Αλλη μια παρασταση του πρασινου θιασου ελαβε τελος. Εν τω μεταξυ για ενα διαστημα ηταν οντως καλυτερος ο βαζελος αλλα πριν την πρωτη του μεγαλη ευκαιρια, η τοτεναμ ειχε δοκαρι. Μαλλον λεπτομερεια.
Και μιλαμε για μια ομαδα που χασε απ τον μπαοκ, οποτε τι περιμενεις....
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
και εκεί που τον γαμαγανε, του ρίχνουν και εεενα πούτσο...
sadi (06-12-12)
Paneas (06-12-12)
sadi (06-12-12)
ροτσα το ελαφακι / με καράφλα φωτηνηηη
Τι οαιζεται με τη νοβα κ δεν αρχιζει η εκπομοη για το γιουροπα?
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κάνουν γαργάρες με αλατονερο να φύγουν τα..
Στο facebook πήρε το μάτι μου κάτι λινκ από βαζέλικα site με τιτλο "Έπεσε σαν Παναθηναϊκός"... και από κάτω comments.. κρατηθήτε... "Μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά". Μάλιστα.. βέβαια αν έχεις μάθει να είσαι πόρνη είναι δυνατόν με 3άρα να μη νιώθεις περήφανος;
Αυτός είναι ο έλληνας μουσικοσυνθέτης που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών
Το γύρο του διαδικτύου κάνει την τελευταία ώρα η είδηση της σύλληψης γνωστού μουσικοσυνθέτη για κατοχή ναρκωτικών. Πρόκειται για τον Μάνο Ψαλτάκη που έχει γράψει αρκετά τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες και ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη διαμάχη του με τον συνάδελφό του Χρήστο Δάντη για την πατρότητα του νικητήριου τραγουδιού στη Eurovision του 2005 «Μy Number 1», που είχε ερμηνεύσει η Ελενα Παπαρίζου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μουσικοσυνθέτης συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέπμτης στο σπίτι του στην Ανω Γλυφάδα, έπειτα από έφοδο της Αστυνομίας.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 465 γραμμάρια κατέργαστης κάνναβης. Μαζί του συνελήφθη και κοπέλα, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.
Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Συνελήφθη ο Μπατίστ!
H επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στην Ελλάδα είναι... επεισοδιακή, αφού συνελήφθη στο αεροδρόμιο και πέρασε από αυτόφωρο διαδικασία για οφειλή ύψους €200.000 προς τη ΔΟΥ!
Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε αδημονεί να αγωνιστεί και πάλι στο ΟΑΚΑ μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκό έστω και ως αντίπαλος, αλλά τα μέχρι τώρα συναισθήματά του από την επιστροφή του στη χώρα είναι ανάμεικτα. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε η... αστυνομία, αφού έχει χρέος ύψους €200.000 προς το Δημόσιο. Ακολούθησε η διαδικασία του αυτοφώρου και ανήμερα του τζάμπολ (7/12) στις 09:00 θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.
Ο 35χρονος βρέθηκε προ εκπλήξεως, μια και την Εφορία στα συμβόλαια των παικτών την πληρώνουν οι ομάδες, όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος ο παίκτης καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του. Aπ' την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ισχυρίζεται πως δεν άφησε εκκρεμότητες και τον έχει εξοφλήσει στο ακέραιο.
Eν ανάγκη θα πληρώσει η Φενέρ!
Ο γενικός διευθυντής της Φενέρ, Κεμάλ Ντιντσέρ, που μαζί με τoν δικηγόρο του και τον εκπρόσωπο του παίκτη προσπαθούν να δώσουν μια λύση, εξήγησε στη Hurriyet πως «μάθαμε για το πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύση, δεν γνωρίζουμε ούτε αν το ποσό μπορεί να εξοφληθεί σε δόσεις», ενώ κατέληξε πως «εν ανάγκη θα πληρώσει η ομάδα το ποσό, αλλά είναι αδύνατον η υπόθεση να τελειώσει απόψε (6/12)».
Αυτή είναι η δεύτερη περιπέτεια της ομάδας εκτός Τουρκίας. Πριν από μερικές αγωνιστικές για το παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα δεν επετράπη στον επίσης πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ρομέιν Σάτο η είσοδος στη Σλοβενία λόγω μπερδέματος με το διαβατήριό του.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Μισό κιλό μπάφο είχε ο συνθέτης? Μπράβο, μάλλον ετοιμαζόταν για χρυσό δίσκο!
Bookmarks