sabar77 (18-02-13)
ΑΝ παρουμε ενα καλο 5ρι ειμαστε οκ. Αλλιως θα δυκολευτουμε. Ο Φωτσης ειναι πολυ καλος παιχτης, μεγαλη εμπειρια και μια χαρα ηλικια. Δεν ειναι σα το ερειπιο τον Τσαρτσαρη, εννοειται λοιπον οτι δυναμωνουν αρκετα.
Κοσμα , δε τρεχει τιποτα εκφρασου ελευθερα!!!![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (18-02-13)
Μποχού
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (18-02-13)
Αααααα, όλα και όλα. Η Μαργαρίτα μου είπε να εκφραστώ ελεύθερα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
vasilis-thrylos7 (18-02-13)
χαχαχχαχα!!!!
πανε και για γκαρντ λεει, τι σκατα που τα βρισκει τα λεφτα ο τρακης? πριν λιγους μηνες δεν ειχε να πηρωσει ουτε τους παλιους παιχτες και τωρα δινει 500.000 γι αγορα του Φωτση+ κανα μυριο το χρονο συμβολαιο.
WHAT THE FUCK???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα πιασε κανα καλο στοιχημα σε κανα αγωνα της μπαναθας που τον πινει συχνα τελευταια.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μαργαρίτα αποθαρρύνεσαι πολύ εύκολα... Σιγά μην γίνουν και φαβορί για την Ευρωλίγκα... Ποια είναι η φροντ λάιν τους??? Ο κεφτές και ο Λάσμε???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ισως να το φοβαμαι περισσουερο απ οσο πρεπει Χρηστο!
Ομως ο Λασμε και ο Γκιστ τους εχουν βοηθησει πολυ. Μ αυτους τους δυο μεσα ο βαχελος εχει σφιχτη αμυνα. Μακαρι να χαμε τον Λασμε στην ομαδα μας και τους ποντους του θα βαλει και ειναι κ εξαιρετικος ριμπαουντερ. Ο χοντρος στην επιθεση ,μεχρι να κουραστει, επισης τους βοηθαει.
ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!
ΨΟΦΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΨΟΦΑ!!!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
VALVERDES_7 (19-02-13)
Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και απομένουν δύο 24ωρα για την λήξη της διορίας, αλλά στον Παναθηναϊκό ξεψαχνίζουν την αγορά. Το προπονητικό τιμ απέρριψε τη λύση του Πέρκινς που καταλήγει στον Ολυμπιακό, διότι δεν έχει καλό περιφερειακό σουτ και αναζητεί παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να είναι δηλαδή, ένας καλός οργανωτής με εκτελεστικές ικανότητες.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Οποιος δεν ειναι τριποντακιας δε χωρα στην ομαδα του Αρτζυ!!! Δε νιωθει απο μποχου!!!
Δημητρη...μη το παιρνεις προσοπικα, αλλα επρεπε να στα πω καποια στιγμη! Χαχχαχαχ :p
dimace (18-02-13)
Tώρα που θα πέσουν Β εθνική θα το διατηρήσουμε το thread?![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χαχχαχα οχι ειπε η αρμανι στην προταση! Ετσι ρε ΚΛΑΡΙΝΟΟΟΟΟ
Paneas (19-02-13)
Faithful (19-02-13)
Bookmarks