-
Απάντηση: Φανέλα κυπελλούχου Ευρώπης 2024-2025
Όπως τα λέγαμε, είναι το template της Νιούκαστλ και όπου μαύρο έχει κόκκινο, δεν ήθελε πολύ μυαλό με λευκή την 2η. Τα βασικά έκαναν. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι, δεν μου αρέσουν ούτε οι ελάχιστες ρίγες, το ιδανικό είναι ενδιάμεσα. Αλλά συνολικά είναι συμπαθητικές φέτος, οπότε προσπερνώ χωρίς κράξιμο, γιατί περίμενα πολύ χειρότερα.
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Πώς γίνεται ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού να έχει ονλάιν κατάστημα σαν να το έχει στήσει χομπίστας μονος του μια δεκαετία πίσω; Δεν βλέπεται το "red store". Με τρελαίνουν κάτι τέτοια. Ζητήστε από το ChatGPT να σας γράψει κώδικα για το σάιτ αν είναι, καλύτερο θα είναι από αυτό το πράγμα.
-
Παράθεση:
Πώς γίνεται ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού να έχει ονλάιν κατάστημα σαν να το έχει στήσει χομπίστας μονος του μια δεκαετία πίσω; Δεν βλέπεται το "red store". Με τρελαίνουν κάτι τέτοια. Ζητήστε από το ChatGPT να σας γράψει κώδικα για το σάιτ αν είναι, καλύτερο θα είναι από αυτό το πράγμα.
Πραγματικά σάπιο το σάιτ.
-
Παράθεση:
Είναι boomers ρε οι άνθρωποι, δεν βλέπεις τι κάνουν και σε όλα τα υπόλοιπα; Είναι against aesthetic. Εδώ έχουν παρουσιάσει επετειακό σήμα "σεμεδάκι της γιαγιάς", στο store θα κολλήσουμε;
-
Παράθεση:
Είναι boomers ρε οι άνθρωποι, δεν βλέπεις τι κάνουν και σε όλα τα υπόλοιπα; Είναι against aesthetic. Εδώ έχουν παρουσιάσει επετειακό σήμα "σεμεδάκι της γιαγιάς", στο store θα κολλήσουμε;
Όντως, ότι έχει να κάνει με το brand γενικά είναι ανέμπνευστο, πρόχειρο, μέχρι και κιτς. Άλλο παράδειγμα οι παρουσιάσεις παικτών. Με μια μικρή ομάδα 3-4 ατόμων και πενταροδεκάρες για μπάτζετ μπορείς να κάνεις θαύματα σήμερα αν υπάρχει γνώση νέων τεχνολογιών και ψηφιακού μάρκετινγκ.
-
Παράθεση:
Όντως, ότι έχει να κάνει με το brand γενικά είναι ανέμπνευστο, πρόχειρο, μέχρι και κιτς. Άλλο παράδειγμα οι παρουσιάσεις παικτών. Με μια μικρή ομάδα 3-4 ατόμων και πενταροδεκάρες για μπάτζετ μπορείς να κάνεις θαύματα σήμερα αν υπάρχει γνώση νέων τεχνολογιών και ψηφιακού μάρκετινγκ.
Εγώ πιστεύω ότι τα ξέρουν, αλλά δεν τα θέλουν, τα σνομπάρουν.
-
Για Ολυμπιακό μιλάμε: Αυτά είναι αδερφίστικα πράγματα και ασχολούνται οι φλώροι και οι ντιντήδες...
-
Όμορφα θα ταιριάζει πάνω στον Λιονέλ...
-
Μου άρεσε πολύ η φανέλα. Θα πάρω μια με τον χεσε στον Γιο μου.
-
Ρε συ Πανέα ρίξε κι εσύ ένα μάτι εδώ να πεις γνώμη. Είναι παραμορφωμένη η ρίγα (σαν "φουσκωμένη") και όχι ίσια, ή είναι ιδέα μου; Το ίδιο φαίνεται και στο κάδρο στο βίντεο της παρουσίασης.
-
Νομιζω οτι φαινεται να κανει κουρμπα αριστερα και δεξια προς τα μεσα επειδη διαγραφει τα φουσκωμενα pectorals του Ροντι
-
Παράθεση:
Ρε συ Πανέα ρίξε κι εσύ ένα μάτι εδώ να πεις γνώμη. Είναι παραμορφωμένη η ρίγα (σαν "φουσκωμένη") και όχι ίσια, ή είναι ιδέα μου; Το ίδιο φαίνεται και στο κάδρο στο βίντεο της παρουσίασης.
Είμαστε το ίδιο ανώμαλοι. Κι εγώ αυτό πρόσεξα αλλά μπήκα και είδα φωτό από τους υπόλοιπους παίχτες. Ετυχε και φαίνεται έτσι στου Ροντινέι.
Στο Βέλντε πχ φαίνεται νορμαλ.
Εγώ μια άλλη φωτό είδα και απόρησα, γιατί το λογότυπο της αντιντας και το σημα του Ολυμπιακού στη φανέλα που πουλάει το ρεντ στορ δεν είναι καλά καδραρισμενα όπως στις φανέλες που φοράνε οι παίκτες; Μήπως φταίει το XL;
-
Το σήμα τελικά δεν σώζεται καθόλου από την φανέλα... Τι περίεργο οβάλ αυγουλο-σχήμα είναι αυτό, ελπίζω η επετειακή να το σώσει κάπως, αν και πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τον τρόπο (εκτός από το να το αλλάξουμε...)
Πάντως χαίρομαι που το μόνο πράγμα για το οποίο μπορώ να γκρινιάξω αυτή την στιγμή είναι το επετειακό σήμα και η φανέλα, φαντάσου πόσο μπροστά πήγαμε σε μια χρονιά...
-
Παράθεση:
Εγώ μια άλλη φωτό είδα και απόρησα, γιατί το λογότυπο της αντιντας και το σημα του Ολυμπιακού στη φανέλα που πουλάει το ρεντ στορ δεν είναι καλά καδραρισμενα όπως στις φανέλες που φοράνε οι παίκτες; Μήπως φταίει το XL;
Δυσκολεύομαι να φανταστώ για ποιον λόγο να φταίει το μέγεθος. :s6vhaha: Είναι δυνατόν ολόκληρο εργοστάσιο Adidas να έχει μόνο ένα καλούπι που βαράει στο ίδιο σημείο; Δηλαδή στα παιδικά θα τα χτυπάει στα πλευρά ξέρω γω;;;;ppnxoxo Δε μπορώ άλλο μ' αυτούς ρε μαλάκα, παραιτούμαι. Αυτοί είναι ικανοί να πουλάνε ρέπλικα στη μπουτίκ και όχι γνήσια.
-
Στο σάιτ της adidas έχει δυο βερσιον της φανέλας για τις ομάδες τύπου Ρεάλ, Μάντσεστερ κλπ. Μια φανελα
που έχει 100€ και άλλη μια που έχει 150€ και λέει «φανέλα παικτών». Μήπως εδώ δεν πουλανε αυτή την εκδοχή καν επειδή δεν θα έδινε κανεις τόσα λεφτά για φανέλα;
-
Εγώ θυμάμαι κάτι παρόμοιο είχαν με τη μπαρτσα όταν είχα πάει Καμπ νου, αλλά εκεί η διαφορά (παρόμοια) στην τιμή ήταν ότι μια δεν είχε patches, μια είχε της primera και μια του τσουλου.
-
H adidas έβγαλε επετειακή ρετρό εμφάνιση για την Σέλτικ. Λέτε να είναι και η δίκη μας (της 10ης Μαρτίου) μια ερυθρόλευκη βερσιον αυτής;
-
Για επετειακή θέλω φάση ρετρό, άλλιως δεν έχει νοημα να βγάλουν άλλη μια φανέλα.
-
Εγώ, έτσι, για την αλητεία, θα έβγαζα από τώρα την επετειακή των 200 χρόνων και θα είχε 12 αστέρια πάνω και 9 κάτω.
-
Παράθεση:
Είμαστε το ίδιο ανώμαλοι. Κι εγώ αυτό πρόσεξα αλλά μπήκα και είδα φωτό από τους υπόλοιπους παίχτες. Ετυχε και φαίνεται έτσι στου Ροντινέι.
Στο Βέλντε πχ φαίνεται νορμαλ.
Φταίει ξεκάθαρα το XL. Μέχρι και το L, οι εμφανίσεις είναι κανονικές.
-
Θα πάω Δευτέρα να την τσιμπησω όποτε θα δω από κοντά.
-
Το ότι το σήμα και το έμβλημα πατάνε στην κόκκινη ρίγα πάντως, πηγαίνει και στην κατηγορία "You had one job" και δεν έχει να κάνει με το πόσο κάνει η φανέλα και αν έχει και premium έκδοση...
-
Δεν πρεπει να ειστε κ πολυ στα καλα σας ε?
Και μετα νομιζα οτι εγω ειμαι ο περιεργος που αν δεν μπορεσω να παρκαρω με συγκεμριμμενο τροπο στο παρκινγκ του αεροδρομιου , η αν δεν μπορεσω να παω απο τον ιδιο δρομο, δεν μπαινω στο αεροπλανο..
Κοιταχτε να δειτε πως θα γαμησουμε τους αλλους κ αφηστε που παταει το ημικυκλιο απο το σημα ρε , ημαρτον
-
Εσύ κοίτα να μην σου κλείσουν κανέναν δρόμο για έργα και πρέπει να πας από αλλού για να διαπιστώσεις μέχρι πού ήταν το λάδι σου και άσε μας εμάς και τις συμμετρικές μας ανησυχίες να παίζουμε με τα 5 εκατοστά...
-
Τέτοια φανελα σου χρειάζεται κόκκινε
-
-
Παράθεση:
Το ότι το σήμα και το έμβλημα πατάνε στην κόκκινη ρίγα πάντως, πηγαίνει και στην κατηγορία "You had one job" και δεν έχει να κάνει με το πόσο κάνει η φανέλα και αν έχει και premium έκδοση...
Ακριβώς. Δεν έχει καμία σχέση η μηχανή που τα χτυπάει, απλά κανείς δεν νοιάστηκε να αλλάξει τις διαστάσεις στα μεγαλύτερα νούμερα. Ποιος χέστηκε τώρα για την ελληνική αγορά, σιγά τα έσοδα.
Παράθεση:
Δεν πρεπει να ειστε κ πολυ στα καλα σας ε?
Και μετα νομιζα οτι εγω ειμαι ο περιεργος που αν δεν μπορεσω να παρκαρω με συγκεμριμμενο τροπο στο παρκινγκ του αεροδρομιου , η αν δεν μπορεσω να παω απο τον ιδιο δρομο, δεν μπαινω στο αεροπλανο..
Κοιταχτε να δειτε πως θα γαμησουμε τους αλλους κ αφηστε που παταει το ημικυκλιο απο το σημα ρε , ημαρτον
Α είσαι προληπτικός και στη δουλειά πουλάκι μου;; Δε μας τα 'χεις πει αυτά. Μμμμ....άλιστα, μάλιστα. :s6vhaha:
-
Τα έχει πει, αλλά τα περάσατε στα ψιλά...
-
Παράθεση:
Ποιος χέστηκε τώρα για την ελληνική αγορά, σιγά τα έσοδα.
Αυτό είναι ολο το ζουμί. Και η περσινή αν δεν παίρναμε το conference θα γινόταν sold out;
Καλά υπάρχουν και χειρότερα. Του μπάσκετ ας πούμε.
-
Παράθεση:
Α είσαι προληπτικός και στη δουλειά πουλάκι μου;; Δε μας τα 'χεις πει αυτά. Μμμμ....άλιστα, μάλιστα. :s6vhaha:
τα εχω πει, το ανησυχητικο ειναι οτι σου ξεφυγαν κ δεν τα θυμασαι... περιεργο... ο Αγρυπνος Βοσκος τα θυμαται ολα μονο
-
Παράθεση:
τα εχω πει, το ανησυχητικο ειναι οτι σου ξεφυγαν κ δεν τα θυμασαι... περιεργο... ο Αγρυπνος Βοσκος τα θυμαται ολα μονο
Ενώ αν είχες πει ότι ο Ντουντού είναι αργός ξέρω γω θα υπάρχει σε κάποιο bookmark αυτή η δήλωση
-
Παράθεση:
Ενώ αν είχες πει ότι ο Ντουντού είναι αργός ξέρω γω θα υπάρχει σε κάποιο bookmark αυτή η δήλωση
Για τον Πάνο ναι.
-
Παράθεση:
Ποσο αληθεια αυτο που ειπες.. ετσι θα ειχε κανει.
-
Παράθεση:
ppnxoxoppnxoxo
Όσο δεν κάνετε κωλοτούμπες είστε ασφαλείς. :s6vhaha:
-
Σας είπα ότι έχει να κάνει με το μέγεθος της φανέλας; Να τον ακούτε το γέρο.
-
Παράθεση:
Σας είπα ότι έχει να κάνει με το μέγεθος της φανέλας; Να τον ακούτε το γέρο.
Και body shaming δηλαδή, ωραία. :s6vhaha:
-
Θα μας βάλουν να κόψουμε τη μάσα για να μας χωράει η καλή φανέλα
-
Για συγκριση. (Σε δουλεία να βρισκόμαστε)
-
Συγκριτικά με αυτές η δίκη μας είναι απείρως καλύτερη
-
Έχει ζέστη - περνάτε δύσκολα, μπορεί να πρέπει να μην μπαίνετε και στο διαδίκτυο επειδή δεν περισσεύουν gb για τους τουρίστες, αλλά προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και πάρ'τε θάρρος από το ότι ξεκινάνε τα επίσημα σε 12 μέρες...
Το να συγκρίνουμε φανέλες, αρχικά, δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα σε κάτι... μην το κάνουμε και πιο συγκεκριμένο...
-
Βοσκέ τρωω, πίνω, γαμαω και δεν δουλεύω. Που το ειδες ότι περνάω δύσκολα;
-
Απαντάς, αν με ρωτάς και δεν αναφέρομαι για την δική μου επισήμανση...
-
Παράθεση:
Βοσκέ τρωω, πίνω, γαμαω και δεν δουλεύω. Που το ειδες ότι περνάω δύσκολα;
-
-
Στο red store έχουν πολλά καινούρια προϊόντα ένδυσης αλλά στο σάιτ έχουν τα περσινά ακόμα. Ρε σεις δεν με προσλαμβάνετε να σας ανεβάζω το στοκ στο σάιτ να βγάλω κι εγώ κανα φράγκο να μην είναι και το ον-λάιν καταστημα ρομπα;
ΥΓ: παρτε και μια φωτό από μένα
-
την περσινη φανελα που σηκωσαμε την κουπα την ψαχνω παντου σε xl δεν υπαρχει τιποτα εδω και ποσους μηνες.Την εχει παρει κανενος το ματι πουθενα?
-
Ψαχναμε να βρούμε φανέλα που να μην είναι στραβή η κεντρική ρίγα. Τελικά δεν έφταιγαν τα πεκτοράλις του Ροντινέι, έχει τυπωθεί περίεργα. Βρήκα την πιο decent και την τσίμπησα.
-
Μακάρι να ήταν και η δική μας επετειακή έτσι.. και με το ρετρό σήμα της adidas.
-
1 Συνημμένο(α)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Δεν είναι κακό