Έχει γενέθλια ο Λεωνίδας? Να σου ζήσει Ελένη! Πολύχρονος, να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!
Έχει γενέθλια ο Λεωνίδας? Να σου ζήσει Ελένη! Πολύχρονος, να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eleni7 (11-10-11)
να χαίρεσαι το γιο σου Ελένη!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (11-10-11)
Eleni7 (11-10-11)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (11-10-11)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (11-10-11)
Ευχαριστώ Αλέξανδρε να χαίρεσαι κι εσύ την οικογένεια...
Τα παπούτσια μπαλαρίνα να τα πετάξουμε, τον ορθοπεδικό ποιος τον πληρώνει;
Γιατί εντάξει να το φορέσουμε το τακούνι
αλλά δεν είναι και για κάθε μέρα...Περπάτα στους δρόμους της Αθήνας με τακούνι και θα δεις...Πλακάκια που υποχωρούν, ολισθηρό οδόστρωμα, λακκούβες...Έχω κινδυνεύσει πάρα πολλές φορές....
Να φοράς αυτές που έχουν λουράκι από πάνω...Σαν τα παπούτσια των χορευτριών του τανγκό....![]()
Dr.Red (11-10-11)
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Ελένηηηη τώρα το είδα...να τον χαίρεσαι!!![]()
Eleni7 (11-10-11)
Ελένη να τον χαίρεσαι, να έχει πάντα υγεία και να μου μοιάσει, να γίνει ροκάς και ρέμπελος!Χρόνια πολλά Λεωνίδα!
Eleni7 (11-10-11)
Χρειάζεται πολλή μελέτη το θέμα...Γιατί καταπονείται όλο το σώμα με τα ψηλά τακούνια...Αλλά εντάξει μπρος στα κάλλη τα φοράμε...
Μόνο μην σου τύχει ανηφόρα ή κατηφόρα...Εκεί την έβαψες...Έχει τύχει να με κρατάνε τρεις για να μπορέσω να κατέβω δρόμο με κλίση σχεδόν 90 μοιρών....![]()
Dr.Red (11-10-11)
μη το ένα μη το άλλο περνάνε τα χρονια πρέπει να χαρούμε λιγο ακομη,από τη άλλη πρέπει να προσέξουμε γιατί δεν είμαστε μονοι έχουμε και παιδιά που μας χρειάζονται.τελοσπάντων.Nath η γόβα με το αμορτισερακi
High Heels mit Stoßdämpfern vorgestellt
Erfindermesse Genf
03.04.2009, 12:45
![]()
Eleni7 (11-10-11)
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε μου...Είναι στο σωστό δρόμο...Προετοίμασε εσύ τον έδαφος και θα στον στείλω σε μερικά χρονάκια να τον προσέχεις...
Κάπου θα πρέπει να πάει να σπουδάσει γιατί αν μείνει εδώ...Θέλει να μάθει και κιθάρα....Πρέπει να ψαχτώ να δω που θα τον πάω...
Στο κινητό του πάντως έχει ως ήχο κλήσης το TNT των AC/DC....![]()
Eleni7 (11-10-11)
να χαιρεσαι το γιο σου ελενη και ευχομαι να σε κανει παντα περηφανη (ειμαι σιγουρος για το τελευταιο).![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (11-10-11)
Eleni7 (11-10-11)
Bookmarks