Σελίδα 239 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 39139189199209219229235236237238239240241242243249259269279289339439539 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.761 έως 4.780 από 12519

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

.

Περιοχή
    Athens,GR
    Thanks
    412
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 220 φορές σε 157 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο με εκπροσωπεί ο Αλκαίος και η Παπαρίζου στη Γιουροβύζιον σαν Ελληνίδα, άλλο τόσο με εκπροσωπούν και ο Καραγκούνης με τον Αλβανίνη και τα άλλα πράσινα παιδιά.
    M'αρεσει που καποτε ειχα παρατηρηθει μεσα στο φορουμ, για ρατσιστικο σχολιο...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το ζητημα ειναι να την πουμε σε καποιους ετσι; Οχι να κανουμε κουβεντα για τον αγαπημενο των Ελληνων;

Οκ, σφαλμα μου και κοβω τον διαλογο πανω σε αυτο το ζητημα. Θα κανω διαλογο πανω στα δικα σας δεδομενα λοιπον και σας υποσχομαι οτι δε θα σας αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (25-06-10)

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

βρε πειτε τιποτα για το Σαντος

.

Περιοχή
    Athens,GR
    Thanks
    412
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε να απαντησω και σε αυτο και τελειωνουμε καθως οπως και τα δικα μου ουτε τα δικα σου επιχειρηματα με εντυπωσιαζουν.

1. Εφ' οσον σε εκπροσωπει αυτο κακως μιλας για μιζερια στη δεύτερη απαντηση γιατι και αυτη η μιζερια επισης σε εκπροσωπει ως ανθρωπο και Ελληνα.

2.Ειναι επαγγελματιες αμοιβομενοι με εκατομμυρια και κατακρινουν εργαζομενους των 650 ευρώ. Μπραβο τους. Συμφωνω τους αξιζει το χειροκροτημα.

3. Γιατι το προσπερνας; Θα ειχε ενδιαφερον. Απτεται σε ολα που απαντησες πιο πριν και στα οποια δεν ειχες προβλημα να απαντησεις. Αρα πως λες οτι καταρριπτω οτιδήποτε αφου το δικο μου σκεπτικο δεν αλλαζει;

4. Δεν αποθεώνω ΚΑΝΕΝΑΝ επαγγελματια διασκεδαστή. Ποτέ.Αν ποτέ το έκανα θα ήμουν 20 χρονων. Τώρα είμαι σαράντα και βλεπω τη ζωή αλλιώς.

Επειδη λοιπον ακριβως αγαπω την Ελλαδα εμπρακτα, αυτο το "Εθνική" το χαριζω σε οποιον θέλει. Γιατι απεχει παρασαγγας απ' οτιδηποτε αληθινά Ελληνικό. Στην δε απαντηση σου για το Ρεχαγκελ το ηγεμονικο συμβολαιο ειχε Ελληνική σφραγιδα. Και δεν πατησε ΠΟΤΕ το ποδι του στην Ελλαδα πλην ελαχιστων αγώνων και αυτους για να "φαινεται". Την εθνική την έφτιαχνε ο Τοπαλιδης και αυτο το ξερουν και οι παικτες.

edit. Για το "στηθηκε" που σε πειραξε. Ναι στημένο ήταν κατ' εμε. Δεν μας πειραζει να μιλαμε για "στημενα" στα πολιτικα και οικονομικα παιγνιδια αλλα μας καιει το γεγονος οτι η Ελλαδα των Ολυμπιακών θα είχε περισσότερη κονόμα σαν πρωταθλήτρια ευρώπης. Και φυσικα το εγραψα για να "τσιμπήσεις" σε αυτο ειμαι ενοχος. Ομως οπως σου ειπα απαντηση ελαβες. Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο. Δεν αλλαξε κατι στην δυναμικη μας επειδη πηραμε το Ευρωπαϊκο. Και αυτο δειχνει οτι ο Ρεχαγκελ δεν ειχε κανει δουλεια, απλα ήταν τυχερος. Και εχω εξηγησει αναλυτικα πως η πτωση του παγκοσμιου ποδοσφαιρου εφερε ομαδες σαν την Ελλαδα στον αφρο.
    Ενταξει σταματαω την κουβεντα εδω. Αλλωστε με "σκοτωσες" λεγωντας μου οτι "στην ουσια ειστε υποστηρικτες του Γερμανου και οχι της εθνικης"...
    Τελος παντων δεν εγινε τιποτα, απλα ειμαστε εντελως αντιθετοι σε αυτο το θεμα. Απο αυριο παλι κανονικα θα τα λεμε, και πλακα θα κανουμε στο θρεντ του Ντιογο.
    Να σαι καλα, καλο σου βραδυ.

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιταξε,ειναι καλος στην δουλεια του,διπλωνει κουρσα για πλακα και μπορει να κανει αεροδρομιο-Ομονοια σε 25 λεπτα(και εκτος Αττικης οδου)
    *****8.23*****

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (25-06-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mard Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενταξει σταματαω την κουβεντα εδω. Αλλωστε με "σκοτωσες" λεγωντας μου οτι "στην ουσια ειστε υποστηρικτες του Γερμανου και οχι της εθνικης"...
    Τελος παντων δεν εγινε τιποτα, απλα ειμαστε εντελως αντιθετοι σε αυτο το θεμα. Απο αυριο παλι κανονικα θα τα λεμε, και πλακα θα κανουμε στο θρεντ του Ντιογο.
    Να σαι καλα, καλο σου βραδυ.
    Καλο βραδυ δεν υπαρχει προβλημα σε κουβεντα. Ανεξαρτητα απο το ποιος εχει δικιο τουλαχιστον ανταλλαχθηκαν αποψεις. Ομως θα προτιμουσα να λειπανε τα ειρωνικα για αλλους χρηστες. Στο φιναλε παιδια βριστε εμενα οσο θελετε. Δεν υπαρχει προμπλεμ προσωπικα με μενα

Υ.Γ. Φιλε mard ο Νινης ειναι Αλβανος στην καταγωγή. Μεσω υπηκοότητας εγινε Ελληνας.

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο μονη της η επιτυχια του 04 ηταν αρκετη για να θυμηθουμε οτι η εθνικη ομαδα μας εκπροσωπει.Ωστοσο εως τοτε η εθνικη ομαδα εκπροσωπουσε 2-3000 κοσμου που την ακολουθουσε.Οπως και θα ερθει παλι η μερα που θα εκπροσωπει 2-3000 κοσμου,τωρα που φευγει σιγα σιγα η λαμψη και θα ζησουμε την ντεκαντεντσια.
    Δηλαδή, όποιος δε πήγαινε στο γήπεδο δεν εκπροσωπουνταν απο την Εθνική?

Μήπως μπερδεύτηκες κι έγραψες αλλο απο αυτό που ήθελες να πεις? Γιατί πραγματικά δε βλεπω καμια λογική στο επιχείρημα σου! Εγώ δηλαδη που ζω μονίμως στην επαρχία και δεν έχω τη δυνατότητα να κατέβω στα 5-6 εντός έδρας που δίνει η Εθνική το χρόνο, δεν εκπροσωπούμαι απ' αυτή?

Κι όσο για τη ντεκαντέντσια που λες, θα δουμε! Τουλάχιστον αυτη η Εθνική ειναι η μόνη που πρόσφερε και λίγη χαρά στον Ελληνα τα τελευταία χρόνια. Οπως κι άλλες εθνικές άλλων σπορ βεβαια ή μεμονωμένοι αθλητές. Γιατί δυστυχως ο αθλητισμός ειναι το μόνο αποκούμπι μας τον 21ο αιώνα, ως Ελλάδα.

Σ' όλα τ' αλλα ξύσαμε πάτο!

.

Περιοχή
    Athens,GR
    Thanks
    412
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλο βραδυ δεν υπαρχει προβλημα σε κουβεντα. Ανεξαρτητα απο το ποιος εχει δικιο τουλαχιστον ανταλλαχθηκαν αποψεις. Ομως θα προτιμουσα να λειπανε τα ειρωνικα για αλλους χρηστες. Στο φιναλε παιδια βριστε εμενα οσο θελετε. Δεν υπαρχει προμπλεμ προσωπικα με μενα

Υ.Γ. Φιλε mard ο Νινης ειναι Αλβανος στην καταγωγή. Μεσω υπηκοότητας εγινε Ελληνας.
    Ξερω πολυ καλα τι ειναι ο Νινης. Και σε πληροφορω οτι λογω ενος αναλογου σχολιου παρατηρηθηκα για ρατσιστικο σχολιο.
    Οφειλουν οι... "διαιτητες" να ειναι ΠΟΛΥ πιο προσεκτικοι...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε να σου κάνω πρωτος εγω τη χάρη, Χάρη μου.

Τον θεωρώ εξαιρετικό προπονητή και ιδανική λύση για την Εθνική. Αλλα θα έχει δύσκολο εργο και το γιατί διαβασε το στο αρθρο του Μπαζίνα στο πρωτοσέλιδο του Φιλάθλου.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (25-06-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ξερω πολυ καλα τι ειναι ο Νινης. Και σε πληροφορω οτι λογω ενος αναλογου σχολιου παρατηρηθηκα για ρατσιστικο σχολιο.
    Οφειλουν "οι διαιτητες" να ειναι ΠΟΛΥ πιο προσεκτικοι...
    Οκ, αλλα οι "διαιτητες" ειναι ανθρωποι που μπαινουν εδω και προσπαθουν και αυτοι (αν και δεν εχουν πλεον το δικαιωμα οπως θα εχεις κιε συ παρατηρησει) να πουν τη γνωμη τους. Και φυσικα κανουν και λαθη.

Το να επαναφερεις την παρατηρηση εδω , θα μπορουσε να βαλει εμενα να απαριθμήσω χρηστες που βρισκονται ακομα εδω και με εχουν πει δημοσια κατα καιρους αλητη, φασιστα, βαζελο (καλα αυτο το παρακαμπτω πλεον ειλικρινα), πουτανας γιο, και ενα σωρό άλλα. Οπως ακριβως στα γραφω. Κανεις δεν ειναι τέλειος και ΜΙΑ παρατηρηση δεν νομιζω να αλλαξε το "προφιλ" σου στο φορουμ και να σου συμπεριφέρονται "καπως αλλιως".

Φυσικα και οι χρηστες ειναι ανθρωποι και κανουν και αυτοι λαθη, και γραφουν κι αυτοι εν βρασμω. Γι' αυτο και εχεις δει ποσο χαλαρά είναι καποιες φορες τα πραγματα, επίτηδες για να εκτονώνουμε τις εντασεις. Αλλες φορες γινονται πιο στριμοκωλα, ίσως επειδη πιανουνε οι ζέστες ποιος ξερει

Και για οσα κανουν οι μοντς οπως εχω ξαναπει πολλακις υπευθυνοι ειναι οι αντμιν και μονο. Οποτε το "μενος" σας παει σε εμενα και τον Πανο. Και επειδη ο Πανος ειναι επι των τεχνικων θεμάτων, προτιμαω να την λετε σε μενα. Μεσα απο τη κουβεντα παντα θα βρισκουμε την ακρη.

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή, όποιος δε πήγαινε στο γήπεδο δεν εκπροσωπουνταν απο την Εθνική?

Μήπως μπερδεύτηκες κι έγραψες αλλο απο αυτό που ήθελες να πεις? Γιατί πραγματικά δε βλεπω καμια λογική στο επιχείρημα σου! Εγώ δηλαδη που ζω μονίμως στην επαρχία και δεν έχω τη δυνατότητα να κατέβω στα 5-6 εντός έδρας που δίνει η Εθνική το χρόνο, δεν εκπροσωπούμαι απ' αυτή?

Κι όσο για τη ντεκαντέντσια που λες, θα δουμε! Τουλάχιστον αυτη η Εθνική ειναι η μόνη που πρόσφερε και λίγη χαρά στον Ελληνα τα τελευταία χρόνια. Οπως κι άλλες εθνικές άλλων σπορ βεβαια ή μεμονωμένοι αθλητές. Γιατί δυστυχως ο αθλητισμός ειναι το μόνο αποκούμπι μας τον 21ο αιώνα, ως Ελλάδα.

Σ' όλα τ' αλλα ξύσαμε πάτο!
    Φυσικα και εκπροσωπεισαι απο την Εθνικη ομαδα,απλα αν η πορεια της Εθνικης απο εδω και περα ειναι φθινουσα θεωρεις οτι θα εχει την ιδια υποστηριξη?Οχι απο εσενα η καποιον αλλον συγκεκριμενα,απο την πλειοψηφια του κοσμου.
    *****8.23*****

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Φυσικα και εκπροσωπεισαι απο την Εθνικη ομαδα,απλα αν η πορεια της Εθνικης απο εδω και περα ειναι φθινουσα θεωρεις οτι θα εχει την ιδια υποστηριξη?Οχι απο εσενα η καποιον αλλον συγκεκριμενα,απο την πλειοψηφια του κοσμου.
    Ο κόσμος στη τεράστια πλειοψηφία του παρακολουθει κι υποστηρίζει την Εθνική, αλλά δε πάει στο γήπεδο, για κάμποσους λόγους! Εστω όμως κι απο τους τηλεοπτικούς δέκτες ο Ελληνας παρακολουθεί πιστά και θα συνεχίσει να παρακολουθεί την Εθνική!

Και δε βλέπω γιατί να είναι φθίνουσα η πορεία της κιόλας. Μια εξαιρετική φουρνιά πιτσιρικάδων ερχεται απο πίσω και καποιοι εξ αυτών (Νίνης/Κυριάκος Παπαδόπουλος/Παπασταθόπουλος/Μήτρογλου οι πρώτοι) θα φτιάξουν ενα πολυ καλό κορμό τα επόμενα χρόνια.

.

Περιοχή
    Athens,GR
    Thanks
    412
    Ignore User

Προεπιλογή

Οκ, αλλα οι "διαιτητες" ειναι ανθρωποι που μπαινουν εδω και προσπαθουν και αυτοι (αν και δεν εχουν πλεον το δικαιωμα οπως θα εχεις κιε συ παρατηρησει) να πουν τη γνωμη τους. Και φυσικα κανουν και λαθη.

Το να επαναφερεις την παρατηρηση εδω , θα μπορουσε να βαλει εμενα να απαριθμήσω χρηστες που βρισκονται ακομα εδω και με εχουν πει δημοσια κατα καιρους αλητη, φασιστα, βαζελο (καλα αυτο το παρακαμπτω πλεον ειλικρινα), πουτανας γιο, και ενα σωρό άλλα. Οπως ακριβως στα γραφω. Κανεις δεν ειναι τέλειος και ΜΙΑ παρατηρηση δεν νομιζω να αλλαξε το "προφιλ" σου στο φορουμ και να σου συμπεριφέρονται "καπως αλλιως".

Φυσικα και οι χρηστες ειναι ανθρωποι και κανουν και αυτοι λαθη, και γραφουν κι αυτοι εν βρασμω. Γι' αυτο και εχεις δει ποσο χαλαρά είναι καποιες φορες τα πραγματα, επίτηδες για να εκτονώνουμε τις εντασεις. Αλλες φορες γινονται πιο στριμοκωλα, ίσως επειδη πιανουνε οι ζέστες ποιος ξερει

Και για οσα κανουν οι μοντς οπως εχω ξαναπει πολλακις υπευθυνοι ειναι οι αντμιν και μονο. Οποτε το "μενος" σας παει σε εμενα και τον Πανο. Και επειδη ο Πανος ειναι επι των τεχνικων θεμάτων, προτιμαω να την λετε σε μενα. Μεσα απο τη κουβεντα παντα θα βρισκουμε την ακρη.
    Εδω δεν υπαρχει ανθρωπινο λαθος. Ή αποτελει πιστευω σου ολο αυτο με το θεμα ρατσισμος αρα ποτε δεν θα σου ξεφυγει σχολιο αναλογο του...Αλβανινη, ή απλα τα...σφυριγματα γινονται για λογους ΜΟΣΤΡΑΣ και για να περναει η ωρα...
    Φιλικα το λεω, η δουλεια ιδιοκτητων και "διαιτητων" φορουμ, ειδικα τετοιας εμβελειας οπως το RED-DNA, θα επρεπε να ειναι πολυ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ειδικα με τοσο ευαισθητα θεματα.
    Απλα μια παρατηρηση, που δεν στοχευει στο να φτιαξω το δικο μου προφιλ, αλλα στο τραγικο παραπτωμα της διοικησης που σας εκθετει.
    Καληνυχτα απο μενα, θα κοιμηθω παρεα με το ποντικι ετσι που το παω!

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδώ μέσα στο φόρουμ έμαθα πριν λίγο καιρό ότι διαθέτουμε κι εμείς, ας πούμε "νατουραλιζέ" εξ Αλβανιας στην ομάδα παίδων, καποιον Σκούρτη.

Το σίγουρο ότι κι αυτός θα αντιμετωπίζεται ως Αλβανός απο τους αντιπάλους οπαδούς, αν μπορεσει βεβαια και προωθηθεί στη πρώτη ομάδα. Δυστυχώς, ετσι συμπεριφέρονται οι οπαδοί παγκοσμίως.

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο κόσμος στη τεράστια πλειοψηφία του παρακολουθει κι υποστηρίζει την Εθνική, αλλά δε πάει στο γήπεδο, για κάμποσους λόγους! Εστω όμως κι απο τους τηλεοπτικούς δέκτες ο Ελληνας παρακολουθεί πιστά και θα συνεχίσει να παρακολουθεί την Εθνική!

Και δε βλέπω γιατί να είναι φθίνουσα η πορεία της κιόλας. Μια εξαιρετική φουρνιά πιτσιρικάδων ερχεται απο πίσω και καποιοι εξ αυτών (Νίνης/Κυριάκος Παπαδόπουλος/Παπασταθόπουλος/Μήτρογλου οι πρώτοι) θα φτιάξουν ενα πολυ καλό κορμό τα επόμενα χρόνια.
    Εδω ειναι η διαφωνια μας.Εγω πιστευω οτι μπορει να παιζει η Εθνικη την Τεταρτη και οι συντριπτικα περισσοτεροι σκεφτονται πως θα παρει ο Ολυμπιακος την Λειβαδια την Κυριακη,η πως θα παρει ο Παναθηναικος τον Εργοτελη.Τουλαχιστον αυτη την αντιληψη εχω εγω.Οσο για την πορεια μακαρι να ειναι καλη,δεν προεξοφλω τιποτα,απλα σαν ενδεχομενο το ανεφερα.
    *****8.23*****

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αντε να σου κάνω πρωτος εγω τη χάρη, Χάρη μου.

Τον θεωρώ εξαιρετικό προπονητή και ιδανική λύση για την Εθνική. Αλλα θα έχει δύσκολο εργο και το γιατί διαβασε το στο αρθρο του Μπαζίνα στο πρωτοσέλιδο του Φιλάθλου.

εχεις δικιο.βασικα αναλαμβανει σε μια περιοδο με αυξημενες κατα πολυ τις προσδοκιες.για να δουμε..

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαθέταμε , δε διαθετουμε πια Αλβανό "νατουραλιζε". Εφυγε. Αν και ολο και καποιος θα υπαρχει σίγουρα. Εδω υπαρχουν χιλιαδες στην εξέδρα.

Ενημερωτικό απλα.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδω ειναι η διαφωνια μας.Εγω πιστευω οτι μπορει να παιζει η Εθνικη την Τεταρτη και οι συντριπτικα περισσοτεροι σκεφτονται πως θα παρει ο Ολυμπιακος την Λειβαδια την Κυριακη,η πως θα παρει ο Παναθηναικος τον Εργοτελη.Τουλαχιστον αυτη την αντιληψη εχω εγω.Οσο για την πορεια μακαρι να ειναι καλη,δεν προεξοφλω τιποτα,απλα σαν ενδεχομενο το ανεφερα.
    Η τηλεθέαση είναι παντα υψηλή όταν παίζει η Εθνική! Αυτό εννοούσα παραπάνω.

Σίγουρα δε κόβει τα εισητήρια του Ολυμπιακού στο γήπεδο, αλλά οι λόγοι ειναι πολλοί. Οικονομικοι καταρχήν, δεν εχει οργανωμένους οπαδούς επίσης, δεν έχει οπαδικό Τύπο να τη προμοτάρει συνεχεια κλπ. Και βέβαια δεν έχει τη δυνατότητα να κανει μεταγραφές-κράχτες! Ούτε Ριβάλντο ούτε Σισέ μπορεί να αγορασει η Εθνική. Αν πας στο γήπεδο ξέρεις ότι θα δεις τους Ελληνες παιχτες που βλέπεις καθε Κυριακή στη Νόβα.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαθέταμε , δε διαθετουμε πια Αλβανό "νατουραλιζε". Εφυγε. Αν και ολο και καποιος θα υπαρχει σίγουρα. Εδω υπαρχουν χιλιαδες στην εξέδρα.

Ενημερωτικό απλα.
    Πάει ο Σκούρτης?

Οκέι, το αγνοούσα τελείως.

.

Thanks
    54
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18 φορές σε 12 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Πιστευα τελικα οτι καπου θα καταληξεις και το ολο σκεπτικο σου ειχε μια βαση. Αλλα με αυτο το ποστ τα τιναξες ολα στον αερα.

1) Ναι, με εκπροσωπει η ομαδα που λεγεται Ελλαδα και οι παικτες της φορουν το εθνοσημο αναξαρτητως του ποδοσφαιρικου παρελθοντος τους ή οτιδηποτε εξωαγωνιστικο κτλ. και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του ποδοσφαιρου που παιζει

2) Η μεριδα λαου δεν ειναι τοσο αθωα οσο θελεις να την παρουσιαζεις. Συχνα γινεται ΑΧΑΡΙΣΤΗ, ΜΙΖΕΡΗ και ξεσπα με χαρακτηρισμους που αργοτερα ΜΕΤΑΝΕΙΩΝΕΙ. Και αυτο φυσικα δεν ειναι μονο φαινομενο ποδοσφαιρικο. Οι ποδοσφαιριστες ως εκ τουτου αντιδρουν (αδικως για μενα, καθως ειναι επαγγελματιες και οι βαριες κριτικες απο κοσμο ασχετο με ποδοσφαιρο ή και σχετικο πρεπει απλα να γινονται delete απο του αυτους και να συνεχιζουν το εργο τους).

3) Παμε παρακατω, θεωρω ως μη γενομενη αυτη την ερωτηση(?)

4) Το ιδιο τοτε να αναρωτηθεις για τον εαυτο σου. Γιατι αποθεωνεις τον Νικοπολιδη, που καποτε ελεγες για τα...γεννητικα της μανας του? Για τον Κωνσταντινου? Κτλ κτλ.
    Εκτος βεβαια, αν αυτους τους παικτες δεν τους δεχθηκες ποτε με τον δαφνωστεφανομενο ή τους "λατρεψες" ήδη απο την θητεια τους στον Παναθηναικο...
    Εγω προσωπικα, απαντησα με την 1η μου απαντηση. Δεν ειμαι προσωπολατρης. Αγαπω τον Ολυμπιακο και φυσικα την Ελλαδα (αρα και την εθνικη ομαδα) αρα και τα εκαστοτε μελη που τους απαρτιζουν.

Οσο για αυτο που λες, οτι δεν ειχαμε τυχη επι 50 χρονια και ξαφνικα ενας Γερμανος με αντιποδοσφαιρο το κατεκτησε ΤΥΧΑΙΑ, δεν εχω απαντηση!!

Και για να σου δωσω να καταλαβεις την διαφορα αντιληψεων μας και οπτικης για το ποδοσφαιρο, εγω δεν θεωρω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να κατακτησεις ενα Ευρωπαικο Πρωταθλημα παιζοντας αμυνα. Συμφωνοι, οτι δεν ειναι και οτι πιο θεαματικο, ομως δεν παυει να αποτελει κατι τεραστιο, το οποιο θελει ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ για να το καταφερεις, ειδικα αν υστερεις τοσο πολυ σε ταλεντο.
    Εσυ απο την αλλη βλεπεις τον Σαμαρα...Ρομπινιο και πιστευεις οτι αδικως ο "Γερμαναρας" δεν παρατασσει την ομαδα με 3-4-4 για να τρελανει ολο τον πλανητη με το ποδοσφαιρικο της ταλεντο! Ο Ρεχαγκελ δηλαδη θεωρει ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ τους Ελληνες.

Γι'αυτο αλλωστε εφτυσε κυριολεκτικα και αφησε στα κρυα του λουτρου την ιδια του την χωρα (!), ενα ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, και παραλληλα την μεγαλυτερη πρπονητικη προκληση της ζωης του...Επειδη μας θεωρει μαλακες και ανικανους...

Σελίδα 239 από 626 ΠρώτηΠρώτη ... 39139189199209219229235236237238239240241242243249259269279289339439539 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές