το κοντερ επρεπε να γρφει 4-0 αλλα γνωστη βαζελομερα
αλλα δεν φταιει κανενας...η μαλακια των καταλανων φταιει που επρεπε να ειναι 6-1...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
το κοντερ επρεπε να γρφει 4-0 αλλα γνωστη βαζελομερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
3-1 αντι για τουλαχιστον 5-1.ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΚΟΣ
chainsaw (14-09-10)
μωρη πουσταρα τζορβα ορθια το εφαγες?μωρη γαμιολα σε περιμενουν και αλλα σοτ β...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σιγα μωρε και τι κανανε οι καταλανοι; Περισσοτερες πασες; 300-30 ειναι η διαφορα. Μεγαλυτερη κατοχη; Ε,περιπου 99-1 ειναι. Περισσοτερες τελικες; Αντε να ειναι 204-1 οι τελικες. Μια χαρα στεκεται η μπαναθα, τους κοιμιζει σας λεω...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
συντηρηση στο δευτερο για την Μπαρτσελόνα δεν βλεπω να ανεβαινει πολυ το σκόρ, αντε μεχρι 5![]()
Παίζουν με 10 παίχτες άμυνα.Κατοχή μπάλας 75%-25%.
Απαράδεκτη Barcelona,πολύ κακοί στην τελική που έπρεπε κανονικά να είναι 5-0.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
η μπαρτσελονα θα κανει τις γνωστες μαλακιες και αντε να ληξει 4-1...θα κατσει πισω για να διατηρησει δυναμεις ...δυστυχως αυτες δεν ειναι ομαδες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
3-1 αντί για 6-0
btw το παιχνίδι μεταδίδεται σε 16:9 και οι βλάκες του mega το κάνουν 4:3 για αυτό και δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα αλλά κομμένη![]()
chainsaw (14-09-10)
ραζαμε τον Καγκουρα με τον Ηρακλη αλλα κ αυτοι σημερα δε το χουν..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μώρη Μπάρτσα βάλε ακόμα 5 γκολ να σκάσουν για μια ζωή οι σιχαμένοι.
![]()
κατι αλλο, τι καπνιζει ο καμερα μαν και ειναι συνεχως οι παικτες εκτος πλανου?
Bookmarks