Αλλοι δύο λεβέντες που αποφάσισαν να γίνουν Μάρτυρες του Ισλάμ!
Σύμφωνα με τους ΝΥΤ πρόκειται για δύο αδελφούς Τσετσένους στην καταγωγή τον Dzhokhar A. Tsarnaev 19 ετών και τον Tamerlan Tsarnaev 26, ο νεκρός.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αλλοι δύο λεβέντες που αποφάσισαν να γίνουν Μάρτυρες του Ισλάμ!
Γαμάτη.
Μπήκε desktop background κατευθείαν!
Και μετά λέμε γιατί κάθε τόσο βγαίνει ένας μουρλός στην Αμερική ή κανένας Μπρέιβικ σε άλλη χώρα και σκοτώνουν κόσμο χωρίς λόγο.
Εχει αυτή την ώρα το Μέγκα μια ταινία με Μπαντέρας/Ντεπ/Ρουρκ κλπ που με κάτι κιθάρες ξεκίνησαν και αντί για νότες αυτοί όλο με σκοτωμούς έχουν να κάνουν. Να σκοτώσουμε τον έναν λέει κάποιος, να φάμε τον άλλο το παλιόπουστα λέει κάποιος άλλος, γενικά γίνεται της...κιθάρας!
Πως να μη τρελλαθούν μετά τα πιτσιρίκια και να μη βουτάνε ότι κουμπούρι βρούνε μπροστά τους και ν' αρχίσουν να σκοτώνουν όποιον βρουν εύκαιρο?
Να βλεπουν τοτε Σουπερμαν,τουλαχιστον να πηγαινουν μονοι τους γιατι ο κοσμος γυρω δεν φταιει σε τιποτα.
Τι μπορει να πει καποιος στον πατερα του 8χρονου τωρα..
Και πρό τηλεόρασης τα ίδια γίνονταν, για να θυμηθούμε τους Χασσασίνοι το όνομα τους έγινε συνωνυμο του φονιά (assasins)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (19-04-13)
Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι μια κιθάρα μπορεί να είναι τόσο θανάσιμη.
Που να είχαν και κλαρίνα στη ταινία. Δε θα έμενε ούτε μεξικάνικο ρουθούνι!![]()
Reds (19-04-13)
Πωπω, μιλάμε ότι σ' αυτή τη ταινία απομυθοποιούνται δύο ηθοποιοί που μου αρέσουν πολύ, ο Ντεπ κι ο Γουίλλεμ Ντεφό. Για τον Μπαντέρας και τον Ρουρκ δεν είχα ποτέ καμία ιδιαίτερη εκτίμηση, προπαντός για τον πρώτο.
Ουτε η τηλεοραση, ουτε τα games παιζουν ρολο, οποιος γονιος το πιστευει αυτο υποτιμα τη νοημοσυνη του παιδιου του. Αν το παμε ετσι και η θρησκεια μας ειναι υπευθυνη προβαλοντας εικονες με τα μαρτυρια και τη σταυρωση του Ιησου ή μηπως οχι;
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
Τον Ιγγλέσιας δεν τον πήρε κάπου το μάτι μου, αλλά μπορεί να εμφανίστηκε όταν πήδηξα πίσω απ' τη πολυθρόνα για ν' αποφύγω τις σφαίρες!
Με κάτι "Μαριάτσι" (κιθαρίστες) γίνεται παιχνίδι. Ο Μπαντέρας είναι ο Ελ Μαριάτσι, οι άλλοι σκέτοι Μαριάτσι. Τύφλα να έχουν οι Ελ κι οι Νεφελίμ.
Reds (20-04-13)
Εχω κανει αυτη την συζητηση με ιατρο και προσφατα με συμβουλεψε για το παιδι μου,δεν μπορεις να καταλαβεις πανο πως γαλουχιζεται ενα μυαλο
που λειτουργει σαν σφουγγαρι και φιλτραρει εικονες βιας,Ειναι αρκετα σοβαρο θεμα που περναει στα ψιλα επειδη δεν πιστεουμε οτι μπορει να μας συμβει η να το δουμε μπροστα μας.
Και άντε τα παιδιά με την βία στην TV γίνονται βιίαια με τόσο μαμήσι γιατί βγαίνουν "μπεγλερτζήδες";
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Απόλυτος είμαι ναι. Οι ψυχολόγοι που ασχολήθηκαν είναι της γενιάς του παππού μου και ξαδερφάκια του ΕΣΡ. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αν πιστεύετε οτι επηρεάζουν, τότε ξεκινάμε με βάση τη θρησκεία και έπονται τα ΜΜΕ και τα videogames...
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
sirkostas (20-04-13)
Reds (20-04-13)
sirkostas (20-04-13)
Bookmarks