acidburner (20-08-08), chainsaw (19-08-08), IERO (22-08-08), kouzoulo (22-08-08)
... . ... . . ;
""
;
acidburner (20-08-08), chainsaw (19-08-08), IERO (22-08-08), kouzoulo (22-08-08)
ολοι εχουν αναγκη απο λεφτα .
` ,
Παιδια εγω μαζι σας, προσεχτε ομως λιγο και το 2-3, 2-2, 3-3 κτλ... Μακαμπι κι ετσι... Οσο για τη δωροδοκία απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Με την καμία.
;
αντε ρε μαγκες και τα 4 μπαινουν μπροστα ,
οι πισω εχουν την ωριμοτητα και τη διαθεση να μην χαλαρωσουν ουτε στιγμη ( ακομα και αν προηγουμαστε με μεγαλο σκορ απ`την αρχη ) και να μη δεχτουμε γκολ ?
` ,
acidburner (20-08-08), d.n.a. (19-08-08), makis_7 (19-08-08), _MinoGavros (19-08-08)
ετσι μραβο φιλαρακι
ειπαμε μερικοι Κυπριοι ειναι γαυροι (οπως εσυ) και μερικοι δεν ειναι(οπως αυτοι που μας βριζουνε).Τι να κανουμε δηλ, δεν γινεται να ειναι ολοι Ολυμπιακοι!
Επισης δεν ειναι δικαιο να βριζουνε ολη την Κυπρο γιατι:
1ον:Η Κυπρος ειναι Ελλαδα!!!!! και παροτι εξαιτιας μας τους πηραν τη μιση Κυπρο οι βρομοτουρκοι δεν λενε τιποτα για την Ελλαδα οι Κυπριοι.
και 2ον:αν βριζεις ολη την Κυπρο βριζεις και τους γαυρους της Κυπρου και πολλους αλλους που δεν πρεπει γιατι δεν εχουν πει τιποτα για τον Ολυμπιακο.
Γι αυτο σεβασμος στην Κυπρο!!!!!!!!!!
GATE7
k79 (19-08-08)
Ρε παιδιά γιατί μπλέκετε την πολιτική με το ποδόσφαιρο?Μιλάμε για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα.Εγώ θα είμαι στο γήπεδο και θα βρίσω και την Κύπρο και τους Κύπριους.Όπως βρίζω τη Μακεδονία,την Κρήτη,τα Γιάννενα,τα Τρίκαλα τη Ρώμη και τη Βρέμη.
Γιατί όταν είμαι στο Καραισκάκη είμαι Ολυμπιακός,δεν είμαι ούτε Μακεδόνας,ούτε Κύπριος,ούτε Κρητικός.Να πά να πηδηχτούν όλοι τους μόνο ο Ολυμπιακός υπάρχει μεσα στο Καραισκάκη.Όταν τελειώσει ο αγώνας είμαστε και με τους Κύπριους και με όποιον γουστάρει ο καθένας.
Αλλά δεν μπορώ να ακούω παραινέσεις μην βρίσετε τους Κύπριους γιατί τους πήραν το νησί οι Τούρκοι.Ε τότε να μην βρίζουμε και τα χανούμια που είναι πρόσφυγες?Και τους μπαοκτσήδες μήπως?Μήπως και τους βάζελους που είναι Έλληνες,αδέρφια μας και αυτοί?
Μπινελίκι και ξανά μπινελίκι από το ζέσταμα μέχρι να φύγουν με σκυμμένο κεφάλι τα χαλούμια.Μονάχα Ολυμπιακός.
kouzoulo (22-08-08)
Ρε αδερφέ όταν φωνάζεις γαμιέται ο παο και η Λεοφώρος βρίζεις τους γαύρους που ζούνε στη Λεοφώρο?
Όταν φωνάζεις γαμιέται ο παοκ και η Θεσσαλονίκη βρίζεις τους Σαλονικιόύς γαύρους?
Όταν φωνάζεις όφη καριόλη γαμω την Κρήτη όλη βρίζεις τους Κρητικούς γαύρους?
Εκτός και αν δεν τα έχεις φωνάξει ποτέ αυτά τα συνθήματα οπότε πάω πάσο,είσαι φίλαθλος και εγώ είμαι οπαδός.
Εγώ έχω καταγωγή από Κρήτη και όταν παίζουμε με τον ΟΦΗ βρίζω την Κρήτη.Εκείνη τη στιγμή δεν είμαι Κρητικός είμαι γαύρος και τίποτα άλλο.
τεσπα παιδια για να ειμαστε καθολα ενταξει εδω μεσα, κοφτε βρισιες γενικως!
makis_7 (19-08-08)
Bookmarks