εγω δεν εχω.![]()
Έχει κανένας σας PSP? Aξίζει? Και αν ναι σε ποια έκδοση από τις 2?
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγω δεν εχω.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (24-01-11)
Το PSP 2 θα παρουσιαστεί αύριο σε σχετική εκδήλωση στο Τόκιο. Όσο για την κυκλοφορία του? Τέλη του έτους. Για να δούμε.
Βέβαια τώρα και μέχρι τέλος του μήνα τρέχει μια προσφορά για το PSP Go: δίνει 10 δωρεάν παιχνίδια, τα εξής:
2010 FIFA World Cup South Africa
Grand Theft Auto: Vice City Stories
Assassin's Creed: Bloodlines
Gran Turismo
LittleBigPlanet
MotorStorm Arctic Edge
WipEout Pure
Pursuit Force: Extreme Justice
Need for Speed Shift
James Cameron's Avatar: The Game
Οπότε ας το ψάξω λίγο και αυτό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
iosif (28-01-11)
Είναι πολύ νωρίς να ανακοινωθούν τιμές. Σίγουρα θα είναι ακριβότερο από το σημερινό PSP χωρίς να μπορώ να υπολογίσω σε ποια επίπεδα.
Και σίγουρα πιο φθηνό από το Playstation...sooooo από 200-250!
www.f1rstlap.com
Τελικά αφαίρεσα το patch...και δεν υπάρχουν κολλήματα!![]()
www.f1rstlap.com
Πάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
Για πες τι ξέρεις για το Heavy Rain;
Τι παιχνίδι είναι και για τι κονσόλες διατίθεται;
Ρωτάω γιατί είδες ποιος παίζει μουσική....
Γαύροι παντού κι εμείς ρε ντου......![]()
Τελικά δεν ήταν αυτό που καταλάβαμε... Απλά πήρε το soundtrack του παιχνιδιού και έβαλε κιθάρα για την
πάρτη του κατάλαβες;Είπα κι εγώ θα έχω φίλο celebrity αλλά που;
Όσον αφορά το Heavy Rain είναι ένα ιδιαίτερο game. Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία και να είσαι ο σκηνοθέτης.
Απλά επιλέγεις την πλοκή με τις αποφάσεις που θα πάρεις, έχει δεκάδες διαφορετικά φινάλε το παιχνίδι... Ή θα
το βαρεθείς ή θα κολλήσεις, μέση λύση δεν υπάρχει...
Eleni7 (09-02-11)
Ναι ε; Κι εγώ νόμιζα άλλα. Αλλά θα γίνει celebrity μια μέρα θα το δεις...
Είναι μεγάλο ταλέντο. Εγώ είμαι του fun club του....
Το παιχνίδι τι θέμα έχει; Αίμα έχει; Φόνους;
Υπάρχει κάποιος που είναι serial killer, απαγάγει μικρά παιδιά και τα σκοτώνει. Εσύ χειρίζεσαι τις ιστορίες 4-5 "ηθοποιών" και
επιλέγεις πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Μιας φωτορεπόρτερ, του τύπου που βλέπεις στο βίντεο που σκοτώνεται ο μεγάλος του
γιος την ημέρα των γεννεθλίων του και ο μικρός εξαφανίζεται μετά από 1 χρόνο, ενός ντετέκτιβ κι ενός μπάτσου του FBI.
Στην αρχή είναι λίγο βαρετό, αλλά στην πορεία σε καθηλώνει. Αν έχεις και κλειστά φώτα και έχεις επικεντρωθεί στο παιχνίδι
θα σε παρασύρει σίγουρα και θα νομίζεις ότι το ζεις. Εσύ θα κλάψεις κιόλας είμαι βέβαιος!Όπως και να 'χει πάντως, είναι
αποκλειστικότητα του PS3 δεν κυκλοφορεί σε άλλες πλατφόρμες, μην κάνετε όνειρα όσοι δεν έχετε ps3...![]()
Eleni7 (09-02-11)
πανο το εχεις παιξει και το ξερεις?εγω παντως παραλιγο να κλαψω,εκπληκτικο παιχνιδι,μεγαλες ανατροπες στο τελος,ο serial killer αναλογα με τις αποφασεις σας θα μεινει ελευθερος και ωραιος,θα φαει σφαιρα η θα μαχαιρωθει,συνολικα εχει 24 διαφορετικα endings.
Bookmarks