Άντε ρε Τζεμπούρ! Ένα μέσα ρεεεεε!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Άντε ρε Τζεμπούρ! Ένα μέσα ρεεεεε!
www.f1rstlap.com
ναι,χειροτερα απο τον ορμπαιθ παιζουν
δεν περναει απο το χερι σου να κανεις κατι γιωργο αυτο θελει να σου πει ο κοκκινος γιατρος. δλδ αν χασεις απο το μπρεσκα τι θα κανεις θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις σε ενδειξη διαμαρτυριας?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν μαρκαρεις με τα ματια οχι ο Μπρεσκα, και εγω γκολ θα βαλω.
Και επειδη ειμαι καλος, θα κανω και χατ τρικ
BrazHlias (25-03-12)
Φανταστειτε πως παιζουμε... Ο Τσιωλης ζητησε απο τους παικτες του και τριτο γκολ...
BrazHlias (25-03-12)
Για τα μπαζα ο Μοδεστο
ο αμπντουν βρηκε τον παλιο του εαυτο![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τι βλάκεεεες, Θεε μου σήμερα!
www.f1rstlap.com
Μαρκάνο είσαι μπάζο!
www.f1rstlap.com
Γαμώτοοοο!
www.f1rstlap.com
ο μαρκανο δεν ειναι κακος παιχτης, ειναι απλα μπετοβλακας
Μαστουρμπέισιον γκόουζ κλάουντ.
ρε μπας και ειναι στημενο?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
1-2, ημίχρονο! Κανονίστε!
www.f1rstlap.com
καλη ομαδα ο αστερας, απο τα ελαχιστα ματς στο καραισκακη που δεν γερνει το γηπεδο
Bookmarks