Ο Καρύδας άμα ήταν καμιά αμφισβητούμενη φάση υπέρ της Μπαρτσελόνα έσκουζε σαν κλαμένο μουνί. Αν ήταν καμιά πεντακάθαρη φάση υπέρ του βάζελου μούγκα στη στρούγκα.
Αντικειμενική δημοσιογραφία![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Καρύδας άμα ήταν καμιά αμφισβητούμενη φάση υπέρ της Μπαρτσελόνα έσκουζε σαν κλαμένο μουνί. Αν ήταν καμιά πεντακάθαρη φάση υπέρ του βάζελου μούγκα στη στρούγκα.
Αντικειμενική δημοσιογραφία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δυστυχως και για τον Καρυδα και τον Διαμαντιδη και τον Συριγο και οποιον τελωσπαντων προσπαθει να περασει ντε και καλα οτι δεν παιχτηκε στο παρκε η προκριση, και το δευτερο ειναι φαουλ και στο τριτο υπαρχει επαφη (αυστηρο μεν αλλα επαφη υπαρχει)..Ναι οκ σηκωνει τα χερια στην κατακορυφο αλλα ειναι κλασικο πουστικο φαουλ του κοντου που εχει βρεθει σε μις ματς με ψηλο μεσα στην ρακετα..Παει κοντα και κολλαει στον Τζαουαι. Απο την αλλη ο Παναθηναικος και στα ορια του φαουλ επαιξε πολλες φορες χωρις να τιμωρηθει ενω θυμαμαι και δυο φασεις οπου υπαρχει αντιαθλητικο φαουλ υπερ της Μπαρτσελονα, και σε κρισιμα σημεια. Σε σημεια που αν δινοντουσαν θα τελειωνε η ιστορια γρηγορα...Ο,τι θελουμε λεμε?
Καλα για το πρωτοσελιδο του βλαμμενου τι να πει κανεις? Ασχολιαστο απλα....Πολυ κακως ο Μπερτομεου και η διοργανωτρια εχει αντιμετωπισει τον Παναθηναικο πολυ ηπια με αυτη την συμπεριφορα....Ανεπαναληπτο καφριλικι και ντροπιαστικη εικονα πραγματικα...Οποια ανοχη υπηρχε λογω της φανελας του βαζελου πρεπει να τελειωσει και να τιμωρηθει παραδειγματικα....Το ρεζουμε της σειρας ειναι πως απο την μια υπηρχε μια ομαδα που εκανε τις χειροτερες εμφανισεις της χρονιας και απο την αλλη μια ομαδα που εκανε τις καλυτερες εμφανισεις για τα δεδομενα της..Παρολα αυτα δεν ηταν αρκετο..Αυτο ειναι ολο
*****8.23*****
Faithful (26-04-13)
Ούτε οι διαιτητές φταίνε, ούτε ο Μπερτομέου ούτε κανείς. Ο μόνος υπεύθυνος της ήττας είναι ο Μποχού που πήγε και έριξε από την αρχή τον Διαμαντίδη στη μάχη και δεν τον απέσυρε ούτε μετά το 2ο γρήγορο φάουλ. Ας ζητήσουν από αυτόν ευθύνες οι υπεύθυνοι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πάλεψαν λένε οι γαμοφυλλάδες κόντρα σε θεούς και δαίμονες. 1/16 τρίποντα είχαν γαμώ την πουτάνα μου, πού το είδαν ότι πάλεψαν?
pirateeeeeee (26-04-13)
Αυτός ο Καρύδας στην αρχή της μετάδοσης είπε "καλησπέρα σας από τη Βαρκελώνη, μια πόλη που από προχθές έχει βυθιστεί στο πένθος..." λέω κι εγώ τι έγινε ρε και δεν πήρα χαμπάρι; Και συνεχίζει ο γελοίος "...μιλάμε φυσικά για τη συντριβή της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα...".
Ένας σοβαρός άνθρωπος να μεταδώσει ωραία έναν αγώνα δεν υπάρχει ρε πούστη μου! Αν και δεν τον πρόλαβα πολύ, μου λείπουν τα βράδια που βλέπαμε μπάλα στις αυλές ακούγοντας Μαυρομάτη...
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
Καθαροτατο τοτριτο του διαμαντοβολιδη
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Όταν λες καλός; Γιατί είναι υποκειμενικό. Για μένα δεν υπάρχει κανείς κατάλληλος για περιγραφές σήμερα. Οι μισοί είναι γνώστες αλλά βαρετοί κι οι άλλοι μισοί που περιγράφουν ευχάριστα είναι είτε ηλίθιοι είτε τσιράκια.
Όσο για τον Καρύδα που τον πέτυχα μια μέρα στο κανάλι του στοιχήματος στη Νόβα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις απόψεις των γαύρων για το κοουτσάρισμα του Μπαρτζώκα στο 4ο παιχνίδι, μόνο που δεν μας έφτυσε με την υπεροψία του, δήθεν ότι αυτός είναι στο χώρο του μπάσκετ από μικρός και μιλάει μόνο με σχετικούς του αθλήματος...
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
voskos_7 (26-04-13)
Όλα συγκριτικά είναι Πάνο... Από όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, σε Νόβα και ΕΡΤ αυτός, ο Παπαδογιάννης και ο μικρός Συρίγος όταν δεν έχει δίπλα τον πατέρα του είναι της προκοπής... Αν βάλουμε τους άλλους τρεις απέναντι (αυτούς που ανέφερα πιό πάνω και των πατέρα του τρίτου από τους τελευταίους - μην λερώνω το νετ) για εμένα, τονίζω, είναι προτιμότεροι... Τώρα, όταν βλέπεις ή ακούς συμπεριφορές σε εκπομπές θα μπορείς να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα για το ποιόν κάποιου, μόνο αν διαβάσεις και τα μηνύματα των τηλεθεατών που δεν βγαίνουν στην οθόνη και ξέρεις το τι "ακούει" εκείνη την ώρα... Γιατί, δεν είμαστε και ο πιό εύκολος λαός (σαν έλληνες) για διαφωνήσει κάποιος μαζί του: Στέλνουμε sms με ευχές για καρκίνους (γαμημένε Λεβέντη, την άφησες την παρακαταθήκη σου και εσύ στον σύγχρονο πολιτισμό) και υποσχέσεις για κακοποιήσεις στον παραλήπτη για ψωμοτύρι.
panahs7 (26-04-13)
εμετικο του πρωτοσελιδο του τρακη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αλήτες τους λέει, ευρωλαμόγια τους λέει. Λοιπόν αρκετά με τα καφριλίκια του, κάπου έχει παραγίνει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Όι δύο από τους τρεις μεγάλους, (για τον Κώστα δεν ξέρω) της οικογένειας τέτοιοι ήταν στο δημόσιο λόγο τους, άλλη μία το πρεζόνι τους... Σε καλό θα του βγουν τα πρωτοσέλιδα...
Το ότι στέλνει τον Μπερτομπέου να γαμηθεί εκλαμβάνεται ως ευχή;;;
Εμεις λονδινο κι εσεις κλαρινο ρε!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τον πουλο και στο μπαουλο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aντε και του χρονου
*****8.23*****
DaRkSaGa79 (27-04-13)
Δεν έγράψα κάτι χθες για τα γούρια..
Πλέον όμως μπορώ!
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Που μου θέλατε και Final Four..
BrazHlias (27-04-13)
στον καναπε ειναι σε ολα τα αθληματα