Για να σας δω, βγάλτε το πηγαίο ταλέντο από μέσα σας και σχεδιάστε την εμφάνιση των κυπελλούχων Ευρώπης για το νέο έτος.
Ξεκινάω εγώ με τη μοναδική, αλλουνού πρόταση:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Για να σας δω, βγάλτε το πηγαίο ταλέντο από μέσα σας και σχεδιάστε την εμφάνιση των κυπελλούχων Ευρώπης για το νέο έτος.
Ξεκινάω εγώ με τη μοναδική, αλλουνού πρόταση:
Κάτσε ρε φίλε αυτή κάνει μόνο στον Ποντένσε.Οι υπόλοιποι τι θα φοράνε;Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από differance [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν ξέρω, πείτε εσείς :s6vhaha:
sold out μεχρι στιγμης οτι υπαρχει για την φετινη και του αναστο.:s6vhaha:
Εμενα θα μου άρεσε να είναι ψιλό ρετρό (γιακά δλδ) και απλή. Αμα δω πάνω πάλι χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες θα ξενερώσω. Ευτυχώς τα κορδόνια και τις μαλακιες αυτές που ονειρεύονται διάφοροι τις έχει απαγορεύσει η ΟΥΕΦΑ. (Έτσι είπε ο Βερβελες δεν ξέρω αν ισχύει).
Λογικά θα την παρουσιάσουν σύντομα έτσι; Πέρσι μέσα Ιουνίου δεν είχε γίνει η παρουσίαση;
και αυτό αν μας έφτιαχναν, όπου μαύρο βάλε κόκκινο, δεν θα με χάλαγε καθόλου.
Το λογότυπό τους, το μεγάλωσαν πολύ... Οι ρίγες στο σορτσάκι, δεν πιστεύω να είναι στο ένα μπατζάκι...
Δεν έχει καθόλου ρίγες το σορτσάκι, παίζει να έχει ακουμπήσει καμία πετσετα ο φίλος.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Αντίντας, πιστεύω θα βγάλει κάποια με βάση τα σχέδια που ήδη υπάρχουν στο συρτάρι της. Όποια και αν είναι, θα αγοραστεί.
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην σύγχρονη αισθητική - ανεξαρτήτου brand.
Θελω για τα εκτος εδρας σαν και αυτη την μπλε σκουρα με κοκκινο που ειχαμε στο παιχνιδι "και φευγει ο ζιοβανι και δεν ειναι οφσαιντ" με τη Λα κορουνια.
Θα βάλουν λέει αστέρι για το ευρωπαϊκό. Τραγικό. Τόσες ομάδες παίρνουν τίτλο και δε βάζουν. Ξεφτίλα είναι.
Ρε, τώρα δεν το λέγαμε; Το βάλαν ήδη ρε...
Και σας φαίνεται λογικό; Αυτό ρωτάω. Το ξέρω ότι έχει ειπωθεί ήδηΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Από όσα γράψαμε, είδες κανέναν να συμφωνεί;;;
Που είναι το κακό; Τι λέτε τώρα; Υπάρχει και το μάρκετινγκ. Η ομάδα, με διαφορετικό σήμα και το έμβλημα του Κόνφερενς στο μπράτσο, θα πουλήσει αμέτρητες φανέλες, ίσως και πάνω από 1 εκατομμύριο. Είναι λεφτά μάγκες, όχι αστεία.
Εμένα μ αρέσει. Είναι διαφορετικό και θα το πάρω. ΕΛΠΙΖΩ να είναι ωραία η φανέλα, να θυμίζει κάτι από παλιά.
Πόσα αστέρια έχουν η Ρεάλ, η Μίλαν και η Λίβερπουλ; Δεν έχουν μάρκετινγκ αυτοί ρε Στάθη;
Αν πάρουμε το Γιουρόπα, τί αστέρι θα βάλουμε; Αν καπάκια έρθει και ένα Τσάμπιονς Λιγκ;
Θα έχουμε ένα από το καθένα και 4-5 διαφορετικά για τις συμπληρωμένες δεκάδες;;;
Το σήμα του συλλόγου - το έμβλημα, είναι ένα και δεν αλλάζει με βάση τους τίτλους, όποιοι και αν είναι αυτοί. Οι τίτλοι έρχονται επειδή είναι ο σύλλογος αυτός που ήταν, πριν έρθουν.
Δεν έχει αστέρι η Μίλαν; Ο καθένας, το βάζει για διαφορετικό λόγο. Άλλος βάζει για Μουντιάλ, άλλος για Ευρωπαϊκά, άλλος για εγχώρια. Που είναι το κακό δεν καταλαβαίνω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι καν κακόγουστο.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Επίσης η Ρεάλ, η Μίλαν και η Λίβερπουλ, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες με μας, για να κάνουν πωλήσεις. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Εμενα θα μου άρεσε αν δεν είχαμε πριν αστερια για τα πρωταθληματα να μπει ένα μεγάλο ξερωγω για το ευρωπαϊκό. But that’s just me. Τώρα δεν γίνεται ούτε να βγάλεις αυτά των πρωταθλημάτων ούτε να μην βάλεις τίποτα για ευρωπαϊκό τρόπαιο και να κρατησεις αυτά για τους εγχώριους τίτλους. Όποτε μάλλον βρήκαν τη σωστή λυση; Απλά στο τέλος μην είναι λίγος έφηβος στα αστερια μας. Απ την εικαστική πλευρά το λέω και μόνο.
Καλα ας πάρουμε τσαμπιονς λίγκ και θα βρούμε τι θα βάλουμεΠαράθεση:
Πάντως κάποιος είχε βάλει την επόμενη του τελικού εδώ μέσα σήμα με 5ο αστέρι. Σχεδόν ίδιο. Με μόνη διαφορά το είχε ασημί
Εγώ ήθελα αντί για αστέρια το τουμπελέκι του κόνφερενς στον κώλο ενός δικέφαλου αητού.
αστερια εχει και η μιλαν και η γιουβεντους και αλλες μεγαλες ομαδες. δεν εμφανιζονται παντα οταν τα γκουγκλαρεις.
εχουν και τα εμβληματα σκετα.
εμενα μου αρεσουν. απο την στιγμη που εχουμε 4 για τα πρωταθληματα σωστο να βαλουν και για το ευρωπαικο.
Κοιταξτε ειναι και λιγο γραφικο το "δεν εγινα ολυμπιακος/αεκ/παο για του τιτλους".αυτο μου το λενε αεκτζηδες τωρα με το κονφερενς.
προφανως γαβροι δεν γιναμε για τους τιτλους αλλα οταν παιρνεις πολλους και σημαντικους δεν ειναι κακο να αποτυπωνεται στο εμβλημα σου.
και εν πασει περιπτωση δεν το βρισκω καθολου ενοχλητικο κατι τετοιο. και πολυ στεκομαστε.
Εγώ το έφτιαξα. Μου έκλεψαν το logo ρε!!ppnxoxoΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ζήτα τους το logo, ή κάνε τους μήνυση για logoκλοπή...Έχει ένα αστέρι για την συμπληρωμένη δεκάδα - για πρωταθλητριών δεν έχει κανείς. Ειδικά για κύπελλο ΟΥΕΦΑ, μόνο εμείς θα έχουμε σε όλη την γη και την ιστορία...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Επιπλέον, ας μην συγκρίνουμε καλύτερα τις αγορές στις οποίες απευθύνονται οι άλλοι και αυτή στην οποία απευθυνόμαστε εμείς.
Ο αιώνιος αντίπαλος σου, έχει αστέρι στη φανέλα για τη συμμετοχή σε τελικό.Παράθεση:
Το έκανε επειδή ένιωθε ότι δεν μου έδινε αρκετές αιτίες για να τον δουλεύω...
Ξέχωρα ότι τέτοιες αναφορές κάνουν και το δικό μας εγχείρημα να μοιάζει λίγο παραπάνω για τα πανηγύρια...
Εγώ θεωρώ πολύ λογικό, να τους δείχνεις ΣΥΝΕΧΩΣ, το πρώτο ευρωπαϊκό. Να σε βάζουν στις φωτογραφίες για τους αγώνες και να το βλέπουν οι οπαδοί τους, κάθε φορά που ασχολούνται μαζί σου επίσημα. Επική κίνηση.
η μαρσειγ εχει ενα αστερι στο σημα της για το τσαμπιονς λιγκ που πηρε το 1993 και σιγουρα αμα ψαξουμε ομαδες που πηραν 1 η 2 φορες ευρωπαικο τιτλο να εχουν και αυτες καποιο διακριτικο.Παράθεση:
αστερι για συμμετοχη σε τελικο ειναι για γελια ναι.
για κατακτηση ευρωπαικου οχι. ποσο μαλλον οταν ειναι το πρωτο σε ελληνικο συλλογικο επιπεδο.
Θα σου πω μία μικρή ιστορία της οποίας η σύνοψη μέχρι τώρα μας οδηγεί εδώ:
Αυτοί αγοράσαν μία παρουσία σε τελικό γιατί ήξεραν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναφτάσουν. Οι κωμικοί μετέπειτα αποκλεισμοί σε ζευγάρια παιχνιδιών στα οποία είχανε πάντα προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα και κατά περιπτώσεις, μάλιστα και στην εξέλιξη του δεύτερου, είναι και η απόδειξη για αυτό που σου λέω, αλλά και η αιτία για το περιβόητο αστέρι...
Εμένα, οι φιλοδοξίες μου, δεν θα σταμάταγαν στο Κόνφερενς Λιγκ, ώστε να τρέξω να το βάλω και αναφορά δίπλα στο σήμα - άσε και κάτι να κυνηγάμε και μην κοιτάς τί σκέφτονται οι δίπλα σου, όταν θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και να σε κυνηγάνε και όχι να παλεύεις στο βούρκο μαζί τους, χάνοντας πολύ καλύτερες εμπειρίες.
Η αναφορά στη Μαρσέιγ, αν ξαναδιαβάσετε το πάνω, θα καταλάβετε ότι είναι η ιστορία του βάζελου αλλιώς. Αλλά αυτοί τουλάχιστον πήραν και το μεγάλο το κιούπι - να απαντάτε σε όλη την επιχειρηματολογία...
Παράθεση:
καλα το οτι βαζεις αστερι για το Κονφερενς δεν σημαινει οτι σταματανε εκει οι φιλοδοξιες σου και δεν θα κυνηγησεις αλλη διάκριση. Αλιμονο ρε παιδια.
πολυ σημασια του εχουμε δωσει. ενα συμβολικο γραφιστικο ειναι.τιποτα άλλο
17 Αυγούστου είναι το επόμενο παιχνίδι, μπάσκετ δεν βλέπω και ο πιλότος πέταξε - δεν θα μου πεις εσύ τί θα κάνω για να κρατήσω ζωντανό το φόρουμ...
Και πρέπει να λύσουμε κάποια ζητήματα εδώ μέσα: Ποιός παίρνει τα σχέδια του Πάνου και κάνει τον γκουρού του Μάρκετινγκ στην ΠΑΕ και τα ρεπορτάζ από τον τελευταιοβαρόνο για τις μεταγραφές και από εμένα για τα αποδυτήρια και κάνει το δημοσιογράφο;;;
Να τροφή: Εσκασε ειδηση οτι ο Θειος ψαχνει αριστεροποδαρο εξτρεμ μεταγραφή. τι εχεις να πεις;
Πόσα αστέρια έχει η ομάδα του στόχου στη φανέλα της;;;
Και σε δύο ημιτελικούς!!!!! Τραγικοί.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ναι - ήταν και άλλα δύο: Βέβαια, μου το θύμισε η Αθλητική Διαπλοκή ότι με αυτή τη φανέλα, μία φορά παίξανε.
Τίμιο logoπαίγνιο.Παράθεση:
Νομίζω ότι μόνο ο panahs θα με καταλάβει αλλά αν πάρουμε 50 πρωταθληματα πως θα γίνει; 3 Αστέρα απ τη μια μεριά και 2 απ την άλλη; Και το μεγάλο στη μέση; Πως θα έχει συμμετρία; Θα χάσω τον ύπνο μου γαμώ τους ψυχαναγκασμους μου.
Νόμιζα ότι μόνο σε φιλικά το είχαν βάλει. Γιατί έπεσε τρελό κράξιμο.Παράθεση:
Ευκολάκι. :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Αν κι εγώ λέω να μηδενίσουμε και να αρχίσουμε απ' την αρχή. :s6vhaha:
Μαλακίες, επιμένω το τουμπελέκι έπρεπε να βάλουν αντί για αστέρι.
Logo της ημέρας, δεν έχω έμπνευση για κάτι καλύτερο...Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Δεν θα ήταν άσχημο. :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drizzt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Γραφίστα της ΠΑΕ, ορίστε ωραίες ιδέες ρε μαλάκα. Βιάστηκες.
Χάλι μαύροΠαράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panahs7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Κάθε μέρα ρε φίλε, τις ίδιες μαλακίες μας λέει στο φεισμπουκ.Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paneas [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Όχι ρε φίλε, πώς μπορώ να το ξεδώ;Παράθεση:
γαμησε τα αδερφε ηδη με εχει πιασει το ocd που το σκεφτομαι αυτοppnxoxoΠαράθεση:
Θα έχουμε πάρει δεύτερο ευρωπαϊκό μέχρι τότε ρε.Παράθεση:
Ρε μλκ με ποιο πρόγραμμα τα φτιάχνεις αυτά;Παράθεση:
Δεν έχετε photoshop στο χωριό σας; :s6vhaha:Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από flessanto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]