Eleni7 (30-01-13)
βειντρα θεε, ο βαζελος σου χρωσταγε ματσακια τα λεφτα,
πως θα 'θελα να γινεις συνθημα στο πεταλο της θυρας της εφτα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έκανα το λάθος να φύγω απ' τον ΟΤΕ γιατί η Forthnet έχει το NOVA και μου δίνουν 20% έκπτωση για πάντα.
Και από τις 11/01 που ήταν να γίνει η μεταφορά, ο ΟΤΕ τον παίζει και με τα 2 χέρια και δεν έχω τηλέφωνο.
Μου έχει δώσει προσωρινά η Forthnet μια 2άρα γραμμή που σέρνεται, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα...
Βύντρα ψυχάρα Ολυμπιακάρα
εμεις θα σου την γλυψουμε την τρυφερή παπάρα
την τσεπη τη γεμάτη από λεφτά του Μαρινάκη
θα ράψουμε μην πέσει και κανένα ευρουδάκι
Για σε θα τραγουδάμε είσαι ο θρύλος ο Θεός μας
για σένανε θα κάνουμε οτι πει ο πρόεδρος μας
καλύτερος απ' όλους είναι ο πρόεδρος Χοντράλες
και τον Ζαρντίμ θα βλέπουμε Μουρίνιο και σερ Άλεξ
Θα κλαίμε μ' αναφυλλητά όταν αυτός θα φύγει
μα ο πρόεδρος μες τη χαρά το δάκρυ μας το πνίγει
μας φέρνει εσένα το Θεό πανέμορφε Λουκά
και το σκατό του γλύφουμε κι εμείς μπουκιά-μπουκιά
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (30-01-13)
Γιατί έφυγες από τον ΟΤΕ ωρέ; Με τους άλλους θα σου σπάσουν τα νεύρα.....αν και οι τεχνικοί του ΟΤΕ έχουν θέμα γενικώς...
Δεν θα βρεις άκρη...Πάρε τηλέφωνο και πες ότι είσαι μητέρα με παιδί και τους καθιστάς υπεύθυνους που λείπεις και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με το παιδί σου...
Εγώ αυτό έκανα όταν έπρεπε να έρθουν να μεταφέρουν τη γραμμή....![]()
Γιατί με ξαναρωτάς, τι δεν κατάΛαβες; Τιιι δεν κατάΛαβες;;
Είπα γιατί έφυγα, γιατί τηλέφωνα, internet και NOVA θα μου βγαίνουν 30-40 ευρώ το μήνα λιγότερο πλέον.
Και μάλιστα θα βάλω και VDSL γραμμή, 50Mbps. Όσο για τη Forthnet πήρα συστάσεις απ' τον Κοσμά πριν προχωρήσω...
Για να ζωντανέψουμε και το θέμα...
Dortmund vs Bayern M.
1-0 προηγείται ήδη η Ντόρτμουντ στο Γερμανικό Σούπερ Καπ κι έχει κι ένα ακυρωθέν για οριακό οφ-σάιντ, σε μόλις 10 λεπτά...
Live ΕΔΩ από EuroSport 2 (SD) - Δυστυχώς δεν υπάρχει HD προς το παρόν...
nbqgr (27-07-13)
Δύσκολες μέρες για τον Πέπε στο Μόναχο, αυτοί οι μουρλοί δεν έχουν τάκα-τάκα όλο βουρ για γκόλ είναι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
German Super Cup:
Dortmund vs Bayern M.
HD ΕΔΩ και FULL HD ΕΔΩ !!
Φιλικά:
Milan vs Valencia
SD ΕΔΩ
PSG vs Real Madrid
HD ΕΔΩ
Λίγο έβαλα να δω το Παρί-Ρεάλ κι ο φούστης ο Άραβας δεν παλεύεται στην περιγραφή.![]()
ποσο ειναι?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άρχισε ο επαναληπτικός της Μπαουγκάρας... ΕΔΩ
Bookmarks