Σελίδα 83 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 334353637379808182838485868793103113123133183 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.641 έως 1.660 από 3856

Θέμα: Kevin Mirallas

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.081
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.343 φορές σε 20.632 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Kevin Mirallas

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Τι γελα ρε φιλε εγω σου προσφερω φρεσκο και αντικειμενικό ρεπορτάζι....
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Kamatero

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12 φορές σε 8 μηνύματα
    Ignore User

Απ' ότι φαίνεται θα μείνει ο Κέβιν!

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα θα σας πω γιατί τώρα το είδα: Κέβιν Μιραλάς, ημερομηνία γέννησης: 5 Οκτωβρίου 1987....
    Είναι Ζυγός!!!! Κανόνισε Βαγγέλα να αισθανθεί ότι τον αγαπάς γιατί σου την έκανε να βρει στοργή και προδέρμ...
    Ο κάργα αναποφάσιστος...Πιο αναποφάσιστος δεν γίνεται...
    δεν μας τα λέει καλά ο Βαγγέλας....ρε, αν συμβουλευόσουν την Ελένη, τώρα ο Βέλγος θα υπέγραφε με τον βασικό μισθό...

Τι είπες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Έτσι θα φερθείς και στο Χριστάρα μου που είναι Ζυγός κι ευαίσθητος;
    Τώρα θα δεις πως διαπραγματεύεται η μάνατζερ Ενρότα....
    δεν ανακατεύομαι στις διαπραγματεύσεις, απλώς σου θυμίζω να απαιτήσεις φαγητό και ποτό την ώρα των διαπραγματεύσεων.

Καλα ρε συγκρινεις εναν μπαλαδόρο και αρσενικό όπως ο Χριστος με τη Βελγίδα ντριπλατζού; Πας καλα ωρη;
    όσο και να γλύφεις πρόεδρε δεν ξεχνώ πως μου έκοψες το μισθό και παίζω μόνο για την φανέλα!!!

Φυσικά και δεν συγκρίνω την ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΜΟΥ με οποιονδήποτε τυχάρπαστο Βελγάκι...Αυτό έλειπε...
    Το μόνο τους κοινό είναι η τυφλή υπακοή στον μάνατζερ...Αλλά βέβαια μην μπεις στον κόπο να με συγκρίνεις με τον Ενρότο...
    Έπαιξε κι έχασε...Πρώτον δεν είναι ξανθιά....Δεύτερον δεν διαπραγματεύεται με τον πρόεδρο Sadi....

πιο τυφλή πεθαίνεις

τελικά φαίνεται πως είχε δίκιο ο Μητσάρας! ο Βέλγος θα μείνει στο λιμάνι!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Που να δεις Χριστο μου τωρα με το ΔΝΤ θα παιζεις οχι για τη φανέλα αλλα μονο για το σορτσακι

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (08-05-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Εμενα αυτα τα "ήξεις αφίξεις" δε μου αρεσουνε. Και γιατι δεν "αδειαζε" (οπως λενε οι ΑΡΔ οτι λεει ο ιδιος) τον ατζέντη του ... προχθές ο Μιραλας; Εκανε ο Ενροτό κάτι που δεν είχαν συμφωνήσει; Τότε τον στελνεις άκλαυτο εκείνη την ώρα. Αρα ήξερε ο Μιραλας τι θα ζητήσει και τι θα κανει ο Ενροτο. Το αν αυτα ήταν δίκαια ή εαν ο Ολυμπιακός υπαναχώρησε σε συμφωνίες δεν τα ξέρω, ούτε και με ενδιαφέρουν φυσικά. Αυτά είναι δουλειά άλλων.
    Το θέμα είναι ΠΟΙΟΝ Μιραλάς θα έχει του χρονου ο Ολυμπιακός , ΑΝ τον έχει; Τον Μιραλάς με όρεξη που είδαμε φέτος (και προσωπικα δεν με εντυπωσίασε, ξέρω διαφέρουν οι απόψεις μας αλλά τι να κανουμε) , δηλαδή έναν καλό παικτη για την ομάδα (και όχι παικταρά) ή τον Μιραλάς που θα έχει μείνει με το ζόρι και θα τραυματίζεται κάθε....Τρίτη και Πέμπτη; Μήπως τον Μιραλάς που θα παίζει μόνο για την πάρτη του για να πετύχει μια καλή μεταγραφή; Μήπως εναν παικταρά Μιραλάς;

Πολλά διλλήματα. Προσωπικά πάντως δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στον παικτη. Θα δούμε στην πορεία τι θα συμβεί. Πάντως επιμένω οτι απο Μιραλλάδες το ποδόσφαιρο είναι φουλ.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

somekindofgrinder (10-05-11)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Πιστευω οτι μεχρι την Τριτη θα εχει κλεισει το θεμα Μιραλας θετικα.Να βρεθει η χρυση τομη και να κλεισει το θεμα.
    Συμφωνω με την αποψη οτι ο παικτης πρεπει να παιξει με την ιδια διαθεση του χρονου εφοσον τα τσεπωσει.Οχι τα πηραμε τωρα τα φραγκα, και δεν βαριεσαι μωρε.
    Επειδη ειναι σε ηλικια 23, πιστευω οτι ειναι φιλοδοξος και δεν θα επαναπαυτει.Εχει δυνατοτητες να φτασει πολυ ψηλα.Αρα δεν βλεπω ενα λογο να πεσει πολυ η αποδοση του.Ισα ισα πιστευω οτι με ενα ακομα πιο ισχυρο ροστερ ο Μιραλας θα ειναι ακομα καλυτερος.Θα δουμε
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Το αντιθετο ακριβως πιστεύω εγώ. Οτι εχει καθε λόγο τωρα που τα αρπαξε (και εγω τουλαχιστον δεν τον εχω για καλύτερη ομαδα) να αραααααααξει και να τα ξύνει. Θα δειξει οπως λεμε ο χρονος. Εαν με την εκκίνηση της προετοιμασίας ή της νέας σαιζόν καθε μήνα "ποναει το ποδι-ποναει η μεση-ποναει ο κωλος" τοτε θα κλαίμε που δεν έφαγε τον κλωτσο τώρα. Αλλιως θα προσφερει στην ομαδα. Αποψή μου ότι αν ο Ολυμπιακος κινηθει ΣΩΣΤΑ στις μεταγραφες ο Μιραλας παιζει να ειναι και αναπληρωματικός του χρονου (απο αποψης αξίας παικτων που θα αποκτηθουν εννοω).

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Εμενα αυτα τα "ήξεις αφίξεις" δε μου αρεσουνε. Και γιατι δεν "αδειαζε" (οπως λενε οι ΑΡΔ οτι λεει ο ιδιος) τον ατζέντη του ... προχθές ο Μιραλας; Εκανε ο Ενροτό κάτι που δεν είχαν συμφωνήσει; Τότε τον στελνεις άκλαυτο εκείνη την ώρα. Αρα ήξερε ο Μιραλας τι θα ζητήσει και τι θα κανει ο Ενροτο. Το αν αυτα ήταν δίκαια ή εαν ο Ολυμπιακός υπαναχώρησε σε συμφωνίες δεν τα ξέρω, ούτε και με ενδιαφέρουν φυσικά. Αυτά είναι δουλειά άλλων.
    Το θέμα είναι ΠΟΙΟΝ Μιραλάς θα έχει του χρονου ο Ολυμπιακός , ΑΝ τον έχει; Τον Μιραλάς με όρεξη που είδαμε φέτος (και προσωπικα δεν με εντυπωσίασε, ξέρω διαφέρουν οι απόψεις μας αλλά τι να κανουμε) , δηλαδή έναν καλό παικτη για την ομάδα (και όχι παικταρά) ή τον Μιραλάς που θα έχει μείνει με το ζόρι και θα τραυματίζεται κάθε....Τρίτη και Πέμπτη; Μήπως τον Μιραλάς που θα παίζει μόνο για την πάρτη του για να πετύχει μια καλή μεταγραφή; Μήπως εναν παικταρά Μιραλάς;

Πολλά διλλήματα. Προσωπικά πάντως δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στον παικτη. Θα δούμε στην πορεία τι θα συμβεί. Πάντως επιμένω οτι απο Μιραλλάδες το ποδόσφαιρο είναι φουλ.
    Αν και ξερεις οτι παντα σεβομαι τις αποψεις σου, πιστευω οτι στο θεμα Μιραλας καπου λειτουργεις υποκειμενικα.Μαλλον δεν τον πολυσυμπαθεις.Γιατι νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια λεει οτι, ο παικτης που εντυπωσιασε φετος ηταν ο Μιραλας.Συμφωνω οτι μπορει να ειναι ενα πυροτεχνημα, αλλα τα στοιχεια δειχνουν οτι προκειται για παρα πολυ καλο παικτη.Συμφωνω οτι ο Ολυμπιακος ειναι υπερανω ολων των παικτων και δεν πρεπει να παρακαλαει κανεναν παικτη, αλλα απο την αλλη καπου πρεπει να προστατευτεις και τα ατου στο ροστερ σου.Αλλιως θα πρεπει παλι να αρχισουμε τις αλχημειες.

Φετος φανηκε οτι ημασταν δυνατοι στην επιθεση με Μιραλας,Τζιμπουρ, στο κεντρο ειχαμε ενα πολυεργαλειο τον Ιμπαγασα, και ειχαμε πολυ καλη αμυνα και εναν αξιομαχο Μοντεστο.Αρα χρειαζεσαι τερμα,καλυτερους ακραιους μεσοεπιθετικους και εναν παιχταρα αμυντικο χαφ.Αμα ειναι να αφησεις να φυγει τον Μιραλας, εναν ακρωγωνιαιο λιθο της ομαδας, τοτε το ροστερ πτωχαινει και αλλο.Ενισχυση του ροστερ θελουμε οχι να το διαλυσουμε.Ειναι υπεραπαραιτητος ο Μιραλας.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και ξερεις οτι παντα σεβομαι τις αποψεις σου, πιστευω οτι στο θεμα Μιραλας καπου λειτουργεις υποκειμενικα.Μαλλον δεν τον πολυσυμπαθεις.Γιατι νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια λεει οτι, ο παικτης που εντυπωσιασε φετος ηταν ο Μιραλας.Συμφωνω οτι μπορει να ειναι ενα πυροτεχνημα, αλλα τα στοιχεια δειχνουν οτι προκειται για παρα πολυ καλο παικτη.Συμφωνω οτι ο Ολυμπιακος ειναι υπερανω ολων των παικτων και δεν πρεπει να παρακαλαει κανεναν παικτη, αλλα απο την αλλη καπου πρεπει να προστατευτεις και τα ατου στο ροστερ σου.Αλλιως θα πρεπει παλι να αρχισουμε τις αλχημειες.

Φετος φανηκε οτι ημασταν δυνατοι στην επιθεση με Μιραλας,Τζιμπουρ, στο κεντρο ειχαμε ενα πολυεργαλειο τον Ιμπαγασα, και ειχαμε πολυ καλη αμυνα και εναν αξιομαχο Μοντεστο.Αρα χρειαζεσαι τερμα,καλυτερους ακραιους μεσοεπιθετικους και εναν παιχταρα αμυντικο χαφ.Αμα ειναι να αφησεις να φυγει τον Μιραλας, εναν ακρωγωνιαιο λιθο της ομαδας, τοτε το ροστερ πτωχαινει και αλλο.Ενισχυση του ροστερ θελουμε οχι να το διαλυσουμε.Ειναι υπεραπαραιτητος ο Μιραλας.
    Μπα δεν εχω ουτε ιδιαίτερη εμπαθεια, ουτε και συμπαθεια στον Μιραλας. Απλα ξερω οτι επειδη ενας παικτης μπορει να κανει ντριπλες και να τρεχει, δε σημαινει οτι ειναι βασικο γρανάζι μιας ομαδας. Σαφώς και είχε εξαιρετική χρονια. Ομως οταν κρινουμε εναν παικτη να μην τον κρινουμε μονο απο την τελευταία του χρονιά. Γιατί τοτε ο Μήτρογλου κακιστα έφυγε δανεικος στον Νιονιο. Μονος του μας κράταγε μιση χρονιά και με μισή μέση προπερσι. Για μένα για Έλληνα παίκτη ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η χρονια του Μήτρογλου. Και ομως οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι καλως πηγε δανεικος (κι εγώ μαζι). Ετσι και ο Μιραλας. Ναι ηταν τρομερος φετος. Και τα εξι προηγουμενα χρονια του, σε ενα πιο απαιτητικο πρωταθλημα οπως το γαλλικό ήταν ότι για μας ο Γιαννακης Παπαδόπουλος. Ανύπαρκτος. Να κανουμε τις σούμες και να μην λεμε καποιον "υπεραπαραίτητο" επειδη έτυχε μια χρονια σε εξι χρονια καριέρας να κανει κατι καλο. Γιατί έτσι πετας και λεφτά. Θυμήσου Ντιογκο. Θυμήσου Ντουντου. Που βιαστήκαμε να τους ανανεώσουμε και με τα διπλα λεφτά μη χάσουμε τα ... κελεπούρια.

Ας μη βιαζόμαστε λοιπόν. Δεν έχω τίποτα με τον Μιραλας και γουσταρω και εγω παικτες που εχουν το θέαμα στο παιγνίδι τους. Ως εκει ομως. Υπεραπαραίτητο δεν τον θεωρώ, κερασάκι στην τουρτα τον θεωρώ. Υπεραπαραίτητος ειναι ο Φουστερ. Ο Αβραάμ. Ο Μοδέστο. Χωρις αυτους και με τρεις Μιραλαδες στη θέση τους τον κρίνο θα μυρίζεις σε κάθε αγώνα.

Οπως αλλωστε σου ειπα αν φύγει ο Μιραλας , εφ' οσον ο Μαθία δεν ειναι καμια φουσκα που πανε παλι να μας φορτώσουνε, με 800 χιλ. ευρώ το χρόνο βρισκεις σαφεστατα καλύτερό του. Το λέω απο την αρχή που ήρθε και ακόμα όταν άρχισε να παίζει καλα. Μην παραμυθιαζόσαστε με μια χρονια παιδιά, δε λέει. Τα έχουμε ξαναπάθει τουλαχιστον 10 φορες τα τελευταία 5 χρονια. Κι εγώ δεν ξεχνάω. Γι' αυτο και τσινάω.

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Coach (08-05-11), Kaine (08-05-11)

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.671
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Σιγουρα ο Μιραλας ειχε μια πολυ καλη χρονια, οπως ειπε ομως και ο Σακης και ο Ντουντου ειχε μια καταπληκτικη πρωτη χρονια και μετα ειδαμε τι εγινε, αρα ας κρατησουμε μια πισινη. Φυσικα ο παιχτης εχει δειξει οτι εχει τα προσοντα για να προσφερει στον Ολυμπιακο και ειναι σε νεαρη ηλικια αρα εχει φιλοδοξιες και ειναι λογικο να ειμαστε αισιοδοξοι οτι αν μεινει θα εχει αναλογη χρονια και φετος. Νομιζω το πιο σημαντικο, αν μεινει ο παιχτης, ειναι το καθεστως με το οποιο θα συμφωνησει με την ομαδα. Αν ειναι να τον κρατησουμε με το ζορι η με το στανιο τοτε δεν προκεται να δουμε τον καλο Μιραλας και καλυτερα να παρει δρομο. Μονο αν επιτευχθει μια συμφωνια που να ικανοποιει και τις δυο πλευρες και ο παιχτης δηλωσει ευχαριστημενος θα δουμε τον Μιραλας που ειδαμε και την ποδοσφαιρικη χρονια που μας περασε.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Και να μείνει ήδη μ'έχει ξενερώσει. Μιλάμε για πολύ μαλάκα τύπο στο θέμα του συμβολαίου. Σου δίνει η διοίκηση αλλά πέσε κι εσύ λίγο, δεν έγινε Μαραντόνα ξαφνικά!
    www.f1rstlap.com

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Θεωρώ πως θα είναι μεγάλο λάθος να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μιραλάς . με την συμπεριφορά που είχε μέχρι τώρα επιβάλλεται να φύγει για το γόητρο και μόνον το συλλόγου

επίσης θεωρώ ΕΓΚΛΗΜΑ την ανανέωση του συμβολαίου του Μιραλάς με περισσότερα χρήματα . εάν συμβεί κάτι τέτοιο , προεξοφλώ από τώρα πορεία/συμπεριφορά/προσφορά ανάλογη με των Ντουντου-Ντιόγκο-Μπουρούση-Παπαλουκά κ σια .
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.961 φορές σε 14.474 μηνύματα
    Ignore User

Το έγκλημα δεν είναι η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Μιραλάς και του κάθε Μιραλάς. Το έγκλημα είναι ότι δεν τελείωσε η υπόθεση στο άψε σβήσε και δίνουμε προς τα έξω την εντύπωση ότι τον παίζουμε (που τον παίζουμε) καθώς και πάτημα στον κάθε μαλάκα ότι μπορεί να παίζει με τη διοίκηση, το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

φυσικά αυτό εννοώ ,
    όπως πέρυσι έπραξαν σωστά με τον Βούκσεβιτς και τον καθάρισαν στεγνά ,έτσι και φέτος πρέπει να πράξουν με Μιραλάς και Πάρντο !
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.671
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Βασιλη θεωρω οτι ειναι ολα σχετικα. Δηλαδη αν παει ο Μιραλας στον Μαρινακη και κανει υποχωρησεις και ζητησει να μεινει στην ομαδα, κατι που σιγουρα θα βγει και προς τα εξω μεσω του τυπου, τοτε δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην κρατησουμε τον παιχτη αφου θα ειμαστε κερδισμενοι αγωνιστικα και συναμα δεν θα εχουμε χασει επικοινωνιακα. Απο την αλλη αν παει στη συναντηση ο παιχτης και συνεχισει εκει που εμεινε ο Ενροτο και τελικα υποχωρησει ο Μαρινακης, που δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, αυτο θα εχει αρνητικες συνεπειες για την εικονα και οχι μονο της ομαδας και ειναι οτι χειροτερο.

Δεν θεωρω οτι απλα επειδη δεν τα βρηκαμε με τον μανατζερ σε δυο συναντησεις οτι ο παιχτης πρεπει οπωσδηποτε να φυγει. Ας κανουμε λιγη υπομονη και θα δουμε τι θα γινει, παντως δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για την παραμονη του.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Να πάει και να ζητήσει και συγγνώμη, ξαφνικά την είδε Μαραντόνα. Το λέω και το ξαναλέω γιατι Μιραλάδες πέρασαν πολλοί ... παίζε μπάλα σε κάθε παιχνίδι κι άσε τα κουφά και τις μαλακίες. Μόνο έτσι θ'ανέβεις ξανά στην εκτίμηση μου, τουλάχιστον. Πραγματικά με ξενέρωσε ο τύπος.
    www.f1rstlap.com

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

εγω παλι που στα @@ μου οτι κι αν γινει ενα πραμα ρε παιδι μου...

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (09-05-11)

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

μετα απο οσα εγιναν,για εμενα ο παιχτης επρεπε ηδη να εχει τελειωσει...
    τωρα τα "κανε ενα βημα πισω,ενα εμπρος,περιμενε,μη ζητας περισσοτερα,αλλη ρητρα θελουμε"ειναι υλικο για σαπουνοπερα
    απλα πραγματα:του κανεις προταση και εφοσον την αρνηθει και ζηταει αλλα ντ'αλλων τον στελνεις...
    παρακαλετο νιμου,ξινο μαμησι
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη θεωρω οτι ειναι ολα σχετικα. Δηλαδη αν παει ο Μιραλας στον Μαρινακη και κανει υποχωρησεις και ζητησει να μεινει στην ομαδα, κατι που σιγουρα θα βγει και προς τα εξω μεσω του τυπου, τοτε δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην κρατησουμε τον παιχτη αφου θα ειμαστε κερδισμενοι αγωνιστικα και συναμα δεν θα εχουμε χασει επικοινωνιακα. Απο την αλλη αν παει στη συναντηση ο παιχτης και συνεχισει εκει που εμεινε ο Ενροτο και τελικα υποχωρησει ο Μαρινακης, που δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, αυτο θα εχει αρνητικες συνεπειες για την εικονα και οχι μονο της ομαδας και ειναι οτι χειροτερο.

Δεν θεωρω οτι απλα επειδη δεν τα βρηκαμε με τον μανατζερ σε δυο συναντησεις οτι ο παιχτης πρεπει οπωσδηποτε να φυγει. Ας κανουμε λιγη υπομονη και θα δουμε τι θα γινει, παντως δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για την παραμονη του.
    το να χαθούν ένας δυο καλοί παίκτες , είναι μικρό το τίμημα για να επανέρθει λίγη αξιοπρέπεια και κύρος σε αυτή την ομάδα . αυτά τα στοιχεία θα είναι πολύ πιο χρήσιμα για την συνέχεια

Σελίδα 83 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 334353637379808182838485868793103113123133183 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές