι εγώ θα δω PremierLeague δε ζηλεύω. Κάτσε να μην αρχίσω και σου ποστάρω εδώ εικόνα από SkySports με αγγλική περιγραφή, να δούμε ποιος θα ζηλέψει μετά. Εσύ άκου τον Παλομπαρίνι!

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Αν ο Ηλιας και ο καθε Ηλιας καιγεται να βλεπει Ολυμπιακο τοτε η Νοβα ειναι μονοδρομος,εγω εσυ και ο απεναντι δεν ειναι το ιδιο.
    Ο Οτε ξεπερασε της 180.οοο συνδρομητες σε 1,5 χρονο παρουσιας{μιλαω για ΟΤΕ ΤV}πραγμα που δειχνει οτι ο ελληνα διψαει για ξενο ποδοσφαιρο.

Αυτο που λες και σου λεω ειναι,οπως βολευεται ο καθενας μας απο κει και περα πολυ καλο το sopcast ειδικα για αυτους που εχουν την ανεση να ασχοληθουν.

Η Πρεμιερ με Αγγλικη περιγραφη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει καυως οι δημοσιγραφοι εκτος την περιγραφη το ζουν αρκετα.,εμεις εχουμε Παλομπαρινι...

Αντε με κουρασες τωρα...Νιαου!

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή SopCast TV

Δεν θέλω ουτε νοβα ουτε ΟΤΕ,θέλω να βλεπω μπαλιτσα τσάμπα,οπότε Πανο συνέχισε να βάζεις λινκ κι ας εχουν και κινέζικη περιγραφή.
    Πέρσι ειδα ενα σωρο αγώνες Ισπανικου πρωταθλήματος με σοπκαστ,σιγα να μην παω να πληρώσω ΟΤΕ.
    Φέτος και αγγλικά ματσακια και Τσάμπιονς λιγκ απο κει θα βλεπω.
    Μου τρέχουν τα λεφτά να αγοράζω συνδρομές,βρε ουστ απο κει...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sabar77 για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-08-13), patrickdrd (29-08-13)

Thanks
    20.141
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλω ουτε νοβα ουτε ΟΤΕ,θέλω να βλεπω μπαλιτσα τσάμπα,οπότε Πανο συνέχισε να βάζεις λινκ κι ας εχουν και κινέζικη περιγραφή.
    Πέρσι ειδα ενα σωρο αγώνες Ισπανικου πρωταθλήματος με σοπκαστ,σιγα να μην παω να πληρώσω ΟΤΕ.
    Φέτος και αγγλικά ματσακια και Τσάμπιονς λιγκ απο κει θα βλεπω.
    Μου τρέχουν τα λεφτά να αγοράζω συνδρομές,βρε ουστ απο κει...

Να γράφετε ποιο παιχνίδι θέλετε για να μην βάζω και κάποια που δε τα βλέπει κανείς.

Οι 2 σελίδες που έχω (όταν δε θα με πετυχαίνετε μέσα) είναι:
    • [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (έχει links αποκλειστικά για SopCast)
    • [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (στο Filter του αγώνα βάζετε SopCast)

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (12-08-13)

Το avatar του χρήστη Derr7

Περιοχή
    Aigio
    Thanks
    84
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 84 φορές σε 58 μηνύματα
    Ignore User

Πολλά thanks στον zoupan για το sopcast. Παιζει τελεια, δεν κολλαει! Δεν το ειχα καν υποψιν μου εν τω μεταξυ
    Σοσο-Λυων τώρα για την 2η αγωνιστικη της Ligue 1

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (17-08-13)

Thanks
    20.141
    Ignore User

16/08/13 - Ligue 1 - 21:30 - Sochaux vs Lyon - 1:3

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 17-08-13 στις 00:42

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Τι γκολαρα εβαλε ο Μπενζια..

Τα βλεπεις Φετφατζιδη τι κανουν οι συνομηλικοι σου στην Ευρωπη?

Περιοχή
    Aigio
    Thanks
    84
    Ignore User

Μεγάλη παιχτούρα είναι και ο Λακαζέτ...

Το avatar του χρήστη manu7

Thanks
    23
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 56 φορές σε 30 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απ: SopCast TV

Χωρίς να δώσει πολλά λεφτά φαίνεται ότι η Λυών έχει φτιάξει καλή ομαδουλα. Λέτε να χτυπήσει τους νεοπλουτους παρι και μονακο;

Περιοχή
    Aigio
    Thanks
    84
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Απ: SopCast TV

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από manu7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρίς να δώσει πολλά λεφτά φαίνεται ότι η Λυών έχει φτιάξει καλή ομαδουλα. Λέτε να χτυπήσει τους νεοπλουτους παρι και μονακο;
    Θελω να δω και την Μονακό πριν πω...Πάντως το βλέπω δύσκολο να πάρει το πρωτάθλημα από την 1η χρονιά παρά τα ψώνια του Ριμπολόβλεβ. Οχι απίθανο, αλλα δύσκολο. Πιθανότερο το back to back της Παρί

Thanks
    20.141
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Derr7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλά thanks στον zoupan για το sopcast. Παιζει τελεια, δεν κολλαει! Δεν το ειχα καν υποψιν μου εν τω μεταξυ
    Έχεις βάλει και VLC; Παίρνεις πιο σταθερή εικόνα αν το στέλνεις εκεί το stream και μπορείς να ρυθμίσεις
    και χρώματα/φωτεινότητα κτλ για καλύτερα αποτελέσματα. Έχω οδηγίες στην 1η σελίδα posts #3, #14 και #15.

Περιοχή
    Aigio
    Thanks
    84
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις βάλει και VLC; Παίρνεις πιο σταθερή εικόνα αν το στέλνεις εκεί το stream και μπορείς να ρυθμίσεις
    και χρώματα/φωτεινότητα κτλ για καλύτερα αποτελέσματα. Έχω οδηγίες στην 1η σελίδα posts #3, #14 και #15.
    Nαι το είχα από πριν το vlc

Thanks
    20.141
    Ignore User

Σημερινά ματσάκια...

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Thanks
    20.141
    Ignore User

17/08/13 - Premier League - 14:45 - Liverpool vs Stoke - 1:0

Δείγμα από AceStream:

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (17-08-13)

Thanks
    20.141
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: SopCast/AceStream

Έχω βρει hd links από αγγλικό κανάλι (BT Sport και στη συνέχεια θα βρίσκουμε κι από SkySports) αλλά παίζουν με άλλο πρόγραμμα (AceStream) και όχι SopCast. Οπότε... here you are.

Οδηγός εγκατάστασης AceStream Player:

1. Πηγαίνουμε στη σελίδα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και κατεβάζουμε το αρχείο (φωτό 1).

Φωτό 1:

2. Αφού κατέβει, κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε Εκτέλεση ως διαχειριστής (Run as administrator). Επιλέγουμε I Accept και πατάμε Next. Στην επόμενη σελίδα απο-επιλέγουμε τα Discs Playback, Start When Windows Starts και Entertaining videos (φώτο 2) και πατάμε Next. Διαλέγουμε το δίσκο που θέλουμε να γίνει η εγκατάσταση (πχ C: ) και πατάμε Install.

Φωτό 2:

3. Για να παίξει ένα link κατεβάζουμε ένα μικρού μεγέθους αρχείο (ή φορτώνεται αυτόματα απ' τον browser που έχουμε) και καθώς θα ξεκινά το Buffering... (φωτό 3) πατάμε το Pause για 1-2 λεπτά μέχρι να γεμίσει ικανοποιητικά η κίτρινη μπάρα (φωτό 3) και να μην lagάρει η σύνδεσή μας. ΔΕΝ το αφήνουμε να παίξει αμέσως, καθώς o Ace Player δεν "καθυστερεί" την αναπαραγωγή όπως κάνει το SopCast μέχρι να έχουμε ικανοποιητικό Buffering.

Φωτό 3:

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

alexakos77 (18-08-13)

Thanks
    20.141
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: SopCast/AceStream

17/08/13 - Bundesliga - 16:30 - Eintracht 0:1 Bayern
    17/08/13 - Bundesliga - 16:30 - Stuttgart 0:1 Leverkusen
    17/08/13 - Bundesliga - 16:30 - Wolfsburg 4:0 Schalke